Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Scuse ca n-am mai intrat de cateva zile, mititelul meu m-a solicitat la maxim zilele astea.

care au implinit 3-4-5 lunite zilele asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

fetelor, imi pare rau ca nu am ajuns la marea ieseala, dar abia acum am vazut mesajul. nu prea am mai forumit pt ca am fost destul de morcovita in ultima vreme cu problemele mele si nu am vrut sa va mai stric si voua buna dispozitie, plus ca nu prea imi place sa ma plang si atunci ..mai bine stau cumintica.
oricum azi de la 1 pana la 2.30 am stat la spital, oricum nu aveam

ce faci? cum e cu nodulul ala? te mai doare, l-ai scos? tii tratament cu antibiotice pt stafilococ?e mai bine? ce face Maria?papa bine LP?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Imi cer scuze ca nu am putut sa urez si eu in timp util fulgusorilor, La Multi ANi cu ocazia implinirii celor 2, 3, 4 lunite. Sper sa ne iertati.
Nu mai sunt in stare sa stau in fund, asa ca ma intind. Fetele, daca aveti nr Dianai de tel, va rog un pm si la mine.

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

NO FETELOR CAND MAI VIN DE LA VOI ALTI BOBOCEII?
CA DE LA MINE NUMAI GATA EU MOMENTAN MA OPRESC AICI MI-AM PUS STERILET MIRENA PT 5 ANI

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ramona insanatosire grabnica tie si lui Dominic. Nu sunt in gradul sa te ajut cu vreun sfat.

Multumim fetelor ptr. schemele de diversificare, din ce am citit si eu sunt in ceata dar nu vreau sa ma preocup inca, noi mai avem de asteptat, cred ca pana la 5-6 luni nu introduc nimic.

Mergi la inceput

inca ceva, Andre si eu vreau baby cook ala, da cum trimitem banii la tine?

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

ramona, saracuta de tine...pune-ti comprese cu apa rece la cap iar pt durerile de gat, iti dau o reteta testata de mine toata sarcina cu mare succes: da prin razatoare un cartof, pune-l intr-un prosop, pune peste el un strop de otet, dat putin ca sa nu curga, ruleaza prosopul si puneti-l la gat. deasupra, leaga-te cu un fular de lana si stai asa pana dimineata. iar pt febra...tot frectie cu solutie din: o treime apa, o treime spirt si o treime otet (preferabil de mere).
eu nu am nr dianei, poate-l are lalu, dar stiu ca si ea vb cu diana pe msg.
multa santate.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

fetelor, imi pare rau ca nu am ajuns la marea ieseala, dar abia acum am vazut mesajul. nu prea am mai forumit pt ca am fost destul de morcovita in ultima vreme cu problemele mele si nu am vrut sa va mai stric si voua buna dispozitie, plus ca nu prea imi place sa ma plang si atunci ..mai bine stau cumintica.
oricum azi de la 1 pana la 2.30 am stat la spital, oricum nu aveam

ce faci? cum e cu nodulul ala? te mai doare, l-ai scos? tii tratament cu antibiotice pt stafilococ?e mai bine? ce face Maria?papa bine LP?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

laura, de cand fac antibioticele astea vad ca ma doare din ce in ce mai putin, a mai scazut un pic, dar dr spune ca oricum trebuie operat. am fost azi la control si ma mai duc luni. probabil sapt viitoare il opereaza.
mariuta papa bine laptic praf, eu sper sa pape la fel de bine si tatza de duminica, cand pot sa-i dau...abia astept, parca ma simt vinovata pt fiecare biberon cu lp pe care i-l dau

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Monica, merci de reteta. am pus-o pe mama la razalit cartofi. incerc si asa.

Ramona,

Mergi la inceput