Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Nrl, prefer sa o inchei.

Mihuta, multumim !

Nicoleta, daca vrei pot sa listez si eu fluturasi, adica mama. Vrei sa facem asa pt bucuresti? Sa fac eu fluturasii pt aici, sau sa facem o imparteala, cum vrei. Asta ca sa-ti fie mai usor sa trimiti.

Mai pe seara am sa refac prima pagina, cu ce text ramane, poate vine si denizel cu desenul, cu cine s-a oferit la imparteala, etc. Dar diseara.

O zi frumoasa va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Idee pentru autocolante/flyere:

"Azi, singurii care nu beneficiaza de drepturile omului sunt COPIII"

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Dragostea nu doare. Nu-ti lovi copilul.

as schimba in "Dragostea nu raneste", e mai clar... ceva de genul "Dragostea nu raneste. Mami si tati ma iubesc". sau ma rog, variatiuni pe tema. dar sloganul tau imi place mult, ca e concis si direct si nu e melodramatic. merge cu desenul Sofiei.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Sau "Dragostea n-ar trebui sa doara. Nu-ti lovi copilul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

"Educatia nu trebuie sa doara. Nu-ti lovi copilul." - pentru ca asta fac ei de fapt nu? Disciplina/pedeapsa/educatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Kay, parerea mea e ca nu merita, eu fac oricum 10000 pt ca ii fac la tipar si acolo nu renteaza cantitati mici. Cred ca iesi destul de scump sa ii listezi. Si in Bucuresti sunteti multe fete, asa ca sigur va ajunge un colet. Eu astept sa va hotarati la forma finala sa o transmit la tipografie dupa care sa facem o lista cu toate fetele dornice sa ii imparta ca sa vedem cum ii distribui.
Va pup si va doresc o dupamasa frumoasa

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Nicoleta, iti multumesc, ramane asa atunci !

Denizel, ai primit desenul?

Pana la urma ce text a ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mami, tati nu ma loviti ! Dragostea nu trebuie sa doara.

SAU Dragostea voastra ma raneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna fetelor, va felicit pentru initiativa si ma ofer sa impart tot ce vreti voi in SIBIU. Am si un atuu, sotul meu este actor la teatru pentr copii, ce ziceti de asta????pot sa impart fluturasi exact in mijlocul parintilor si copiilor.

Mie imi place la nebunie si ideea cu autocolantele

As avea si eu opropunere, hai sa scrie una din voi toate sloganurile propuse, si sa alegem apoi unul,.....ca daca sunt imprastiate sigur nu le tinem minte pe toate.

Eu sunt f interesata de acest subiect. Am un baietel de un an si o luna si pot sa va spun ca i-am dat peste palmuta de cateva ori pentru a-l face sa nu mai puna mana la priza....firele de la calculator. Am facut asta diupa mult timp dupa ce am incercat cu vorba buna.....dar mi-am dat seama ca nici cu palma nu am facut treaba.....asa ca va rog sa nu ma certati si sa stiti ca sunt total impotriva lovirii, DAR VREAU SA INVAT CUM SA FACEM SA FIE BINE.

Aaaaa, vreau si tricou....neaparat.

Eu de fel sunt din Caracal, si va pot ajuta cu imparteala si acolo, am prietene care ma pot ajuta.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI dragi mamici, cu ocazia zilei de 8 Martie

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput