Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 10
liliana_m spune:
manuala si foarte buna ...am dat in jur de 30-35 lei nu mai stiu exact ...si am luat-o de la farmacia helpnet...poate ar fi bine sa iti iei dupa ce te intorci din maternitate ..asa cum am spus eu in spital m-am muls la cea de la maternitate si a fost ok..dar bineinteles cum am ajuns acasa si am vazut ca am nevoie neaparat de pompa mi-am cumparat ...am noroc ca si farmacia e la doi pasi ...:))
Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com
mihaser spune:
Neata!
Da...problematic cu pompa asta...depinde si de forma sanului...unele iti sunt bune altele nu...cel mai bine e sa incerci la cineva inainte.
Cat despre fara pompa in spital...daca stati mai mult si faceti furia laptelui...Eu la prima nastere am stat noaptea in buda si m-am muls...riscam sa nu mai pot alapta, sa nu fiu externata...In salon nu puteam sa ma mulg ptr ca ziua erau vizite, iar noaptea trebuia sa o fac pe intuneric...ptr ca celelalte fete dormeau...Cam aiurea...
La a doua nastere am avut pompa cu mine si am domnit-o! Nu a trebuit sa ma mai rog de nimeni sa ma mulga.
serbanica spune:
Buna.Eu de pompa nu am avut nevoie ca nu am avut lapte asa ca nu stiu ce sfaturi sa dau.Dar pentru bebe am folosit doar BUBUCHEN. Ca am avut neplaceri cu alte creme:imediat cum am iesit din spital am fost la farmacie sa cumpar produse pt bebe si am luat Nivea dar Serban mi-a facut alergie asa ca am trecut laBubuchen si pentru baie folosesc PENATEN.Nu stiu daca la noi se gaseste ca mie imi trimite socramea din Austria.
bb_yasmi spune:
bunaa
offf cat am mai tras-o si eu pana a aparut "pompa minune"... noroc ca a avut-o o colega de salon (fetele din salon erau tare dragute si ne-am inteles fff bine) si am folosit-o, ea nu avea nevoie si am cumparat-o de la ea. bineinteles ca am facut furia laptelui urattt rau de tot si am scos-o la capat cu injectii pt desfundarea canaleleor si cu aceasta pompa.
miha noi in salon nu aveam treaba.....cu sau fara vizitatori ne mulgeam..
cea mai urata experienta din tot ce a insemnat gravidie, nastere a fost furia laptelui (care a fost groaznicaaa. m a marcat pe viata ) si apoi tentativa de alaptat...:(
la al 2-lea bebe voi stii cu siguranta cum sa procedez.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Mony08 spune:
liliana_m dar tu la ce spital ai nascut de te-a lasat sa folosesti pompa din salonul bebeilor?Ca mie mi-a zis sa-mi cumpar pompa,nu mi-a dat nici-o pompa. Eu n-am incercat pe cea de la primii pasi,nush cum este.Dar e bine sa fie modelul cum e la avent cu maneta,ca mie mi-a luat numai prostii,una era dinaia cu bila,alta era tip siringa.La mine sotul meu o zis ca nu-l intereseaza ca dam atatia bani pe pompa aia,decat sa ma chinui si doamne fereste sa raman fara lapte,mai bine sa dea banii pe ea.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
cristina_nagy spune:
Si eu am folosit pompa de la Avent manuala si am fost super multumita. Am imprumutat=o de la o prietena.
Noi facem progrese... adica.... din 8 martie nu mai avem pampi ziua. Deja din prima zi seara Beatrice se cerea la pipi si ne mandrim ca numai face deloc pe ea ci cere singura si pipi si kk. Sunt happy!
Ramane sa o rezolvam noaptea si inca ii mai pun cand plecam undeva.
PUpici!!!
Paula ce mai faci?????
ale_d spune:
Cristina, chiar vroiam sa te intreb daca mai purtati pampers :).
Alexia spune de obicei cand ii vine lipsa mare... la pipi....uneori spune, alteori nu....Acum de cateva zile.... nu prea mai spune... nu stiu ce s-a intamplat....
Tu cum ai procedat? Cand te-ai hotarat sa nu ii mai pui pampers ?Bea spunea de fiecare data cand ii venea?
Va pup.
bb_yasmi spune:
ale , imi permit sa intru si eu in discutia despre pampi...noi suntem veterane deja!!! avem aproape 1 an de cand nu il mai folosim..... dar cu toatea astea sa stii ca se mai intampla cateodata sa scape pe ea noaptea.
ideal este sa ii scoti pampi cand e mai cald afara. noi asa am procedat. si cand i l-am scos ziua i l-am scos de tot....nu mi se parea ok sa il scot si cand mergeam undeva sa il pun si sa ii spus sa faca pe ea ca are pampers. nah asa am gandit eu. primul semn ca nu facea noaptea a fost ca, cateva nopti la rand avea pampersul uscat, deci nu facea nimic pe timpul noptii.
nu a fost ff usor dar intr-o luna am rezolvat problema. fiind cald afara a fost usor...si daca facea pe ea (la inceput) in parc, la joaca ii schimbat chilotei si gata.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
liliana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mony08 liliana_m dar tu la ce spital ai nascut de te-a lasat sa folosesti pompa din salonul bebeilor?Ca mie mi-a zis sa-mi cumpar pompa,nu mi-a dat nici-o pompa. Eu n-am incercat pe cea de la primii pasi,nush cum este.Dar e bine sa fie modelul cum e la avent cu maneta,ca mie mi-a luat numai prostii,una era dinaia cu bila,alta era tip siringa.La mine sotul meu o zis ca nu-l intereseaza ca dam atatia bani pe pompa aia,decat sa ma chinui si doamne fereste sa raman fara lapte,mai bine sa dea banii pe ea. Mony de Denis Adrian (01.08.2009) Poze Denis www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni |
la odobescu am nascut si am fost cazata la parter ...salonul bebelusilor era aproape ...nu am avut probleme in a ma lasa sau nu sa folosesc pompa aceea ..cred ca am prins tura buna :))..popma de la primii pasi are maner ..
http://www.cauti.ro/pompe-san/preturi--Primii-Pasi~~Pompa-de-san-manuala-PPR0803.html
Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com
anca16 spune:
Fetelor, va multumesc tutror pt raspunsuri .Mai am 2 luni sa ma decid ce fac cu pompa, nu vreau sa ma las fara ea in spital...nu vreau sa imi creez un motiv in plus de necaz, sa nu am cu ce sa ma mulg sau sa depind de bunavointa vreunei asistente.Mie cele doua pompe mi se par aproape identice, principiul dupa care functioneaza e acelasi, intr-adevar cea de la Avent mi se pare mai finuta, mai comoda.In sfarsit, vad eu, oricum voi alege ce consider eu si nu o sa bag in seama "sindromul barbatului zgarcit"..pana la urma de binele meu depinde si binele copilasului, ca daca raman fara lapte....
Va pup si va doresc o saptamana ff frumoasa...la Arad a iesit timid soarele
29 + cu Razvan