eu nu ascult manele! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

apare subiectul cu "toleranta"...cei mai intoleranti sint asi si acolo...nu se poate sa lipseasca.

Ghestu, sper ca nu te-ai referit la mine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dani_B spune:

Buna! ma bag si eu in discutie, tot ca sa-mi dau cu o parere, si nu ca sa combat gusturi...

Cunosc aici in Fr o pereche de olandezi, oameni f de treaba si modesti in atitudinea lor: au bani, investitii, studii, locuiesc intr-o casa ultramoderna, afaceri in Romania. Vorbesc mai multe limbi si au calatorit prin lume, nu se bat in piept cu ce au sau cu ce stiu... El preda un curs la Universitate, dar zice ca de curind in Buc a fost la un concert de manele la Sala Palatului...ii plac manelele...

Se vede ca acest gen de muzica e si pe placul unor straini... dispretuit de adevaratii intelectuali, cititori de Schopenhauer, Thomas Mann, ascultatori de Bach, etc. etc. De ce? Gen de muzica care poate fi placuta. Ce daca ma duc la opera sau ascult valori ca Maria Tanase, eu mai am chef si de cite o manea... Depinde de dispozitia in care sint. Nu inseamna sa-l iau pe prietenul din Olanda deoparte si sa-i explic cite si mai cite, el stie f bine care e realitatea din Romania, mai ales din sudul tarii.

Si un alt exemplu: o doamna intelectuala din Bucuresti, binecunoscuta si apreciata in lumea cartilor, cu o biblioteca de mii de volume, calatorita prin lume... strimba din nas cind aude muzica populara romaneasca, muzica populara buna sau mai putin buna, pentru ea sint acelasi gen demn de dispret. O zgirie pe urechi muzica de Opera si nu intelege de ce unii dau bani sau asculta CD-uri. In compania de rigoare nu indrazneste insa sa-si exprime opinia... se teme ca altii o vor judeca...

V-am dat doua exemple ca sa va spun ca asa cum zice Vivi, e mare lucru sa te poti uita in sus si sa nu simti invidie, sa te poti uita in jos si sa nu simti dispret... Eu as mai adauga: sa te poti uita in stinga si in dreapta fara sa-ti pese daca altii alearga mai repede ca tine si ajung ma repede la Finish.

Prietenii nu ni-i facem in functie de ce muzica asculta, ci in functie de calitatea umana, de caldura umana pe care o emana, ori de felul in care raspund ei la nevoile noastre afective, intelectuale, etc..
Cultura nu te face nici mai bun ca om nici mai sensibil la nevoile altora. Impartim momente de calitate cu oameni de toate categoriile, si nu e vorba ca ne bazam aici nici pe 'a simti', 'a judeca'. Viata e simpla si variata in simplitatea ei, muzica mai degraba ne uneste; depinde de viziunea fiecaruia. A nu judeca e apanajul inteleptului. Nu va dau citate, nu are rost. O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai fetelor manelele sunt ascultate de toata lumea ,dar diverse persoane spun ca ei nu asculta acest gen de muzica ,pe cind la petreceri danseaza de mama focului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai fetelor manelele sunt ascultate de toata lumea ,dar diverse persoane spun ca ei nu asculta acest gen de muzica ,pe cind la petreceri danseaza de mama focului

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

"De cati forumisti e nevoie pentru a schimba un bec?
...
...
- 1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

"De cati forumisti e nevoie pentru a schimba un bec?
...
...
- 1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput..."

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

si din pacate, becul nu va putea fi schimbat niciodata!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

nici eu nu ascult manele. la nunta mea nu s-a cantat deloc manele.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput