serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 2
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Buna seara. O zi super azi de primavara si am lucrat in gradina lucru care imi place foarte mult. Voi ce ati mai facut? Mirela ce mai spui mai vine zapada sau nu? Marilena si Mara Augusta |
Buna seara,
Cam slabutza activitatea pe aici...sa inteleg ca olandezele noastre inca nu vor sa iasa la lumina...nu-i nimic, asteptam
Gusta si noi am lucrat sambata in gradina...atat cat s-a putut. Matza nu a dormit decat o ora si asa a trebuit sa ne limitam doar la scos o parte din gazonul vechi! Planul nostru e sa il scoatem pe cel vechi plin de muschi,si sa punem unul nou.. Am pus si un gardutz la gradinutza mea cu flori, ca matza avea o placere enorma sa isi incerce bocancii pe florile mele
Azi am fost putin in parc si ne-am uitat la papagali si fazani; matzul a ramas literalmente cu gura cascata si s-a uitat nemiscat la fazanii aia...
Cam atat ne-am permis sa facem pe frigul asta. Am intrat rapid in casa si am continuat joaca in casa.
Mi s-a luat de frig ca de mere paduretze.
Va pup si va doresc o saptamana usoara.
Noi mergem la culcare! Noapte buna!!!
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
albertje spune:
hoi,
primiti si de peste granitza ,la voi la cenaclu? am inca suflet olandez,dupa ceva ani de locuit acolo!
dau si eu de welcome o koffie cu stroopwafel sau tompoesjes!doriti?
maru spune:
hm, sa iti zic de furtuna de zapada asteptata acilea?
Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Mooorrr de nervi...Azi dimineatza cand am vazut sa turbez nu altceva! Deja mi s-a luat de atata zapada! Sa ma mai uit la temperaturile din Romania, imi vine sa iau bagajul si cupilul, si tzusti directia Romania.. Pana o veni primavara sii aici gusta eu asa sper..Sa vina cat mai multi...ca vad ca subiectul celalalt e cam la stadiul coma gradul IV!!! Deci , la voi ninge??? Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Nasterea lui Gabriel _ Fericirea e o alegere! |
pup iu!
fecian spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maru hm, sa iti zic de furtuna de zapada asteptata acilea?
pup iu! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Te rog, nu imi mai zi nika de furtuni, nu mai vreau iarna, vreau ghiocei, zambilutze...v-am zis ca am pus sambata dimineatza zambile in gradina...si duminica totul era inghetzat??
Iar luni a dat o zapada dravana...nu stiu daca o sa imi mai reziste florile
Pup iu tuuu! Cum merge pe la tine
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
fecian spune:
citat din mesajul lui albertje hoi, primiti si de peste granitza ,la voi la cenaclu? am inca suflet olandez,dupa ceva ani de locuit acolo! dau si eu de welcome o koffie cu stroopwafel sau tompoesjes!doriti? |
Da cu cea mai mare placere...daca olandezele nu prea se inghesuie...merge si din tzara vecina, nu?
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
fecian spune:
citat din mesajul lui jenn La multi ani doamnelor! |
La multi ani si doamnelor si mai ales domnisoarelor!
Ce face pitica? Ii place "primavara" asta capricioasa?
SAu te ajuta la prajiturele?
Ca al meu ...iarasi m-a ajutat sa fac painea in casa...tare s-a dezumflat cand i-am dat sa puna drojdia si a vazut ca era putina...a facut un botiiiccc...atunci s-a pus pe framantat, si evident era iac, asa ca s-a dus la tati sa se stearga de pantalonii lui...ce el e un copil curat, dom'le!
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
jenn spune:
Mai,te trag de urechi!Lasa copilul sa fie creativ!Cat despre bulbi se planteaza toamna.Aici poate ingheta solul pana in mai,asa ca nu stiu cate sanse au zambilele tale...Albertje,wafels da,tompouce ba!Cand vad glazura aia roz ...imi face bine la silueta!
albertje spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Da cu cea mai mare placere...daca olandezele nu prea se inghesuie...merge si din tzara vecina, nu? dar tot liniste e pe la voi!!! nici acum cand e frig ,nu e nimeni pe aici? cum va fi la vara? jenn ,daca vrei te servesc si cu un curry wurst nemtesc!contra unei portii de kibbling olandez ! ce zici merge targul? trebuia sa trag si eu o fuga la voi ,peste granitza ,dupa cumparaturi speciale ...indeosebi pe la etos ,dupa produsele zwitsal ,caci aici nu le gasesc din pacate! dar parca astept sa se mai incalzeasca vremea sa ma pot bucura si de un latte machiato pe plein in Maastricht! Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Nasterea lui Gabriel _ Fericirea e o alegere! |
jenn spune:
Ti-am teleportat deja pestele prajit!A ajuns bine?Zwitsal? e plin de parabeni,altceva nu ai gasit?