Piticul vine cu ninsoarea
Raspunsuri - Pagina 2
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Ce poveste frumoasa... Ce intorsatura interesanta a vietii... Felicitari! Sa-ti traiasca piticul si sa-ti aduca multe multe bucurii din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
Frumoasa intorsatura!
Multumesc si multumim!
Si voua multa liniste si noroc!
Pup rapidist mic!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
mamidepuiuti spune:
tare frumos povestesti,am retrait o parte din ea...cum m-am intristat cand ati avut probl cu joburile,cat de frumoasa erai la cununia civila,cum aveai probl cu sarcina si erai mai mult in spital...anyway...totu-i bine cand se termina cu bine!
sa va dea doamne-doamne sanatate si noroc,ca dragoste si intelegere aveti din plin si sa vina bb2,ca vad ca este asteptat cu bratele deschise!ce bebe nu ar vrea sa traiasca intr-o astfel de familie?...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
micki_mica spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti tare frumos povestesti,am retrait o parte din ea...cum m-am intristat cand ati avut probl cu joburile,cat de frumoasa erai la cununia civila,cum aveai probl cu sarcina si erai mai mult in spital...anyway...totu-i bine cand se termina cu bine! sa va dea doamne-doamne sanatate si noroc,ca dragoste si intelegere aveti din plin si sa vina bb2,ca vad ca este asteptat cu bratele deschise!ce bebe nu ar vrea sa traiasca intr-o astfel de familie?... mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Multumesc frumos MP!
Toate greutatile acestea ne-au unit. Si cum Doamne-Doamne are grija de noi, ne-a ajutat sa trecem peste toate. Speram sa ne bucuram si de bb2 cat mai curand. Sa fie 2 puisori in casa, ca e tare bine, nu-i asa?
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
dastefa spune:
ce frumos,cu umor si emotie, ne-ai povestit firul acelei perioade minunate din viata voastra
ati avut o perioada f plina incepand cu cele 2 liniute roz si terminand cu nunta
si va doresc sa vi se implineasca visul de a-i face o pereche lui Florin
si sa nu te gandesti nici o clipa ca problemele pe care le-ai avut in sarcina e obligatoriu sa se repete.Cat ai tot stat prin spitale parca imi revedeam perioada cand am fost gravi cu Daria.Si m-am bucurat intotdeauna cand mai venea cate o veste din partea ta ca sunteti bine
micki_mica spune:
citat din mesajul lui dastefa ce frumos,cu umor si emotie, ne-ai povestit firul acelei perioade minunate din viata voastra ati avut o perioada f plina incepand cu cele 2 liniute roz si terminand cu nunta si va doresc sa vi se implineasca visul de a-i face o pereche lui Florin si sa nu te gandesti nici o clipa ca problemele pe care le-ai avut in sarcina e obligatoriu sa se repete.Cat ai tot stat prin spitale parca imi revedeam perioada cand am fost gravi cu Daria.Si m-am bucurat intotdeauna cand mai venea cate o veste din partea ta ca sunteti bine Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Eu ar trebui sa imi scot palaria in fata ta (voastra)! La voi exemplu de luptatori!
Stiu ca as trece prin aceleasi intamplari din sarcina, merita!
Multumesc!
Miki a lu' Kiti