Mamici de mai-iunie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Am mai gasit un calendar la adresa: http://pregnancy.parenthood.com/pregcal.html

incercati!!!!
Eryca, din asta imi rezulta ca sunt tot in saptamana a 8-a, asta inseamna 7 saptamani si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Astazi sunt fericita pentru ca nu a fost confirmat diagnosticul de hepatita pentru colega mea (care se simte acum foarte bine). Deci am scapat de stresul cu hepatita (medicul de familie mi-a spus ca daca, Doamne fereste, faceam hepatita in primele luni de sarcina m-ar fi sfatuit sa avortez). Va dati seama de ce stres am scapat!In rest, nu ma simt bine am greturi, moleseala etc. Maine merg la ginecolog pentru analize si ecografie. O sa va tin la curent cu noutatile!
Sanatate multa si sarcini usoare!

Mergi la inceput

Ma bucur foarte mult Ana ca ai scapat de emotii. Multa sanatate tie si lui BB!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ana bine ca totul e ok ,Felicitari

Madutza e super site-ul si mie imi zice ca sunt tot in 8 saptamani ceea ce ar insemna ca intru acum in 7 saptamani de la conceptie.Mai am 32 de saptamani pana cand voi tzine bebele in bratze

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Bun gasit din nou! Multumesc pentru urari! DPN este 15.06.2004. Azi sunt exact 3 saptamani de la conceptie (5 de la ultima m). Voi cand v-ati dus la echo? Am vorbit cu cineva de la spital si mi-a zis sa mai astept o sapt, ca acum ma duc degeaba, ca nu se vede nimic. Cred ca mai astept cateva zile.
cindy

Mergi la inceput

Bun venit iti spun si eu Cindy,

Eu am facut prima echo ieri, in a 8-a saptamana de la conceptie. Din pacate trebuie sa mai astepti putin, dar merita asteptarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

salutare!

Bine ai venit Cindy! Sfatul meu e sa stai linistita pana pe la 5-6 saptamani de la conceptie, ca si eu am fost nerabdatoare si am tot mers la eco peste eco si nu se vedea nimic...

Eu ma simt foarte bine,mananc de toate, sunt activa, nu mai imi e somn tot timpul, ma si simt vinovata cand va aud pe voi ce rau va este...
Joi merg la analize din nou sa vad daca am scapat de infectia aia nenorocita si sper sa fi scapat...si de abia pe la sfarsitul lunii merg la eco...nu mai am rabdare, cred ca il voi lua si pe sotul meu cu mine ca e si el curios...

Va pupacesc si sa aveti o zi minunata!

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici!
Eu ma simt nasol ... dupa cat de incet m-a luat cred ca o sa fie o raceala din acea groaznica. De abia astept pe sotiorul meu acasa sa-mi faca o frectie si sa ma "doftoroceasca" el putin ... poate, poate! Ah, asta imi mai trebuia!!!
Aveti grija de voi sa nu raciti ... ca-i tare nasol sa nu poti lua nimic ... nici macar ceva de dureri de cap!
Pupici ... cu mucisori ... la mamici si burtici

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bun gasit din nou la toate mamicile (si bebicii din burtici)!

Bun venit Cindy. Sarcina usoara si un bebe sanatos si voinic!

Irinusha eu zic sa nu risti cu baia fierbinte de picioare, mai bine bazeaza-te doar pe ceai cu miere si lamaie, e chiar bun. Eventual be-al putin mai cald. Eu foloseam baia fierbinte de picioare cand nu-mi venea ciclul si banuiam ca sunt racita dar nu cred ca e indicat la gravidute (ca si baia generala fierbinte) pentru ca activeaza sangele foarte puternic.

Este cineva care a inceput sa aiba greturi mai tarziu de saptamana a 7-a?(de la data ultimului ciclu) Mi-e teama sa nu ma bucur prea repede ca am scapat fara greturi.

Va pupic,

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Da Irinel ar fi bine sa mai ai putzina rabdare cu bucurie Te poate lua si de pe acum,dar oricum kiar daca te ia sunt sigura ca nu vor tzine prea mult .Eu am fost cam ca tine vad ca acum mau cam lasat ,ma luase si pe mine saptamana trecuta cu varsaturi dar am avut noroc ca deocamdata nu au tzinut dect cateva zile apoi mi-a trecut,sper sa nu ma mai ia mai incolo.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput