Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta4 spune:

buna fetelor! da ..am ramas la Bacila! mi-a dat sa fac niste analize de sange si urina..si ma duc la control din nou in aprilie!mi-a zis ca daca nu va fi dumnealui, imi va lasa pe cineva atunci...oricum nu isi mai avea rostul sa merg la simedrea..avand in vedere ca eu incercam sa il convin sa nasc natural si el tot pe a lui o tinea!...de acum..cu Dumnezeu inainte!
Anca..am incercat din nou sa iti trimit mesaj privat,dar fara succes! voiam sa iti trimit mail-ul meu si nr de tel, daca vrei sa mai vb si la tel!..in schimb eu am primit mesajul tau..
toshador ..e superba printesa ta!priveam pozele si chiar ma gandeam la faptul ca intr-adevar..vederea unui ingeras ca acesta te face sa uiti prin ce dureri ai trecut la nastere!

28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Violeta si eu am nascut cu Bacila. La fel si la mine era riscul sa nu fie in tara cand trebuia sa nasc dar bebita a stat cuminte si l-a asteptat pe Baci.
Chiar daca nu este el, medicii cu care colaboreaza el si la care isi mai lasa pacientele sunt toti ok. Pot sa iti confirme si fetele.

Sarcina usoara in continuare si nu te stresa. Fii cat mai optimista si vesela si o sa vezi ca o sa fie bine.

Lucia si eu am deschis plicul cu donatii. Am 50 lei.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

saluti.
eu am fost aseara la Noni (a venit si Ale:)) ai am produs 70 ron:)....si toata lumea la care am trimis mail vrea sa ajute ....deci sper sa adunam cat mai mult....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

saluti.
eu am fost aseara la Noni (a venit si Ale:)) ai am produs 70 ron:)....si toata lumea la care am trimis mail vrea sa ajute ....deci sper sa adunam cat mai mult....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Din pacate cu programul de somn al buburuzei mele nu prea pot sa ajung la nicio intalnire cu voi. Inca doarme 2 ture pe zi. Probabil ne vedem mai spre vara cand va dormi doar dupa-masa.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

ade parerile sunt impartite...eu sincer cred ca nu trebuie sa faci abuz de batista...Ai mei isi sufla nasul amandoi si am scapat de dilema de a folosi/a nu folosi...Eu zic sa faceti cum credeti voi mai bine de cuviinta...Doar voi puteti aprecia daca batista aia produce/ nu produce discomfort puiului...
Ai mei cupii nu au nimic...sunt sanatosi, insa eu am folosit-o de cateva ori...Ei nici nu prea au fost raciti si au invatat repede sa sufle nasul!

fancy si eu si vecina o sa cotizam...o sa-ti aduc banutii!

Sunt super happy...avem un aparat foto nou...abia astept sa se intrepteze vremea/vremurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

anca16 eu iar m-am lasat pe varianta ca poate nu am lapte si arunc banii degeaba pe pompa,asa ca dupa ce am nascut la 2 zile am facut furia laptelui,asa ca am trimis-o pe mamamea sa-mi cumpere pompa. S-a dus la farmacie si mi-a luat o pompa cu 30ron cu care numai ma chinuiam si nu ma ajuta cu nimic.Am trimiso si a doua oara sa imi cumpere pompa avent manuala,si mi-a zis ca e prea scumpa asa ca mi-a cumparat o alta pompa cu 70ron.Nu mi-a fost buna nici aia,numai ma chinuiam si trageam zi si noapte,nu mai apucam nici sa dorm si ma umplusem si de rani.Cand am iesit din spital primul lucru care l-am facut am plecat cu sotu la o farmacie si am luat pompa manuala avent.Astfel am scapat si de rani si de chin.Asa ca ai mare grija ce pompa iei.Sau mergi cu sotu la farmacie si arata-i dinainte ce pompa sa cumpere si daca ai nevoie sa ti-o cumpere si sa ti-o aduca.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Intr-adevar, aseara am vazut pompa manuala de la Avent la o prietena si sunt convinsa ca e buna.Cred ca va trebui sa ma duc eu pe ascuns sa mi-o cumpar, pt ca sotul o sa faca crize cand o sa auda cat costa iar maica mea merge pe refrenul "pe vremea mea nu era si de aia tot ne descurcam" (mie una sincer mi-ar fi groaza acum sa ma mulg eu singura cu mainile, am inteles si ca e foarte dureros)...deci daca ma decid sa o iau pe cea de la Avent nu am pe cine sa trimit, de aia ma gandeam ca poate exista si o varianta mai ieftina dar buna.Sper doar sa o si folosesc...

Va si va doresc un weekend placut.

29 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

anca16..eu in materniate am facut furia lapetlui dar m-am muls la pompa de la bebelusi ..si apoi singurica , pentru ca aveam mult lapte si micutul nu putea trage tot , am mers la heplnet si mi-am luat poma de la primii pasi de care am fost foarte multumita si care m-a scos din probleme .eu nu am facut nici rani pe san , bebe a luat bine sanul in gurita si totul a fost ok. inainte de masa ma mulgeam pt ca avem sanul prea plin si in gurita ajungea ca un jet ce mai mult il ineca ..deci tre sa ai sanul ceva mai moale si nu tare ...oricum nu stiu daca mai conteaza cati bani dai dar singura nu te poti mulge , eu am incercat , am reusit dar alta e cu pompa ...

in legatura cu batistuta ..eu am folosit pentru ca andrei avea secretii de mititel si parca sforaia asa se auzea ...dar pediatra nu prea era deacord pentru ca e buna atunci cand bebe e racit ..acum nu mai folosesc si oricum nu mai are acele secretii ..deci i-a trecut

Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_m

anca16..eu in materniate am facut furia lapetlui dar m-am muls la pompa de la bebelusi ..si apoi singurica , pentru ca aveam mult lapte si micutul nu putea trage tot , am mers la heplnet si mi-am luat poma de la primii pasi de care am fost foarte multumita si care m-a scos din probleme .eu nu am facut nici rani pe san , bebe a luat bine sanul in gurita si totul a fost ok. inainte de masa ma mulgeam pt ca avem sanul prea plin si in gurita ajungea ca un jet ce mai mult il ineca ..deci tre sa ai sanul ceva mai moale si nu tare ...oricum nu stiu daca mai conteaza cati bani dai dar singura nu te poti mulge , eu am incercat , am reusit dar alta e cu pompa ...

in legatura cu batistuta ..eu am folosit pentru ca andrei avea secretii de mititel si parca sforaia asa se auzea ...dar pediatra nu prea era deacord pentru ca e buna atunci cand bebe e racit ..acum nu mai folosesc si oricum nu mai are acele secretii ..deci i-a trecut

Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com
Mamica lui David Andrei

Lili, pompa de la Primii Pasi a fost manuala sau electrica?

29 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

din toate pompele incercate doar cea de la Primii Pasi a fost buna pt mine.era manuala. nu va lasati fara pompa de san la voi in spital!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput