Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

hai arwen!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

merg sa pap,apoi sa-i fac baitza printesei ..si poate poate un soooomnnnnn

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

LA MUUUUUULTI ANI ALEXIX, RADU, MARIA SI LUCA

Cristies multumesc pt urari. I le-am transmis norei

Am absentat nemotivat cateva zile si acum recuperez. Ce rau imi pare de puiutii bolnaviori , ufff virozele astea..
Si eu sunt racita de vreo doua saptamani tot fornaita, imi curge nasull si ma doare gatul, n-am luat nimic si nu mi-a trecut, de doua zile am intrebat dr si mi-a zis ca sa ma dau in gat si in nas cu Bioparox. Slava Domnului Maria nu a luat raceala, doar Toma este si el fornait.
Mariei i-a aparut o iritatie urata pe gatut. Imi amintesc ca Lariael ne-a scris o reteta pe care au folosit-o mai multe fete, dar nu gasesc capitolul unde ne-a dat-o. Mi-o mai ziceti si mie va rog.

Mergi la inceput

HAI ARWEN!!!!
Nastere usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna fetili...!!!!!
Ce dor mi-a fost de voi!!!

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU SUSTINERE, PENTRU FRUMOASA GALERIE SI PT FELICITRAI, PENTRU SMS-uri SI PT SUSTINEREA DE DUPA...SI PT TOT!!!!
Vreau sa-mi salvez fiecare postare...sper sa am timp intr-o zi...

UN BRAT DE MARTZISOARE PT IUBITA NOASTRA PLATEEA!!!

Plateea, iti multumesc pt ca m-ai sustinut, ca mi-ai raspuns la sms-uri, ca ai rupt din timpul tau sa postezi poze pe contul comun...pt ca m-ai incurajat cu alaptatul..pt tot!

AM MULTE INTREBARI SA VA PUN, pacat ca nu pot intra de fiecare data cand am cate o intrebare...uff...la cat am citit si la cat am stat pe net si la cat de pregatita in teorie ma simteam, la cate am mai invatat si din experientele voastre...parca nimic nu mai stiu..
Asa ca o sa va rog sa ma suportati cu intrebari cand o sa am, desi poate s-a mai discutat pe aici, dat fiind faptul ca nu voi avea timp sa caut din urma...va rog sa imi raspundeti.Promit sa incerc s anu va stresez prea mult!
Prima intrebare , daca face numai pishu, trebuie s-o spal la veve inainte sa-i pun pampers nou?

Ieri a fost prima zi acasa...zi de pomina...agitatie mare, eu franta rupta, Iuria plangea d emama focului d efoame si noi nu stiam cum se face laptele praf, nu aveam nimic sterilizat, nu aveam shaker pt lapte...a fost un intreg circ, dupa care am cazut pe front, doua ore nu m-am miscat...

Asnoapte a fost bine, a papat numai o data, in rest
Noi ne-am trezit toti si ea tot dormea..

Azi am purces la supozitor cu glicerina ca nu facuse kk de joi..si a functionat

Si cea mai mare victorie: A INVINS IN LUPTA CU TZITZI
E prima oara cand sta sa suga la san si adoarme cu sanul in gura. Nu va povestesc cam cat ne-am luptat!
Apoi a adormit cu gura cascata de oboseala si de atunci...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

HAI ARWEN!!!!!

_

Mergi la inceput

Lorex sa-ti traiasca martisorul mic si iubit. Nu tb sa o speli daca face numai pipi Eu nici nu- schimb pampersul daca nu face caca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

motate ptr ultimul pufulete???cel care a tinut toata odiseea pe loc

arwen9240s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 8martie?
hmmm...cand vrei sa vi?noi te asteptam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Buna fetelor, va scriu pe fuga.. nu am apucat sa citesc nimic, dar absolut nimic din urma. Ieri ne-am intors acasa si vreau sa va spun ca Lorena intr-adevar a devenit sefa casei
De ieri pana acum nu am facut altceva decat sa-i dau sa suga, sa ma mulg, sa o schimb la poponeata... Iar cat despre sani, in afara de faptul ca am fost foarte deprimata la inceput ca nu venea colostrul, in momentul in care a venit (cu ajutorul soatei, alaptam impreuna) si am trecut la laptic mi s-au marit sanii de 3-4 ori + ranile de rigoare asa ca Onitza te inteleg de minune!!!
Si datorita faptului ca sanii sunt prea plini, de aproape ca-mi explodeaza motata nu reuseste sa prinda sfarcul, asa ca nu am de ales si tre` sa ma mulg. Nu stiu cat este normal sa bea la doar 3 zile, insa cred ca am o mancacioasa. In prima zi de viata, deoarece nu-mi venea colostrul si motata cerea papica, i-au dat un bibe de 30 de ml si vreau sa va spun ca l-a ras si ar fi papat si mai mult probabil de era.
Sunt o mamica fericita si o iubesc la maxim, insa in momentele astea simt ca ma duc in jos rau. Nici nu vreau sa ma gandesc la momentele cand vor incepe colicii!

Va pup

de Lorena

Mello motanelul iubit

Carmita, ne tzinem de mana si trebuie sa reusim!
Fii tare, nu te lasa doborata, te inteleg perfect prin ce treci dar eu ma bazez f mult pe prietenele noastre de aici!
Ca voi, forumistele mele, nu ne sustine nimeni!
Va iubesc

_

Mergi la inceput

F tare poza cu patriotul!!!

_

Mergi la inceput