Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Kossir - Irina facea si de 5 ori pe zi, si se mai intampla sa intre si in fata. Insa o spalam de fiecare data, ma uitam si de 5 ori sa nu ramana ceva acolo si asta era, acum n-am vedere de microscop.

Eu nu zic sa sterilizezi casa, ci doar sa fii atenta, pentru ca infectia urinara poate sa nu aiba manifestari, insa ii poate afecta aparatul urinar, nedetectata la timp (nu vreau sa sperii pe nimeni, asta mi-a zis mie medicul de familie cand i-am zis ca i-am descoperit-o, si mi-a zis neaparat sa i-o tratez, chiar daca Irina era asa micuta).
Si cred ca o urocultura odata la cateva luni nu strica, daca poti. Atentie la recoltare.

Dayanara - multam frumos!
Va anunt mai pe dupa masa ce-am "cules", eu vreau sa iau si niste salopetele de bb, am avut unele tare bune pe care din pacate le-am dat, si tot din Obor mi le luase Ionut.

Zici ca epiziotomia are legatura cu pozitia lui bb? Habar n-aveam, eu credeam ca tine de greutate.
Bine ca mi-ai zis, sa vorbesc si cu dr.

Intrebare: voi mai aveti probleme cu somnul?
M-am culcat aseara la 2, si la 7 eram deja treaza, n-am mai reusit sa dorm. Eu care daca nu dormeam 7,5-8h pe noapte eram zombie...

Ma duc sa vad ce gasesc prin frigider si sa termin paturica .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si Rebiana???
Cat de tare!!

Si mie mi-a scos firul de cerclaj la 35 de sapt tot pt ca era in tensiune, dar am mai dus-o pana la aproape 39. E drept ca n-aveam contractii.

Hai Rebiana, nastere usoara!!!!

Edit: scuze, m-a luat valul si am uitat: Ioana, multumim de mesaj!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

anunt mare
Geo al artistei noastre in ale cuvintelor Ella e pe drum!!!

Mesajul ei:
Contractii reguale, col sters, sunt deja internata. te tin la curent!

Haide bebe Geo sa iti pape mama falcutele si copanelele, ca nu mai poate de iubire!

NASTERE USOARA, ELLANIK!
Te asteptam bebe Geo, sa te nasti sanatos!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hai Ellanik
Hai Rebiana

38+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! Ce-mi vad ochii inca doi iepurasi pe drum!

Hai Rebi! Nastere usoara!

Hai Ella! Nastere usoara!

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Dayanara, bine ca mi-ai zis my bad, ca sa fiu sincera n-am intrat pe link, am crezut ca e sistemul complet cu scoica si carrycot...
Eu am tot analizat oferta de la graco, nu o data ci de mai multe ori si de asta n-am mai intrat sa vad ca stiam exact modelul. Cat despre roti, majoritatea au roti din plastic siliconat, care am inteles ca sunt destul de ok.
Chiar am vrut sa-mi iau carucior de la ei la un moment dat (de fapt eram setata chiar si la targ m-am dus cu gandul sa ma intorc acasa cu carucior graco), tot sistem 2in1 c un astfel de portbebe, dar vroiam musai si scoica si era mult prea complicat sa mi-o aduca (am cautat si pe alte site-uri si toti aveau stocul epuizat la graco). Asa ca m-am reorientat si am luat ceva de la Chipolino, care sper sa fie pe masura asteptarilor.

Andira, eu dorm tare bine in ultima perioada (mai sunt seri in care ma dor oasele si nu reusesc sa dorm cum trebuie ce-i drept dar de vreo 2 sapt e ok). Chiar ma odihnesc si mi-e tare bine.

35+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

fetelor multumesc mult pt sustinere. imi pare rau ca nu va pot multumi fiecareia in parte dar ma grabesc sa plec spre spital si imi pare rau daca vestea mea v-a dat peste cap pe unele dintre voi nu asta a fost intentia. nu inseamna ca dc bebe al meu are probleme atunci si ai vostrii au...deci stati linistite si priviti cu incredere...la mine asa a fost sa fie.
dianami la dr carstoveanu sunt, este un om deosebit si asta e ceea ce imi da incredere si putere sa lupt, faptul ca am gasit un dr bun si sufletist pt ca nesimtirea celor din municipal ma termina.
andra multumesc mult pt mesaj .
vladi stiu ca cei mici sunt rezistenti...am vazut...dar cat pot sa ii mai cer? este o manuta de om cat sticla de mic care de 2 sapt a tot fost chinuit si intepat pe toate partile...deja cedez eu psihic dapoi el. ma intreb cum de mai rezista...
acum il hranesc cu 15 ml de laptic la 3 ore dar inca nu a avut scaun si asta ma ingrijoreaza...cel putin zilele astea am avut voie sa il tin si eu in brate si sa il hranesc cu biberonul chestie pe care in municipal nu am putut sa o fac. deabia de ieri am inceput sa facem si noi cunostiinta...
ellanik nastere usoara daca a venit momentul!

35 Rares

Irina, va fi bine sunt sigura! Bebe Rares e un luptator! Doamne ajuta sa isi revina cat mai repede!
Cat despre personalul de la Municipal...no comment

35+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Mesaj de la ioanaa28

A nascut pe bebe-martisor Ovidiu, 3.800 g, 53 cm. La 23:30 s-a rupt apa, la 0:00 prima contractie, la 2:15 l-a vazut! Frumos ca un ingeras si grasunel! Ne incurajeaza si pe noi si transmite pupici.

34+ (AMR 5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetele, e ziua iepurasilor!

Aud telefonul! fug repede : or fi vesti de la Ella? cand colo ce imi vad ochii????

AM NASCUT!!! Bebe-martisor, Ovidiu, 3800 kg, 53 de cm. Nu am avut timp sa va anunt fiindca s-a intamplat foarte repede. La 23,30 s-a rupt apa. La 00.00 prima contractie, la 02.15 l-am vazut! Frumos ca un ingeras si grasunel!!! Sa nu va fie teama, e minunat sa dai nastere unui omulet! Pupici pentru mamici! Ioanaa28

Bravo Ioana! Bine ai venit Ovidiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, eu nu ma simt bine, de ieri am mancarimi pe corp, bubite si iritatie pe toata pielea si m-am umflat tare la fata si maini, plus urina inchisa la culoare. Ma pregatesc sa sun doctorul. Nu stiu ce poate fi, credeam ca e o alergie alimentara, dar acum banuiesc ceva de la ficat. Cand pot va mai dau vesti.
Eu nu stiu sa fac capitol nou si nici nu am timp, sunt la 2 ore distanta de iasi si ma pregatesc sa ajung acolo, poate ajung la spital, sa vad ce zice dr. Va pup.

34+ (AMR 5+)

Mergi la inceput