Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am inteles acum la ce te referi anamona...am citit mai bine prospectul, ca nu il citisem ce sa zic, nu imi place deloc ce scrie la reactii adverse, sunt 2 pagini Nici nu stiu, ca parca nu e asa grav la el sa ii dau dexa. Eu nici nu vroiam, chiar vorbeam cu Ada ca nu i-a s face si cu dexa , apoi dr mi-a zis la telefon si de asta...nici nu stiu ce sa fac.

Paula am incercat asa cum zici tu , mi-am pus si eu masca pe fata (parca mai rau s-a speriat ), m-am scalambait la el, televizorul era oricum pe desene....sper ca maine o sa mearga mai bine, acum era si obosit saracutul .

Musette multa sanatate puiului , sa nu mai treceti niciodata prin asta

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

La Mihnea mai merge si in somn, in prima jumatate de ora dupa ce adoarme (doarme profund de tot, nu se trezeste de la zgomot). Ne ducem pas-pas in camera, cu lumina stinsa, eu il ridic pe Mih pe o perna si ii fac aerosoli
La ultima raceala a fost destul de neprietenos cu aeorsolii in primele zile

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ce mai faceti?? Sper ca isi mai aduce aminte careva de mine..
Eu sunt ok si mandrele mele..IRIS e o super nastrusnica..si face foarte multe lucruri pe care copii la varsta ei nu le fac..dar are d e unde invata..
De ieri urca scara, in picioare si se sprijina d e balustrada..m-a dat pe spate ca celelalte d e abia pe la 1 an si 8l am facut asta..

Ce mai afceti voi??Evident ca nu am avut cum sa citesc tot..

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Irina,ce ati patit? sunteti bine acum? multa sanatate frumosului! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mda tot incerc sa pun o poza si nu reusesc
Buna si de la noi. M am saturat de vremea asta, sa vina o data primavaraaa

Ieri dupa ce am luato pe Inisu de la gradi Biancu m a fericit urcanduse singurica toate etajele, m am scos nu o mai car si pe ea si carutzu pina la etj 3, ca asa am reusit io sa fac pmneumonie anul trecut

nerantula multa sanatate, nu te speria de tratament. Eu zic sa il faci sa fi sigura

babytza pupam mamica bolnavioara. Eu i am facut Biancului cu dexa, la ei se precipita foarte rapid laringitele si bronsitele. Fiolele le refoloseam, nu mai stiu care dintre ele tb tinuta in intuneric.

claudinna eu stiam ca poti face varicela numai daca ai atins zonele cu vezicule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anis ce mai faceti ? ce mai fac fetele ? Crezi ca scapi asa cu doua randuri ? Poze recente cu fetele ai ? Hai ca am sarit pe tine

Fetelor eu va pup, ma duc in pat ca sunt franta O noapte buna tuturor

Edit : Anis te citesc maine si sper sa ne pui si poze sa vedem frumoasele cat au crescut

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula sper ca nu te-ai suparat, incercam doar sa zic ca sunt mari sanse sa mearga totul foarte bine (nu incercam sa insinuez ca problema nu e serioasa... nu stiu ce s-a inteles... sunt foarte obosita si ma exprim greoi)!
Normal ca trebuie sa te interesezi de consecinte, variante, tratament, gravitate... Doar sa nu te sperii, sa incerci sa nu te stresezi si sa cauti sa ai un dr bun care sa puna corect in balanta toate elementele... eu de asta am dus lipsa, cel putin in prima parte a sarcinii.

In plus / nu stiu daca ajuta sau n-ajuta... am o prietena care a avut infectie cu toxoplasma in timpul sarcinii, si s-a tratat toata sarcina cu antibiotice. Copilul e perfect sanatos, dezvoltat corespunzator (o urmareste in mod special cu dezvoltarea, putea fi o problema din cauza infectiei, dar, din fericire, nu a fost!) si luni face 3 ani
Exista tratamente care se pot face in timpul sarcinii, fara probleme. Speranta este. Asta incercam sa spun...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Anis

Babytza, eu pastram fiolele in frigider pt a doua inhalare. Si dexa, si adrenalina, si serul.
Cum v-am povestit deja, la Radu merg foarte bine tratamentele naturiste sau homeopate. Sau ma rog, au mers pana acum, adica am vazut efecte de exemplu dupa inhalarea de aerosoli de lamaie si gutuie.
La Teo insa... nu prea. Mereu am ajuns la pediatra alopata, cu febra 39-40 si laringele extrem de inflamat. Asa ca pentru el soltia a fost dexa.
Intre a citi prospectul pana se sufoca el si eu nu inteleg nimic din ce scrie acolo... e clar ce am ales. Am mers pe mana doctoritei.

Apropos de prospecte, mama are hepatita C. Si-a facut analizele, se pare ca nu este cazul de Interferon, slava Domnului. Insa i-au dat niste alte medicamente care lupta cu virusul. N-avem ce face noi doua si cautam medicamentele pe net, si citim prospectele.
Nu va spun decat ca scrie clar la fiecare ca distruge ficatul, sunt interzise peroanelor cu probleme hepatice...
Ce sa intelegem noi de acolo...pe scurt ne-am panicat, mama a zis ca nu ia medicamentele si tot asa.
Pana la urma dr i-a explicat mamei ca in lupta cu virusul medicamentele trec prin ficat, si ficatul este afectat. Dar mai putin afectat decat daca virusul ajunge sa provoace ciroza.

Paula, succes in proiectul gradi! Si gradinita aleasa de mine are o curte cam mica, dar cand e vreme faina ii scoate in parc, e chiar langa parcul Carol. Gradinite particulare cu un sediu care sa semene cu cel de la stat (cladire standard, curte mare cat curtea scolii...) sunt foarte putine si costa in consecinta. Eu nu m-am putut lipi de cea pe care o gasisem... inca suntem pe lista de asteptare, nicio veste... si nici nu ne permitem cat costa.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Am retinut ideea cu ceapa zdrobita pusa in camera...

Fug la nani, noapte buna!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
vin eu cu si ceai pentru mamici si burtici

despre zona zoster si varicela...am citit ca se ia, e acelasi virus...la zz este o reactivare a virusului si fac zz persoanele care au avut varicela, pe baza de stres, imunitate scazuta

e contagioasa timp de 7 zile pana apar bubitele...deci persoana contaminata nu are de unde sa stie ca imprastie virusi...iar persoanele care n-au imunitate la varicela sunt niste receptoare sigure, din cate am citit
deci, laureta, se pare ca nu numai in contact cu bubitele...ca citisem si de treaba asta
perioada de incubatie 7-21 de zile, cel mai probabil apar bubitele in a 14 zi de la contaminare
speeer, sa nu fi luat si Razva...deja am mai amanat plecarea la munte si ceilalti din gurp depind de noi
dar pana la urma, om vedea, eu sunt optimista, nu stiu de ce

Ada, deci sotul tau a avut zz? ne dai nr de tel? pai sa-mi conving sotul ca si barbatii pot face, ca el sustine sus si tare ca asta e boala pe care o fac doar femeilie...sustine fara logica, bineinteles...si nici nu vrea sa accepte explicatii, el crede ca virusul are preferinte!

babytza, sanatate multa! sper ca azi sunteti mai bine! nu merge sa stati amandoi sub o patura, si sa dai drumul la aparat, chiar daca nu-i sta pe fatza? e complicat, stiu ca i-a facut si lui Razva in toamna, la cabinet, urla saracul

Laura, te-ai topit sau ai mancat-o pe Alexia? ce poate fi mai dulce pe lumea asta decat sa te auzi strigata de pui asa frumos?
Razvan zice de cateva zile Tataia, apasat asha si socru-meu moare de drag

Paula, cred ca-i va placea lui Mihnea la gradi si e bine ca tu nu esti stresata de schimbare

Mergi la inceput