Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)
Raspunsuri - Pagina 6
Lidia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Auzi bre , da poate te incuscresti chiar cu Katy, ce dak ficior'tu o fi mai mititel cu un an...se poarta fata mai mare ca baiatu |
many_bani spune:
Lili, ieri cand a fost sotul sa cumpere vasul de gatit la aburi, la Tehnomarket, fix la philipsuri s-a uitat, ceva de genul ce ai postat tu, cred dupa pret, unul argintiu din inox si altul negru din plastic(au ce o fi) si batea din picior ca-l vrea. Insa o apuca o sila sa incep sa citesc ce si cum face fiecare de numa'. Ce face micuta Maria?
Raluci , multam de link, am plans cand am realizat ca am asteptat aproape 10 ani sa-mi spuna si mie un prunc "la multi ani" mami si mai am e asteptat un an (ca sa inceapa sa vorbeasca)
Pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Bei da ce poza cu maimutza interioara au pus astia pe forum... |
nu vad nic eu..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
LAURA da cu scroll in partea dreapta sus a ecranului. Faza e ca se schimba din cand cu alta reclama...
RamonaCopot spune:
Salutare,
noi suntem bolnavi. Eu ma simt de parca m=ar fi calcat trenul pe cap, am amigdalele cat mingile de pingpong de nu mai pot sa respir si fiu-meu saracu tuseste, candida aia pe limbuta nu vrea sa plece, e iritat la "oute"si gatul lui seamana cu al meu. De papat ar manca saracul ca ii e foame darf banuiesc ca nu poate de durere (ca si eu abia am papat o supa in eara asta dupa 3 zile de flamanzeala). Durere mare. Si dilema cea mai mare e ce tratament sa ii dau. A venit o asistenta i ne-a vazut ca dr e plecata din tara (aia la care ne-am vaccinat) si ne-a dat humex, nurofen i ceva antibiotic, nu retin de care. Oare sa ii dau antibiotic???
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
Lidia74 spune:
Ai pup iu...Ma bag sa citesc in plapuma la caldurica. Aici e o zapada...totul e alb...
Good night
RamonaCopot spune:
nici copilul nu pot sa mi-l tin in brate da rau ce imi e si el numai la mine vrea. Temp mea e tot mare 38,8 si nu vrea sa scada cu paracatamiol, la el insa nurofen a facut tr4eaba buna, dar tot tuseste de mi se rupe sufletul.
voi ce ati dat pt tuse la copii?oare e posibil sa se agraveze f tare pana luni cand mergem la craiova la un pediatru bun...? offff ce-mi lipseste cuscrella acum. Aveti vreuna nr ei de tel?
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
Ramona, Monica sau Lalu au numarul ei de telefon, paremise..cauta numerele fetelor, poate il au ele..
sa treaca raceala..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici