Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vaaaai Techila ce distractie acolo la tine, imi si imaginez cum e in actiune afurisitul.

Noi ne bagam cat de curand la hranit copila cu fructe si mi-a venit mie ideea stralucita sa amestesc si putin morcov in fructe, asa schimb si gustul (as fi introdus banana dar nu am in casa) si poate se invata si cu morcovul....ca doar nu e asa mare graba cu supa de la masa de pranz....nu??? Voi ce ziceti?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Anamaria sa iti traiasca flacaul, e un dulce si jumatate.

App de centre de activitati eu vreau unul din ala timp bara, ceva in genul celui al Luciei sau al Hepilicai si nu stiu unde sa gasesc....adica nu salteluta...intelegeti ceva?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neata,dragelor!

Alex, ceva de genul asta:

http://www.okazii.ro/catalog/38153431/Centru-activitate-Fisher-price-muzical.html

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Eu am probleme cu faptul ca trebuie sa spal zilnic robotul.....imi vine sa-l dau de pereti.....si peste o saptamana ma bag si la oale...si fiert legume de zupa......Cum am sa fac eu asta zi de zi ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Draga mea, si eu am aceleasi probleme cu robotul..Cred ca avem acelasi robot ca si mie imi vine sa il dau de aceiasi pereti

Cu legumele fierte ti-am spus cum fac eu..Nu are rost sa te stresezi så faci in fiecare zi..Eu da la inceput am facut cantitati pt 5-6 zile si le portionam si le bagam la congelator..merge totul strunå.

Vå multumesc pt cuvintele frumoase!!

Nu a mai vomat, dar nu a dormit bine.Agitatie maxima, incerca mititelu' så doarma dar se vedea ca il supåra ceva si il tine treaz.

[b]La multe lunitze EMMA IOANA , ALEXANDRA ISABELA, ALEXANDRU si ALEX!!!!/b]

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

VIK multumim de cafeluta
TECHILA ce baiat nazdravan ai tu acolo,auzi vrea sa fie sef de acum asa ca nu suparati baiatul
ANAMARIA ti-am vazut baiatul e un scump si ce mutrite face el
IULIKA sper sa fie bine Bruce
ALEX nu cred sa aibe nimic daca ai bagat morcovel,spor la aranjat lucrurile cand te vei duce acasa
MONIQUE ai o fata tare talentata,mi-ar place sa stiu peste ani si ani ce meserie si-a ales.Sa stapaneasca sanatoasa Andreea scaunelul
MONIKUS ma bucur ca ne-ai mai scris,imi pare rau ca Rares inca nu doarme
ANOMIS te ,in jumper Iri sta cam de 2 ori pe zi,maxim 30 minute,ii place la nebunie,sare de ai impresia ca o sa scape de acolo,de obicei cand se uita la el incepe sa chiuie
Ei bine speram sa doarma aseara pana dimineata,vise maica vise,s-a trezit la si pana la 3:30 nema somn,am leganat la el pana mi se urcasera pitici pe creier,intr-un final l-a luat somnu cu chiu cu vai.Am dormit amandoi pana la 10:30 cu o trezire la 7 de papa.Acum e langa mine,se joaca cu bila aia cantatoare si il astept pe tata sa-l puna in jumper si sa-i fac fructe.
Ce vreme naspa,of ca nu mai vine primavara asta odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto In primul rand felicitari si voua pentru dintoc!
Deci si voi ati inceput sa experimentati de-astea bebelusesti Lasa ca o sa creasca el mare si n-o sa mai fie nevoie sa speli zilnic cel robot. Pe mine ma ia groaza numai cand ma gandesc ca trebuie sa gatesc zilnic .
Pozele daca ies prea mari la scan...poti sa faci "poza la poza", adica faci una digitala la ce rezolutie vrea muschiul tau si ai scapat de stresul "dimensiune". Vreau si io sa vad pozele artistice

Selenica imi place la nebunie noua ta freza Iar Ebru e o dulceata de fetita. Cand o sa creasca mare va rasuci mintile barbatilor. Mai, dar ce activitate interesanta are si ea cu cuverturile de pe pat, phuaaaa, super! Si mai sta si-n fundulet. Bravos!

monikus Uof, Doamne, parca nu se mai termina alea rele la voi Sa mergi la medic si poate ca o sa descopere care-i cauza Si poate ca solutia este sa te mai scoata Lullaby la plimbare. Poate i se face rusine lui Rares si se face baiat de comitet

monique ce dragute sunt pustoaicele la masa de activitati

anomis eu nu te inteleg cu piticii cu greutatea, zau asa. Banuiesc ca este si lungut, nu numai bine facut . Lasa baiatul in pace si bucura-te ca-i sanatos

anamaria sa va fie de bine iesirea din cotidian...si la cat mai multe

techilo bebeii tai sunt cri-mi-nali!! Mi-i si inchipui cum reactioneaza fiecare. Ei, bebe cu falci o sa se domoleasca atunci cand o sa prinda curaj bebe cu ochi si-o sa i-o intoarca. Sa vezi atunci cum o sa trebuiasca sa arbitrezi meciul de la centru. Io zic sa incepi sa-ti confectionezi cartonase.

Iuliko pupam vikingul cu tzoc-tzoc si speram sa fie pe drumul cel bun si sa nu mai vina niciodata raii aia urati la SuperBruce! pentru tine!

Mada te imbratisez cu mare drag si atat de mult te admir pentru dedicatia cu care iti cresti puiul si pentru tot ceea ce reprezinti tu. Pup si Irinelu pe fruntita.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multe Lunite sarbatoritilor nostri de astazi!
Emma Ioana bb de cristina_ana
Isabella bb de Claudia-4mykids
Alexandru bb de Anamaria

Ati implinit deja 6 lunite!!! Iuhuuuuuu!

La Multe Lunite si lui Alex bb de Lullaby!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liliac off zici ca si pe Radulesco il deranjeaza dintii!Daca e la inceput , sunt perioade si perioade.Nu cred ca va fi mereu asa pana ii va iesi dintocul.Zic si eu, asa a fost la Brucu..Dar acum e apogeul..Si culmea ca nu stiu ce il deranja mai tare, burtica sau dintisirii.Asta este.El e spre bine.Ieri a baut mai mult supite si lapte, desi urla de foame dar nu puteam så ii dau dupå dorintele lui pt ca tb så isi revina cu stomacelul.

Anomis

Monikus bafta la control..Te astept cu vesti bune de tot!

Fetelor eu am citit asa mai pe diagonalå..Nu imi amintesc prea multe, dar revin pe parcurs

Si uite ca am uitat så dau si eu binete ca toata lumea.

Buna dimineata!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Ma bucur ca v-au placut pozele cu Maia. Am citit toate comantariile lasate pe picasa si aici, m-am amuzat de ele. Multumesc tare mult tuturor. Sunteti tare dragute.

Bia, multumesc ca te-ai uitat la pozele noastre. vroiam sa iti spun ca poze cu mine nu pun, pt ca sunt batrana, bolnava si urata si nu vreau sa va sochez. Poate vreodata ne vom cunoaste prin parcuri, sunt usor de recunoscut: o batranica care plimba un copil mic. Sau in trafic... dac-o vezi pe una in varsta care conduce cu viteza o masina nespalata si asculta Voltaj la maxim...eu sunt aia. Daca imi faci cu mana, opresc si ne imprietenim .
Am citit si eu postarile tale. Imi place mult cum scrii. Sunt receptiva la tot ce scriu mamicile cu 2 copii .

Ref premergator: am inteles. cu cateva exceptii, marea majoritate nu veti folosi. Imi place ideea monicai cu caruciorul ala. M-am mai uitat si eu si cred ca antepremergatoarele sunt mult mai utile. cum e cel prezentat de selen. in fine, vom vedea. nu suntem hotarati daca sa luam sau nu. in plus, am experienta nepotelului meu, caruia eu i-am luat un astfel de premergator in urma cu vreo 5 ani, si a inceput sa mearga singur mai tarziu decat ar fi fost normal, in schimb in premergatorul asta se distra teribil. era o veselie continua. acum nu stiu daca din cauza premergatorului a mers mai tarziu..., dar asa a fost in cazul lui. noi inca nu suntem hotarati. spatiu de manevra cu el prin casa, avem. insa asta cred ca e ultimul lucru de luat in calcul.

Fragutza - deci aveti 2 dintisori . mi-a placut cum povestesti tu ca reusesti sa comunici telepatic cu doc . ma inveti si pe mine? as vrea sa comunic telepatic cu o prietena de la constanta . sau astea nu se invata? numai oamenii capabili pot comunica telepatic, nu?
cu canuta cu cioc, nu stiu cum s-o invat si eu pe maia sa bea apica din ea. cred ca o voi lasa tot timpul prin preajma ei, poate o tenteaza la un moment dat sa o duca la gura.

liliac - of, mamai tin pumnii sa nu mai sufere puiutul. ii spusesem la un moment dat lui lali, ca vazusem o reclama intr-o revista de la farmacia dona cu DENTINOX GEL ("ajutor pentru eruptia dentara"). zic astia ca :
- contine tinctura de musetel cu efect antiinflamator si curativ;
- substantele active care calmeaza local durerea sunt dozate in cantitate adaptata pentru bebelusi;
- pentru o eruptie fara dureri si complicatii a primilor dintisori si a intregii dentitii primare.
- nu contine zahar
- previne aparitia cariilor dentare datorita xilitolului;

acum, nu stiu daca o fi sau nu asa... na, eu am scris ce zic astia in reclama. poate totusi ajuta.

alex - noi il avem pe www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/chicco/centru-de-activitate-3-in-1/" target="_blank">asta. l-am luat insa de pe site-ul chicco.ro la sfarsitul anului trecut cand am prins o promotie. maia abia acum se arata oarecum interesata de el.

dana - da, pe maia am mai tuns-o de vreo 3 ori de cand s-a nascut. ii tot tai varfurile ca ii intra in ochii , ii tai pe la urechi ca atarnau firele asa inestetic .

techila - foarte distractiv ce se intampla la voi.

multumesc inca o data mamici dragi pentru aprecieri (raluk, luto, dana, bia, fragutza, lali, monique, iulia, uka, monikus, liliac, selen, lullaby, mary...tututror). imi cer scuze daca am sarit pe cineva. neintentionat.

pupici.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna ziua dragelor,

Noi suntem relativ bine.
N-am mai avut timp sa recumperez.Am citit vag despre Anco careia ii doresc multa putere.
Am citit de Elenuta si sper sa nu se ajunga la operatie.
Iulika si bb Bruce bonlavior.Va dorim sanatate.

Eu nu sunt intr-o stare tocmai favorabila,sunt cativa factori care ma fac sa fiu irascibila.Se intoarce mama in tara,chiar daca relatia noastra nu este una de invidiat,m-a ajutat f mult pe perioada sederii aici.Apoi inceperea cresei din aprilie,ganduri despre adaptare,acomodare si asa mai departe...Plus ca vine primavara si a inceput o astenie de primavara.
Ieri Erika mi-a facut o criza de plans tare urata,am linistit-o greu,dar am ramas marcata de iesirea ei si m-am simtit vinovata.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput