Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_nagy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luri Hallo, Desi stau destul de mult pe net sunt o incepatoare in "socializare".Am ajuns aici cautand niste sfaturi pt eritemul de scutec. Desi sunt la al doilea bebe , pt. ca primul nu a facut niciodata asa ceva, nu prea stiu cum sa abordez problema. Am inteles ca fetitelor li se intampla mai des. Voi v-ati lovit de problema aceasta? |
Bun venit printre noi!!!
Si eu o fetita care a avut pb de mica cu eritemul (din spital) dar acum suntem ok datorita super cremei din centru de la Farmado preparata de ei. Foloseste-o cu incredere!
luri spune:
Doina, desi nu ne "cunoasteam" va dorim multa putere sa treceti cat mai usor peste acesta perioada. Imi inchipui ca este f greu. Eu am stat cu baietelul meu in spital doar o zi, la Turcanu, cand a fost operat de hidrocel,la un an, dar a fost crunt.Mi-am dat seama atunci ca cel mai important era sa incerc sa par eu vesela ca sa nu fie el speriat si a fost greu pt ca mie imi venea sa plang in continuu. Dumnezeu insa te ajuta si te intareste in astfel de momente.
cristina_nagy spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi buna offff ce de probleme..... doina, pt tine trebuie sa fie totul bine! ma rog pt voi! miha, multa sanatate buburuzei...ati fost la dr?? mai vii diseara la tae-bo? off ca si iasmi a luat raceala de la mine...:((( eu sunt cobza...:( si acum vad ca si ei ii curg mucusori aposi, tuseste si stranuta... happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Multa sanatate buburuzei!!!
cristina_nagy spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi buna offff ce de probleme..... doina, pt tine trebuie sa fie totul bine! ma rog pt voi! miha, multa sanatate buburuzei...ati fost la dr?? mai vii diseara la tae-bo? off ca si iasmi a luat raceala de la mine...:((( eu sunt cobza...:( si acum vad ca si ei ii curg mucusori aposi, tuseste si stranuta... happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Multa sanatate buburuzei!!!
dyanira spune:
Miha multa sanatate la Eli.Am vrut si noi la zoo duminica dar am vazut cat e de frig si am mers doar putin in centru la porumbei.
BByasmi multa sanatate Iasminutei.Ma incearca si pe mine o raceala sper sa scap.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
elatim spune:
Ceau fetele,
Anca ai incredere in dr. Cioata e foarte ecografist ,daca e ceva cu siguranta vede.Multa bafta !
Doina frucea sus ca-n Banat (ai povestit ca esti de pe linga Oravita),totul se rezolva pina la urma,mult curaj!
Eli multa sanatate ,fii un pic zgircita nu da la toata familia.
Bb_yasmi sanatate tie si Iasminei !
Va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008
elatim spune:
Anca ,vroiam sa zic ca dr. Cioata e foarte BUN ecografist ,din viteza am uitat un cuvint.
elatim spune:
Zilele trecute ati discutat despre pompa de san,cum zicea si bb_yasmi ,pt mine furia laptelui a fost cea mai naspa perioada ,desi aveam pompa Avent manuala ,nu m-a lasat neonatoloaga sa o folosesc pina nu s-au desfundat canalele ,operatiune la care au participat vreo 3 infirmiere ,mi-a aratat si medicul ginecolog ,iar eu munceam nonstop la muls manual ,vreo 2 zile ,pina am avut liber la pompa .
Bafta multa pt viitoarele mamici si fara furia laptelui!
Elatim si Victor 13.05.2008
anca16 spune:
Va multumesc din nou si am sa revin vineri cu noutati.Ma bucur foarte mult sa aflu ca suntem pe maini bune la dr.Cioata.
Va pup
29 + cu Razvan