Mamici de mai-iunie 2004 (2)
Raspunsuri
piatra lunii spune:
Neata!
Mai fetelor, unele sunteti asa de norocoase ca puteti vedea o chestie minuscula la ecograf sau puteti auzi o inimioara! Ce sa mai zic eu, ca nici macar la prima vizita la medic n-am ajuns,cum ziceam desi am sunat in sept. m-au programat in nov. Cat despre ecograf, aici cica se face unul, in jurul a 20 de saptamani. Asta este .
Piatra lunii
madutza spune:
Buna dimineata/ziua burtici si bb-ici,
Vreau sa le urez "Bun venit" noilor burtici cu bb-ici
Cum vă simțiți azi? Eu ma simt mai bine, desi dimineata an fost sa imi fac analizele generale si mi-a luat mult sange.
Nici eu nu am fost pana acum decat la dr. de familie, o sa mai astept putin pana ma duc la ginecolog si la ecografie.
Maudi, multumesc pentru sfatul referitor la vopsirea parului cu henna. Sa inteleg ca este valabil doar pentru culoarea neagra? Atunci este OK pt. ca oricum intentionam sa imi iau castaniu sau saten.
Erika, pana la urma noi suntem acum in 8 saptamani, adica luna a 2-a, nu? Ca iar m-am confuzat.....
Va doresc o zi buna si fara ,
Madutza si calutul de mare
Irinusha spune:
Bun venit Irinel si Christina!!!
Sarcina usoara si bb-lusi sanatosi!!!
Pupici la mamici si burtici!
O zi minunata si copii sanatosi! :)
piatra lunii spune:
Bun venit fetelor noi!
Eu acum am bagat de seama ca ne-am inmultit,se vede c-am sarit o pagina
Eryka spune:
DA madutza DA 8 saptamani mari si late Crestem vertiginos Uite acus ajungem asa .Auzi madutza la mine aici in Japonia se socoteste 4 saptamani ca fiind o luna ,deci eu sapt. viitoare intru in 3 luni.caci intram in 9 sapt.
Eryka & sufletzelul din burtica ---
madutza spune:
DAAAAAAAA!!!!!!!!
Abia astept sa-l simt pe BB in burtica si sa ii spun povesti si sa ii pun muzica sa asculte . Dar pana atunci mai am de asteptat putin....
NataliaS spune:
Bine ati venit Irinel si Christina!
Revin si eu cu ganduri si sentimente mai bune...Ma simt mai bine, nu mai am dureri si febra si se pare ca stia el doctorul ce stia cand mi-a dat medicamentele.
Daca varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu, atunci maine pasesc glorios in luna a III a, dar daca se calculeaza de la data presupusa a conceptiei...atunci maine ar trebui sa trec in saptamana a saptea......nu mai stiu cum Dumnezeu se calculeaza, chiar si medicii o iau razna, nici ei nu au aceeasi parere.
Piatra lunii tu ce varsta a sarcinii ai? ca noi cica ar trebui sa devenim mamici in aceeasi zi.
De abia astept sa trec de luna a treia sa ma relaxez si eu ca e totul in regula si sa imi anunt parintii...care cred ca ma vor certa o tura ca nu le-am spus nimic, dar las' ca va fi surpriza mai mare cand le voi spune ca au mai putin de asteptat.
Referitor la vopsitul parului eu am inteles ca nu are nici o legatura, ca nu s-a demonstrat ca ar avea efecte teratogene asupra fatului si ca vopsitul parului in perioada sarcinii este sigur.
Chiar si pe DC este un articol care sustine acelasi punct de vedere.
Pupici la burtici cu bebici,
Natalia
heron spune:
Felicitari noilor gravidute!
Piatra Lunii, se pare ca sintem cam in aceeasi situatie cu ecograful si prima vizita serioasa la medic. Asa si eu, inafara de inregistare a sarcinii si un prim set de analize de singe la care nici nu le-am aflat rezultatul, prima data cind voi merge la ecograf este pe 27 Octombrie cind voi fi in saptamina a 13-a si este singurul ecograf oferit. Apoi, prima vizita de rutina ca si gravida o voi avea 2 saptamini mai tirziu (prin 13 Noiembrie). Deci, trebuie sa fim rabdatoare.
Ce le mai invidiez pe fetele care au sansa macar sa auda inimioara batind, ca cel putin sa stie ca nu se chinuie de pomana. Eu inafara de senzatiile cele mai urite ale sarcinii, n-am parte de nici o consolare. Si cam pe cind se presupune ca o sa inceapa sa-mi treaca aceste senzatii, mi se ofera si mie consolarea: ecograful. Asta-i viata!
Natalia, imi pare bine ca te simti mai bine. Si eu sint cu probleme de infectii urinare dese care au inceput la prima sarcina. Din cauza asta, mi s-a spus ca la fiecare ora sa beau un pahar de lichid pe toata perioada sarcinii chiar daca ma simt perfect.
Numai bine,
Liliana
P.S.
Poate n-ar strica sa se adauge la lista cu DPN si fetele mai noi ca sa vedem cite sintem.
piatra lunii spune:
Natalia,si eu is destul de confuza ca si tine si alte fete,mai ales ca eu n-am fost nici la doctor inca sa-mi confirme in cate saptamani sunt,deci tot prin calcule pe diverse site-uri am inteles ca ar trebui sa fie 20 mai (sau 21 mai,depinde de site).Insa ultimul meu ciclu fuse pe 13 aug. si ovulatia cred ca a avut loc pe 29 (dupa calculele mele si ale site-urilor). La tine cum e?
Da' sanatos sa fie,ca asta e cel mai important,nu?