Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Am primit si eu cadoul asta si il trimit mai departe ...
La multi ani fetelor! Sa va scrieti numele cu majuscule. http://callhim.virtbox.ru/

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Lucas striga TATA si,zau,ca nu face asa barbatu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Am primit si eu cadoul asta si il trimit mai departe ...
La multi ani fetelor! Sa va scrieti numele cu majuscule. http://callhim.virtbox.ru/

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Lucas striga TATA si,zau,ca nu face asa barbatu'!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani tuturor mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am primit si eu cadou azi...dupa ce s-a trezit R avea 38.5 rectal...am fost la dr, rosu in gat! ieri am iesit cu caruciorul...cam batea vantul, en-am procopsit!
sper sa nu faca febra mai mare...
ne-a dat tantum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

musette, esti o scumpa stai linistita, l-am trimis pe varul sotului, sta in zona, deja a luat, o sa intru maine in posesia lor. pana atunci, facem doar cu ser si Flixotide. am incercat deja o repriza, esec total, urlete peste urlete, nu cred sa fi inhalat mare lucru. mai bine a mers la Robi, dar el nu e bolnavior...
incercam in somn...

laureta, merci mult, o sa tin minte, e muult mai aproape Auchan.

bitza, merci de incurajari.

dya, daca esti pe faza, iti trimit PM, am niste nelamuriri privind aparatul de arosoli. noi avem aceeasi marca. sar'na.

claudinna, sanatate multa puiului!

sunt varza, parca nimic nu merge bine cand am copiii bolnavi. Edi are iar 38.2...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, e bine ca nu urca mai mult de atata!

i-am zis de zz a mamei si ne-a dat isoprinosine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ai PM.
Multa sanatate stiu cum e sa fie bolnavi parca nu ai chef de nimic.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI MAMICI DE BOBOCEI!!!

Claudinna, Luminita multa sanatate puilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara vreau si eu sa va urez un LA MULTI ANI!! calduros de 8 martie....sunt foarte daramata cand vad ce este afara....nu-mi vine sa cred...in curand ma apuc sa fac iar bradu ...pe bune si de paste o sa zic ca este craciunu'

Noi suntem ok...nu mai avem muci....a fost ceva trecator...numai ca acum sper...vreau sa sper, ca in sfarsit o sa ne iasa si noua un canin....il astept de 5 luni ...este foarte agitata nu ii intri voie nici cum...in fine

lumi imi pare rau sa aud ca hunii nu sunt bine....-icei multi sa treaca cat mai repede

alexa super tare cadoul

bitza am inteles ca nu face asa tata ...dar ce sa intelegem daca l-a recunoscut copilul, inseamna ca arata asa???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

andy eu nu am remarcat rama neagra decat dupa ce m-am uitat atent. Scoate poza din ea ca oricum pustiul e frumusel foc da-o incolo de rama.

TERMOMETRE numai alea de luat rectal sunt bune pe restul i-as forta pe producatori sa si le bage in nas. Am banda de la DM, nu se coloreaza nimic, am de frunte, o mizerie, mi-a aratat ca Alexei are 33 de grade si el avea 40, ma scobesc de hartii si imi vreau banii inapoi pe el. Tigex rectal cel mai bun, in 10 secunde stiu exact ce febra au copii, e adevarat ca la mine fac noaptea febra si e incomod sa ii dezbrac dar na...decat sa cred ca au 33 de grade mai bine imi urla doua ore. A da am avut si de ureche, varia intre 36-38 de grade dar asta la aceiasi persoana luata consecutiv.
Lumi sanatate multa hunilor. Eu am o prietena care se inchide in bucatarie cu sotul si copii cand trebuie sa le faca aerosoli. E adevarat ca fac toti la gramada dar are parte si cel care chiar are nevoie.

Mergi la inceput