LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

si acum sa vin la raport:

am fost la dr, am constatat 200 gr lipsa fata de inventarul de 10 luni, am identificat un gat tare rosu si ... sper doar atat
am primit pufuri cu tantum verde(asta acceptam), panadol (nu ne place), peritol (cat de cat acceptat), ... complex de vitamine+calciu (am uitat cum se numeste, dar daca va intereseaza revin - asta urmeaza astazi sa-i dau asa ca nu stiu deocamdata daca il v-a scuipa sau nu)
Am inceput de aseara sa-i dau si parca-parca a revenit la ganduri mai bune (asta noapte a limbutit ceva laptic)
sper din tot sufletul sa revenim la ganduri mai bune repedeee

am intrebau si de facutul analizelor - va stresasem eu zilele trecute cu intrebari de genul pe mancate sau nu - si raspunsul e ca se poate oricand; nu conteaza daca a mancat inainte pentru ca nu ii face si glicemia (cica doar asta iese modificata) ca tot a testat-o la fiecare internare/criza...

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Bine ca ati gasit "buba"! Acum o sa va faceti bine si o sa mancati mai cu pofta Multi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare

La noi s-a intors iarna .. e lapovita si frig. Ina sta cu nasul pe geam si se uita luuuuuuung la fulgi.
Dimineata am intors-o pe toate partile dar nici urma de bubite. Au trecut la fel de repede cum au aparut, dar o monitorizez in continuare.
Ma duc sa citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna si la multi ani sarbatoritilor zilei!
pana acum am votat asa:gaza si simina...trebuie sa merg in urma caci mai avem posibili cultivatori

...si am facut si o o tentativa de plantatie...Cafea pt Dodo-pui

las tuturor si multe

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Am gasit 51 banuti pentru tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-petreancodrina/, am si eu o lantatie..mai veche..daca doriti sa dati ceva banuti:D
La multi ani sarbatoritilor de azi

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Si pentru tine 31 banuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

au ajuns si la noi carticelele frumoase (cel mai mult ne place gustul lor, bine-nteles) avem material didactic la masa
si am mai cumparat si niste caracatite care se imbina - deocamdata eu le imbin/combin si ea le desface/arunca si DEGUSTA Aici am cam gresit ca trebuia sa iau 2 cutii ca intr-una sunt cam putine - doar 5.
Am primit cuponul de reducere de 10% si tot imi fac planuri ce sa mai comand ca de... vine Pastele, nuuu? + ziua ei

si pentru ca tot ii place sa sara in sus si-n jos am comandat hip hop winnie pooh (numai ca dureaza cam 2 saptamani)

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

oliskha- sper din tot sufletul sa nu o luati de la capat cu raceala
pupam davidutul sa se faca bine

avem 10 luni

Multumim Si voi sa va faceti bine!!!

I-am dat de dimineata oscilo, vit C (care oricum i-o dau in fiecare zi) si i-am piurat in nas Vibrocil (acesta ni l-a prescris ORL-istul la ultimul consult; oare este ok?)

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata!

Noi ieri am fost putin la www.youtube.com/watch?v=lYj_qB3Gwng" target="_blank">cumparaturi

si apoi intr-o vizita

In rest nimic nou. Mai citesc din urma si mai scriu.

Vin si eu la Decathlon sa umplu cateva cosuri. Da vreau modelul si marimea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare,

Am pierdut cateva capitole... Din pacate, nu am cum sa recuperez. Ce am inteles e ca Clubul scutecelor s-a transformat in Clubul boieroaicelor de plantatii. Ceea ce nu e rau, eu vaD admir ca aveti timp si energie pentru toate...

Avem si noi un bai: Bris de azi-noapte are diaree. In 12 ore a avut 5 scaune. Starea ei e relativ ok... desi pare un pic maraita. Temperatura e 37.5 si azi dimineata am surprins-o scuipand un gat de ceai... nu stiu dc sa zic ca a vomitat.

Am intervenit cu:
- banana, ores cu pui
- Hidra Sec
- Biotics
- Oscilococcinum - preventiv

Va rog, daca aveti solutii, ajutati-ma cu idei!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui 180882
Multumim pt urari!Ne punem la dormit ca sa putem face fata petrecerii ce va urma.Daca doriti sa ne cunoasteti intrati pe http://geaninapetric.hi5.comDIANA ANDREEA VA INVITA LA PETRECERE!servim si tort deliciossssssssssDIANA ARE 1 ANISOR
ce dragutitada, vrem tortPlantatia lui Mireal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi
Rares,bebe de Floric,
Ilinca,bebe de Pisigri
Gabriel,bebe de Magdyi2001
Diana Andreea,bebe de 180882
Valentin Cristian,bebe de carmencar
Adela-Marisa,bebe de Denisamada

Mergi la inceput