LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mmm... deja m-am infipt in torturile sarbatoritilor
pisigri - e tare frumos; votez pentru mancat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gianina ce v-a zis aseara doctorul?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

La multi ani, Rares,Ilinca, Gabriel, Diana Andreea

Valentin Cristian si Adela-Marisa

pentru mamici!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

LA MUUULTI MUUULTI ANI! si de la noi

Imi creste inima cand vad cat au crescut ghioceii Parca adineaori erau niste mogaldete, si acum sint niste copilasi in toata regula, omuleti independenti, fiecare cu personalitatea si telentele lui

Am admirat pozici cu Zambarici , cu Giulia dansatoare, tortul Ilincai pisilincai si Vladimir la cumparaturi. Am votat pe toate plantatiile de cafea, dar neuronu' nu ma ajuta la care si cat

Bianca, cand era Ianis mai mititel, puneam scoica in cosul cela si dormea de n-avea aer Daca tot ati ajuns de curand la Dekathlon, n-ai vazut intamplator niste cercuri ce se folosesc la gimnastica artistica, din alea cum aveam si noi cand eram mici? Mai nou m-am apucat de slabit si am bagat de dimineata niste abdomene, dar tare mi-ar prinde bine un cerc sa ma invart in el, barem daca nu ajuta sa scap de burtica ajuta la cap

Ce imi place teribil la Ianis e ca raspunde, daca il strigi pe nume face "A!" parca l-ai deranjat din ceva, sau daca il intrebi "Ce faci?", iti raspunde ceva pe limba lui Si ce ma enerveaza la culme: daca il prinzi in fapt (de ex. la tastatura, sau la butonul televizorului, sau tragand de cablu TV) iti arata mainile "Vezi? Eu nu fac nimic!", crede ca ma pacaleste S-a prins si el cum e cu formele geometrice si gaurile (singur!), si daca-i spui "Adu mingea!" a aduce, sau "Du-te la leu!" se duce etc, iar din carticica cu animale cel mai mult ii place cocosul-cucurigu!, catelul-ham-ham!, vaca-mmmuuu! si porcul ca e roz Cel mai mult apreciez ca a invatat sa-si comunice nevoile: cand ii este foame se urca la mine in brate si-si baga demonstrativ degetelele in gura si daca-l intreb daca-i e foame incepe sa molfaie, cand s-a saturat de mancat incepe sa bata din palme "Bravo!", daca ii e sete isi ia canuta, daca vrea afara se uita insistent pe geam etc. Si afectiunea: pe mine ma pupa cu gura deschisa , iar pe taica-su il alinta cu niste palme peste fata si un "Maaai!" raspicat

Dyana, inteleg cum e sa ai un baietel mamicoholic Eu am lipsit o ora cat m-am dus la gineco si cand m-am intors nu l-am luat imediat in brate pana nu m-am dezbracat, spalat pe maini. Dar dupa aceea cand l-am pupat si i-am spus ca mi-a fost dor de el, s-a bucurat foarte tare.

Carmenada, felicitari pentru primii pasi! Cat despre bubite, poate totusi nu e o alergie la mancare daca zici ca doar pe spate, poate e o dermatita ca i-a fost prea cald si a transpirat. Ai imbracat-o mai gros in ultimul timp pe Ina mica?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Bianca, cand era Ianis mai mititel, puneam scoica in cosul cela si dormea de n-avea aer Daca tot ati ajuns de curand la Dekathlon, n-ai vazut intamplator niste cercuri ce se folosesc la gimnastica artistica, din alea cum aveam si noi cand eram mici? Mai nou m-am apucat de slabit si am bagat de dimineata niste abdomene, dar tare mi-ar prinde bine un cerc sa ma invart in el, barem daca nu ajuta sa scap de burtica ajuta la cap

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Stiu ca au cercuri, ca am vazut mai demult. Ieri insa nu mi-au sarit in ochi. Dar sigur gasesti

Mergi la inceput

si acum sa vin la raport:

am fost la dr, am constatat 200 gr lipsa fata de inventarul de 10 luni, am identificat un gat tare rosu si ... sper doar atat
am primit pufuri cu tantum verde(asta acceptam), panadol (nu ne place), peritol (cat de cat acceptat), ... complex de vitamine+calciu (am uitat cum se numeste, dar daca va intereseaza revin - asta urmeaza astazi sa-i dau asa ca nu stiu deocamdata daca il v-a scuipa sau nu)
Am inceput de aseara sa-i dau si parca-parca a revenit la ganduri mai bune (asta noapte a limbutit ceva laptic)
sper din tot sufletul sa revenim la ganduri mai bune repedeee

am intrebau si de facutul analizelor - va stresasem eu zilele trecute cu intrebari de genul pe mancate sau nu - si raspunsul e ca se poate oricand; nu conteaza daca a mancat inainte pentru ca nu ii face si glicemia (cica doar asta iese modificata) ca tot a testat-o la fiecare internare/criza...

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La mullti ani Ilinca!
La multi ani Andreea Diana!
La multi ani Gabriel!
La multi ani Rares!
Gianina-nu te agita...Asa am avut si noi la 10 luni-200(la noi era o otita vinovata)..se pun ele la loc cand scapati de "rosu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ela am vazut cercuri la Decathlon, dar erau din plastic si mi s-au parut cam usoare. Si eu am vrut sa-mi iau unul, dar a zis mami ca-mi aduce din Ukraina exact de-acela de care am avut cand eram mai mica...cerc comunist

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

oliskha- sper din tot sufletul sa nu o luati de la capat cu raceala
pupam davidutul sa se faca bine

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Iuca votat.Pisigri ce tort frumos,ar trebui si aperitivele sa le faci in forma de pisiciPlantatia lui Mireal

Mergi la inceput

andiaroro -

de fapt trebuia sa ma astept la vre-o "peripetie" ca doar se apropie ziua ei (11 luni, nu ca altii care fac anul deja) si trebuie sa respectam "traditia", nuuuu? poate acum am noroc si scapam ieftin, fara spitalizare

avem 10 luni

Mergi la inceput