Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 4
Guestus spune:
batrinii nu spun ca ..."la omul sarac nici boii nu trag"
schimbi "boii" cu altceva si gata
elyda spune:
Si nu puteai sa spui pana acum? Se tot intreaba lumea pe 3 pagini care-i treaba si taci ca mortu-n papusoi, desi stiai ca barbatii buni la pat se cauta la cont , poate sa fie el si teapan si vanat, daca are contul gras are doamna placeri nemasurate si multiple...
Dana
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda Si nu puteai sa spui pana acum? Se tot intreaba lumea pe 3 pagini care-i treaba si taci ca mortu-n papusoi, desi stiai ca barbatii buni la pat se cauta la cont , poate sa fie el si teapan si vanat, daca are contul gras are doamna placeri nemasurate si multiple... Dana |
tu nu ai inteles nimic. ce-ti spun yo aici tu nu o sa mai auzi la nimeni......exista o mare corelatie intre bani-creier-preocupari-sex..etc
deci cine are bani are si creier si imaginatie si automat are si puterea sa satisfaca 14 femei in 10 minute.
deci studiul ala e corect.
ocebine spune:
citat din mesajul lui Guestus tu nu ai inteles nimic. ce-ti spun yo aici tu nu o sa mai auzi la nimeni......exista o mare corelatie intre bani-creier-preocupari-sex..etc deci cine are bani are si creier si imaginatie si automat are si puterea sa satisfaca 14 femei in 10 minute. deci studiul ala e corect. |
Am citit cu interes teoria ta pina am ajuns la cele 10 minute
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ocebine
Am citit cu interes teoria ta pina am ajuns la cele 10 minute Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
nu poti sa iei tot ce spun yo 100% exact...mai si exagerez.
uite ...unul asa destept poate sa faca in 10 minute cit altul in 4 h.
Mindy spune:
in perioada asta, pt mine, un barbat bun la pat e unul care ma strange in brate, ma alinta un pic cu pupici de noapte buna si ma lasa sa dorm.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Mindy in perioada asta, pt mine, un barbat bun la pat e unul care ma strange in brate, ma alinta un pic cu pupici de noapte buna si ma lasa sa dorm. |
yo cred ca tu ai nevoie de 2 barbati....cind unul sta cu tine si te adoarme no 2 merge in treaba lui...a doua zi se schimba tura...si toti sint happy
ocebine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
nu poti sa iei tot ce spun yo 100% exact...mai si exagerez. uite ...unul asa destept poate sa faca in 10 minute cit altul in 4 h. |
Hmmm...maybe.
Din cite stiu eu (nu ma intreba cum stiu), cei cu bani/putere se impart cam in doua: cei "buni" (sa le zicem asa): inventivi, inteligenti, interesati si activi (si intr-adevar devin memorabili) si cei "rai": care simt ca deja au ajuns unde trebuie si activitatea o asteapta exclusiv de la partnera (totala lipsa de interes).
Unde te incadrezi, sa stiu cum sa formulez mai departe?
Anamaria
Guestus spune:
Da ce sint yo luat la tinta aici...sa mai vina si rufus sa raspunda la intrebari. dar nu are curaj...pun pariu
ocebine spune:
citat din mesajul lui Guestus Da ce sint yo luat la tinta aici...sa mai vina si rufus sa raspunda la intrebari. dar nu are curaj...pun pariu |
Pai lumea se intereseaza de barbati buni la pat...eu zic ca s-a prospectat piata si daca ai bagat capul pe usa...ce sa-ti fac?
Anamaria