Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miruna cu termometrele avem aceiasi parere.Vezi ca ne gasim si puncte comune in gandire.Rectal e cel mai ok si eu am un Omron cam in 15-20 de secunde imi indica temperatura ok.
Lumi mie medicul orl-ist mi-a zis ca pot sa ii tin mascuta si la 10-15 cm de fata daca nu vrea sa stea cu ea pe nas sau cum zice Miruna sa stau cu el in cea mai mica incapere din casa in cazul meu la baie si sa inhaleze din aerul incaperii.
Claudinna imi pare rau ca Razva e bolnav.Multa sanatateEu ma feresc sa il scot pe Andrei cand e aerul rece tare ca sunt patita cu el e tare sensibil la gat afara alearga sta cu gura deschisa etc si imediat face rosu in gat
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

la multi ani mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

anamona foarte frumoase pozele, Thea e foarte expresiva si fashionable ca intotdeauna!
am tot vrut sa te intreb de unde ai luat vasele acele mari pentru plante? maria e din nou disperata dupa plantele din casa si m-am gandit sa le pun in ceva mai inalt. si imi si plac foarte mult; am cautat dar nu am gasit...

ange si maria are o alunita pe picior, aproape de genunchi, iar azi am observat una mica, mica pe nas...n-am vazut-o pana acum, nu era...

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

abe, felicitari pentru sarcina, nu am apucat sa iti urez toate cele bune pana acum :)

cum te simti?

jardinierele sunt concepute si realizate de al meu sotz :) daca vrei mai multe detalii iti dau pe email sau PM.

angi, si thea are alunite: are una pe piciorus si una micuta pe obrajor inspre tampla si nu mai stiu ca nu ar fi bine sa le numaram :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lumi,Claudinna sanatate multa puilor si sa treceti noaptea fara febra!
Kllemi sa iasa repede caninul ala! Tati,hmmm, e exact ca ala si mai are in plus burtica(nu patratele) si inceput de chelie.

Mergi la inceput

anamona da, sunt interesata!
ma simt bine deocamdata, sunt momente cand, pentru cateva clipe, chiar uit ca sunt insarcinata...noroc cu sotul meu care imi aminteste si ma cearta ca cu asta micu' nu vorbesc niciodata si nu-l bag in seama...

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

La multi ani dragi mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Claudinna, pt cine ti-a dat medicamentul? Pt mama ta?

www.ewopharma.ro/images/ewo/isoprinosine.htm" target="_blank">isoprinosine

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multa sanatate lui Razvanel, si pe noi ne-a batut rau vantul azi... si Teo vorbea nene intr-una.

Sa va zic ce stil si-a facut mai nou... zice "nu pot sa mananc, ma DOARE IN GAT"
s-a prins ca in momentul ala lesina toata casa si incepem cu termometre, bulinute, siropele...

Cateodata mai zice "nu-mi da ca mai am (gura plina / in gura)"
Si azi cica "MAI AM!" zice el INAINTE de prima lingura...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

va cam joaca Teo, sa inteleg...e tare simpatic!
eu sunt nerabdatoare sa o vad si pe maria peste vreun an, doi, deja acum mi se pare a e foarte smechera...face si o gorpita in obrazul drept si are un zambet asa strengaresc...

mami de Maria si 6+

Mergi la inceput