Cadou pentru MAMA

Cadou pentru MAMA | Autor: crissandrada

Link direct la acest mesaj

Ce cadou luati pentru mamele voastre de 8 Martie?
Ceva simbolic sau ceva ce stiti ca are nevoie?
Care ar fi cel mai potrivit cadou pentru o astfel de zi?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Raspund doar la ultima intrebare, la primele 2 nu ma potrivesc: ceva simbolic, ceva care sa-i furnice pielea cu emotii milioane, aratandu-i cat de mult O IUBESC.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cadoul cel mai potrivit pentru mama mea?

Sunt eu. Pur si simplu.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Vai Marius, ai ajutat-o gramada. Eu i-as luat ce stiu ca-i trebuie. Ultima data i-am facut cadou mamei mele o poseta ca asta isi dorea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dai pariu ca pentru ea atunci cand ma vede este extrem de fericita?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mamei i-au placut, toata viata, bijuteriile de aur ... nu chestii sofisticate, ci eternele lantisoare cu cruciulita-medalion, inelele mici, chestii din astea. Din diverse motive, nu a avut niciodata parte de ele, iar cele cateva pe care le avea din frageda tinerete, primite de la parinti, le-a topit ca sa-mi faca mie, pe cand eram copil, cercei si, ceva mai tarziu o bratzara. Asa ca anul asta am ales un model frumos de inel de aur, l-am dat la facut si acum astept sa i-l ofer de ziua ei. Cred ca o sa se bucure foarte mult, penrtu ca e o dorinta veche, nu se asteapta sa-l primeasca, plus ca va avea si o incarcatura emotionala, venind din partea noastra .... cred ca cel mai mult conteaza faptul ca stii ce sa-i oferi fiind atent la dorintele ei. Adica, mama se bucura mult mai mult de un buchet de, sa zicem, lalele galbene decat de unul cu orghidee sau alte chestii extrem de scumpe, pentru ca lalelel galbene sunt florile ei preferate si isi da seama ca am fost atenti si am retinut amanuntul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

eu i-am luat cadou mamei mele un parfum floral si deoarece nu o voi vedea pe 8 martie i l-am daruit mai devreme, a fost foarte incantata

_

Check out my new forum on how to make money on gpt and cashloopholes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu am sa-i scriu anul acesta o scrisoare lunga in care sa-i spun ca o apreciez, ca o iubesc , ca ii doresc tot binele din lume - sa-i ramana amintire - si am sa-i fac un desen copilaresc asa cum i-am facut acuma 30 de ani
Asta nu inseamna ca in alte ocazii nu-i spun ca o iubesc dar in scris poti sa dezvolti, sa te exprimi mai plastic, plus scrisorile raman amintiri frumoase.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cadoul cel mai potrivit pentru mama mea?

Sunt eu. Pur si simplu.

Pagina legislativa

Tipic masculin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Daca stiti undeva de unde sa cumpar fericire,dati-mi va rog un PM sa cumpar si eu pentru mamamacar putina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ce subiect frumos ! Pe mine ma preocupa tot timpul aspectul asta: ce as putea sa fac sa fie mai multumita, mai impacata...fericita - e cam mult spus.....

Asa ca anul acesta i-am dat posibilitatea sa plece intr-o excursie organizata de azi pana maine seara, undeva, la munte, impreuna cu tata.
Si pentru ca o sa inceapa si primavara adevarata in curand, i-am luat niste hainute pentru improspatarea garderobei...

In restul zilelor de peste an....cum sa spun...tinem aproape.

Mergi la inceput