Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Auzi bre , da poate te incuscresti chiar cu Katy, ce dak ficior'tu o fi mai mititel cu un an...se poarta fata mai mare ca baiatu

Mergi la inceput

Bei da ce poza cu maimutza interioara au pus astia pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

votat simina

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili, ieri cand a fost sotul sa cumpere vasul de gatit la aburi, la Tehnomarket, fix la philipsuri s-a uitat, ceva de genul ce ai postat tu, cred dupa pret, unul argintiu din inox si altul negru din plastic(au ce o fi) si batea din picior ca-l vrea. Insa o apuca o sila sa incep sa citesc ce si cum face fiecare de numa'. Ce face micuta Maria?
Raluci , multam de link, am plans cand am realizat ca am asteptat aproape 10 ani sa-mi spuna si mie un prunc "la multi ani" mami si mai am e asteptat un an (ca sa inceapa sa vorbeasca)
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Bei da ce poza cu maimutza interioara au pus astia pe forum...

nu vad nic eu..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

LAURA da cu scroll in partea dreapta sus a ecranului. Faza e ca se schimba din cand cu alta reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
noi suntem bolnavi. Eu ma simt de parca m=ar fi calcat trenul pe cap, am amigdalele cat mingile de pingpong de nu mai pot sa respir si fiu-meu saracu tuseste, candida aia pe limbuta nu vrea sa plece, e iritat la "oute"si gatul lui seamana cu al meu. De papat ar manca saracul ca ii e foame darf banuiesc ca nu poate de durere (ca si eu abia am papat o supa in eara asta dupa 3 zile de flamanzeala). Durere mare. Si dilema cea mai mare e ce tratament sa ii dau. A venit o asistenta i ne-a vazut ca dr e plecata din tara (aia la care ne-am vaccinat) si ne-a dat humex, nurofen i ceva antibiotic, nu retin de care. Oare sa ii dau antibiotic???

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Ai pup iu...Ma bag sa citesc in plapuma la caldurica. Aici e o zapada...totul e alb...

Good night

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

nici copilul nu pot sa mi-l tin in brate da rau ce imi e si el numai la mine vrea. Temp mea e tot mare 38,8 si nu vrea sa scada cu paracatamiol, la el insa nurofen a facut tr4eaba buna, dar tot tuseste de mi se rupe sufletul.
voi ce ati dat pt tuse la copii?oare e posibil sa se agraveze f tare pana luni cand mergem la craiova la un pediatru bun...? offff ce-mi lipseste cuscrella acum. Aveti vreuna nr ei de tel?

Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramona, Monica sau Lalu au numarul ei de telefon, paremise..cauta numerele fetelor, poate il au ele..
sa treaca raceala..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput