Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Vad ca iar se vorbeste de soacre ....

A mea nu mai poate de oftica ca nu am fata...de ce sa am baiat, sa duca numele mai departe....de parca pana acum numele mi-a oferit vreun beneficiu...e dusa rau de tot....cand a sunat sa vada daca venim de la eco cu vestea pe care vrea sa o auda,ca este fetita, de ciuda a deschis o sticla de vin si zicea asa...trimit sms ( era sticla la care aca trimiti sms, pooooooate castigi)si daca castig iese fata, daca nu baiat......psycho......am ramas stupefiata cand l-am auzit pe al meu ...ca lui i-a si zis ce a gandit......asa cum faceam cand eram mici...daca iese asa...atunci...daca nu invers....

Oana pe unde esti ???? Vrem vesti !!!!!!!!!!

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Gata,am gasit site-urile cu retete.Vaii...cate delicatese,deja imi ploua in gura .Uita-ti www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">aici si aici.Ahh

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Ha ha. Tocmai pe Miha o am eu pe mess si vad zilnic la statusul ei ce minunatie mai face.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Gata,am gasit site-urile cu retete.Vaii...cate delicatese,deja imi ploua in gura .Uita-ti www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">aici si aici.Ahh

Us
My Baby Boy

Ha ha. Tocmai pe Miha o am eu pe mess si vad zilnic la statusul ei ce minunatie mai face.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Da?Este ieseanca.Deja eu salivez crunt dupa tot ce am vizionat acolo

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna seara

nu am reusit sa mai intru...a fost o zi nebuna la servici plina cu sedinte

sa va pove cum a fost la medic ...foarte bine, avem 420 gr si caruciorul ramane ....avem in regula toate oasele, manutele, inimioara cu cele 2 ventricole, vezi urinara si tubul digestic etc

ne-am intalnit 2D si 4D...a costat 180 lei
poze nu am, mi-a spus ca mai incolo dupa ce se strang mai multe mi le da pe un CD

pot merge la gimnastica, iupiii ...asa ca de marti

pot pleca si in concediu la 27 sapt, cam atunci am vrea noi sa ne luam bilete...imi da si hartie pentru orice eventualitate

Paula, mi-a placut ca si medic, nu e foarte panicos, nu exagereaza cu analizele...e un tip tanar care mi-a raspuns la toate intrebarile...garzi nu face...la nasteri nu merge si mi-a zis ca nu merge nici un doctor renumit...doar daca vreau sa gasesc un rezident care sa fie mana a doua la nastere...
inca nu poate sa-mi dea detalii despre medicii si tarifele de la Novavita...mi-a spus doar ca este dotat cu aparatura de ultima ora

vad ca am de citit un capitol intreg ...fug inapoi si va raspund pe rand

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Oana...se pare ca m-ai auzit ...felicitari pentru vestile bune de la eco si baietelul grasunel. Nu este mare diferenta intre al tau si al meu la greutate.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Buna seara

sa va pove cum a fost la medic ...foarte bine, avem 420 gr si caruciorul ramane ....avem in regula toate oasele, manutele, inimioara cu cele 2 ventricole, vezi urinara si tubul digestic etc

poze nu am, mi-a spus ca mai incolo dupa ce se strang mai multe mi le da pe un CD

pot pleca si in concediu la 27 sapt, cam atunci am vrea noi sa ne luam bilete...imi da si hartie pentru orice eventualitate

Paula, mi-a placut ca si medic, nu e foarte panicos, nu exagereaza cu analizele...e un tip tanar care mi-a raspuns la toate intrebarile...garzi nu face...la nasteri nu merge si mi-a zis ca nu merge nici un doctor renumit...doar daca vreau sa gasesc un rezident care sa fie mana a doua la nastere...
inca nu poate sa-mi dea detalii despre medicii si tarifele de la Novavita...mi-a spus doar ca este dotat cu aparatura de ultima ora

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

felicitari pentru vestile bune!!

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am reusit si eu sa pun pozici pe Picasa

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

oana felicitari pt vesti

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Buna seara

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe

Felicitari pentru vestile bune

Eu mi-am pregatit carnetelul cu intrebari pentru miercuri, abia astept sa-i vad Toata familia sta ca pe ghimpi sa stie ce sunt, sotu se roaga sa fie macar o fata, eu a rog sa fie macar un baiat, socrii se roaga macar un mostenitor care sa le poarte numele ce mai miercuri o sa fie o zi cu suprize

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

ooana felicitari pentru vestile bune.
e grasunel bb, ma bucur pentru tine
Asta a fost morfologia fetala de trim II?

saptamana 19 Ducu

Mergi la inceput