Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, vin cu un mesaj de la 25miky, care a anuntat mai demult ca are dilatatie si apoi n-a mai dat nici un semn, insa a nascut si merita si ea trecuta in randul mamicilor si felicitata. Iata deci mesajul:

Isabella Cati s-a nascut pe 19 februarie la 2:52 noaptea, cu 2 saptamani jumate inainte de termen, a avut 8 pounds.1 onces, ar venii cam 3800.50 grame, cu epidural, deabea am apucat sa ajungem la spital (3 minute departare). Am plecat de acasa cu contractii la 5 minute departare, pana la spital aveam contractii la fiecare minut si jumate, a trebuit sa am epiduralul si am nascut in 15 minute, e frumoasa foc, si deja are 8 kg jumate (12.5 pounds)
Evident este o greseala de conversie, 12,5 punds ar veni cam 5,7 kg. Oricum, nu asta e important, ci ca fetita este bine, sanatoasa si frumusica.

Felicitari Miky si bine ai venit Isabella!!!

34+ (AMR 5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - si mie mi-e teama cu masurile. Nu-mi dau seama ce masura o sa poarte la vara...
Aici e bine intre 12- 14 ziua la cumparaturi si seara la inchidere.

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Am facut si modificarile pe prima pagina.
Asteropipan, te-am trecut si pe tine la programari. Uite si o pt tine.

34+ (AMR 5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fericitari Miky!!!! Uite asa tot sa nasti . Refacere usoara!!
Bine ai venit bebe Isabella Cati !!

Kossir - frumusica foc Sofia

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Pentru mamicile cu bebei care nu papa suficient la san:

34+ (AMR 5+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

BRAVO 25MIKI .
Bine ai venit ISABELLA CATY .
Linda eu cred ca si 5.7kg e o greseala. De la 3.850 la 5.7 in 2 saptamani e imposibil, zic . Dar, asa cum spui si tu, important e ca e bine .

Miria, Honeibaby merci

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Apar si eu pe ziua de azi sa salut mamici si burtici

Nu am recuperat nika din capitolul asta, pt ca acum am terminat de "bucatarit". Am facut o prajitura delicioasa cu branza de vaci, si am facut spaghetti Carbonara, pe care tocmai am terminat de le papat. Niciodata nu m-au atras Carbonara, dar uite ce face sarcina asta din noi
Eu sunt intr-o mare "criza" culinara..in sensul ca as face tot timpul cate ceva...Pe maine am pregatit sa fac o "Varza ca la Cluj", pe care o ador..dar iar o sa imi ia juma de zi...Si tot pe maine am pregatit o praji Amandina...asta se papa de pe o zi pe alta

V-am zis eu ca mi s-a facut dor de perioada cu poftele si retetele de sarcina

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 6 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Scuze, scriu cu mandra-n brate si fac greseli aiurea
Honeybaby ti-am scris gresit numele .
Si nu am apucat sa scriu Dayanarei merci

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

kossir, eu sint pentru Bepanthen sau orice crema care contine panthenol. Eu am folosit preventiv la Vladimir si nu a avut nici o problema vreodata. An folosit si eu personal - cind ma mai irit de la tampoane uneori, si consider Bepanthen o crema geniala, vindeca imediat !

Despre lasat fetita neschimbata in timul somnului: la fetite treaba e mult ma delicata decit la baieti... kk patrunde intre labii, la vagin, si daca sta acolo dezvolta bacterii care pot sa te duca la infectii urinre sau mai stiu eu ce infectii de vagin... eu in locul tau nu as risca... 9dar recunosc ca eu sint din aia care sufla si-n iaurt cind e vorba de posibile pericole cu microbi:)

Am dormit acum 1 ora, m-a muiat ninsoarea asta... Noptile ma tot trezesc si nu pot adormi la loc cite 2-4 ore, asta de mai bine de o luna, asa ca am carente de somn deja... Imi propun sa ma odihnesc cit pot de bine saptamina care a mai ramas pina la cezariana, ca dupa aia o sa fie greu tare sa lupt cu nesomnul...

Ma mai dezmeticesc si revin - daca mai am ceva de zis cit de cit folositor...
37+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

kossir la Ianis Bepanthen nu a avut nici un efect, era usor iritat si l-am dat 7 zile cu bepanthen si degeaba, apoi am incercat unguent de galbenele (cel facut la plafar sibiu srl) si intr-o zi si jumatate nu a mai avut nimic, nimic!!! de asemenea stiu ca mai este bun nidoflorul si ultralanul.

irina sper din tot sufletul ca rares sa se vindece si sa nu fie cazul de operatie. gandeste pozitiv !!!

freedelia ai o familie formidabila, Jane este superba, bravo mamica si sotie fericita!!!

oana am vazut pozele noi cu eric!!! frumusel foc!

asteropi suuuuuuuuuuper sa nasti pe 8 martie!

astazi aveam si eu DPN-ul ... ma apuca nostalgia ... azi aveam de gand sa scriu povestea nasterii puiului nostru, dar nu am avut nici 2 minute libere, zgaiba noastra a inceput sa stea treaz ziua cate o ora, o ora si jumatate dupa mese si avem activitati "artistice": spunem cantecele, citim poezii, deja avem 2 maimutoaie preferate pe care le punem sa danseze, sa se dea peste cap, etc(sunt rosii si probabil de aceea le prefera, ca le distinge). nu stiu cate intelege el din toate acestea, dar ceva percepe, pt ca nu ramane indiferent si reactioneaza, da din manute, e atent, face ochii mari, se bucura, offf, mor de dragul lui

toate mamicile si gravidutele

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput