Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Dana sa va fie de bine inceputul diversificarii! Asa de frumos si de emotionant ai povestit, ca am trait momentul la maxim!
deja imi umbla piticii in cap ca daca eu nu ma exprim asa de sensibil, piticul meu nu va privi atat de frumos viata... pentru ca sunt eu mai badarana
Sabina imi pare rau ca treci printr-o stare mai proasta. Dar tu esti o femeie puternica si sunt sigura ca te vei acomoda repede la noua situatie!
Iulika mama puternica, imi pare rau ca nu a prea dormit puiucul azi-noapte, dar macar merge spre bine
Techila ce tare e falcosul
Anamaria multumesc . Ce scumpic e Alexandru vostru in jumperoo!
A, si mi-am amintit ca nu am facut urarile!
La multe jumatati de an Emma, Isabella, Alexandru!
La multe lunite Alex!
Nu stiti cum ma emotionez ca asa pe rand implinesc dovleceii nostri 6 luni! Imi amintesc asa ca acu 6 luni faceam bulioane si apoi zacusti si tot fugeam in casa la calculator
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
Danuta cat ma bucur ca a fost un succes
uka nu te dezminti, fato! Esti tare, ce sa mai... Uof, sa am grija de bolduri si alte agrafe de-astea...
hepi sar'mana de pontul cu dentinox-ul.. Noi de-asta am folosit la Andra si-a fost apa de ploaie, am zis ca poate astea cu "gel"-uri la final, vb Fragutei, or fi mai de Doamne-ajuta...dar se pare ca e cam tot pe-acolo
Mai, haideti sa va spun si eu tarasenia noastra. De cateva zile miorlaia neconsolat, cu tzitzi se juca si ar fi stat non-stop cu ea in bot, ba tragea un pic, ba ma musca, iar o lingea, iar papa...de ajunsesem sa stam asa, lipiti, 20 de ore din 24 . Apoi, imi facea niste scaune apoase, cu multa spuma. Cand iesea, facea cu jet si cu bulbuci. Scuzati ca ma explic in amanunt
Avea si-o stare usor subfebrila, intre 37,4 si 37,8...
Asa ca am ajuns la medic. L-a verificat, l-a gadilit, l-a sucit, invartit..n-are nik la gat, dintii stau sa iasa dar nu-s pregatiti inca, toate simptomele sunt normale...dar mi-a sugerat sa-i dau faina de orez. Il tine si satul si se si leaga la burtica. Cum eu mi-s lenesa, i-am luat cereale cu orez si morcov
Si fata nu poate sa scoata lapte de la tzitzi suficient asa ca i-am dat in amestec cu mango. Moama, ce se stramba si ce mai lingea lingurita!!
Acum, speram sa ne reglam cu spuma aia involburata si...uite-asa s-au dus miturile mele cu exclusivitatea.
Ah..inca ceva...cica are greutate de copil de 6 luni, asa ca nu e gresit sa incepem usurel-usurel sa facem pasi spre ciorba si mancarica de fasole
Cam asta de la noi...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
Dana, va pupa mama. Iar m-am emotionat cu duversificarea Anei.
Foarte frumos ai spus, cu mult suflet, imi place.
Sunt bine bubele, pe cale sa treaca. Sper ca maine nu mai sunt deloc.
Am citit tot, sunt la zi cu tot ce misca (inclusiv cu Danele Ukai).
Am retinut ca SuperBrucu e bolnavior. Multa sanatate, sa se faca bine ca pe mine ma sperie virusi din astia unknown, icognito! Va pup, Iulika!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
techila spune:
azi am legumizat copiii (cu 3 i) cu noutatea broccoli. scor final 43 la 0 (lingurite, normal) pentru falci.
iar imbecila de mine si imbecial de fi-mea iar au facut echipa...am luat un dulap de la icheia si l-am lasat impachetat. lu' techila i s-a parut interesant si a inceput sa roada. eu am lasat-o in pace...ca doar roade doar cartonul...nu ajunge pana la lemn...eeee...a ajuns.
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
liliac1 spune:
Raluka Hai ca esti simpatica. Lasa, mai, ca poate Alex nici nu e poet, poate are si el o structura mai inginereasca si-atunci o sa i se para ca e normal sa fie totul asa Dar eu cred ca tu esti una dintre cele mai sensibile mamici de pe planeta.
Sa ma vezi pe mine care-s sora cu badarania
Nela tot in papucei la plimbarici?? Ia zi, pana unde ati avansat cu papicile?? Si..cand spuneai ca vii in tara? Luna asta??
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
Liliana, ma bucur ca a fost un succes mango. I l-ai dau crud, ma gandesc, nu? Sunt in cautare de noi fructe cu multe vitamine pentru Mentosana (ii zic asa ca poate se simte si scoate si ea un dinte, acolo).
Lullaby, ce freza frumoasa are Alex. Sa ii fie de bine baiatului! Masaj i-ai facut, cala frizer? Va pup.
Ieri am fost nervosata, a cam chirait Ana, nu cred ca i-a priit para. Sau a avut ceva. Am revenit la prima dragoste, banana si un pic de piersicuta.
Sorin mi-a luat o orhidee. Ma documentez pe net sa vad cum se ingrijeste bunaciunea (ma scuzi, Hepilica).
Aveti careva planuri de 8 Martie?
Eu ma duc sa ii scot Anei beletul de calatorie! De abia astept.
In a doua saptamana din mai, dupa ce venim de acasa, merem cu tati in delegatie in Singapore! Abia astept! Va fi ca o vacanta pentru je!
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 acum am intrat si eu mai "in detaliu" pe site-ul ala, si au niste preturi beton, si la jumperoo, si au si centre din alea de activitati cum mi-au placut mie, oare care-i shpilu' de-s asa ieftine??! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Iti spun eu,e transportul de 3 ori cat pretul unui jumper,eu am cautat o zi intreaga si am dat si peste site-ul respectiv dar au niste preturi la transport de te doare capul
NelaM spune:
Liliana, tot pe-acolo suntem, dear cu diversificatu'! Am incercat cu para si nu prea i-a priit, desi i-a placut la gust. Marut a mai gustat iar si nu a ramas nici de data asta impresionata. De data asta facut compot. Oh well, sa fie sanatoasa, mai incercam mai incolo.
Nu stiu ce sa mai incerc. Poate un pepene, ceva, mango? Ah, am luat cartofi dulci, poate de astia ii fac data viitoare. Si ca leguma m-am aprovizionat cu dovlecei si morcovi. Dar mai stam pe fructe un pic.
Mesele de dimineata, la pranz si seara sunt sfinte, tzitzi. Intre ele, mai putin, desi o pun la san la maxim doua ore. Dar i s-a mai marit un pic stomacelul.
Da, la sfarsit de martie venim acasa. Mai un pic, nici nu imi vine sa cred ca se apropie clipa cea mare in care Ana isi va cunoaste bunicii. Vom sta o luna! Mama mea este foarte nerabdatoare.
Sa nu va mai zic ca mama s-a apucat sa schimbe mobila din sufragerie... ca vine Ana. Mi-e dor de mama.
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina84
Iti spun eu,e transportul de 3 ori cat pretul unui jumper,eu am cautat o zi intreaga si am dat si peste site-ul respectiv dar au niste preturi la transport de te doare capul D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
aham, saru'mana, ma gandeam eu ca e prea bine sa fie adevarat...probabil le aduc direct din US, ca vad ca si preturile sunt in $...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Liliana, tot pe-acolo suntem, dear cu diversificatu'! Am incercat cu para si nu prea i-a priit, desi i-a placut la gust. Marut a mai gustat iar si nu a ramas nici de data asta impresionata. De data asta facut compot. Oh well, sa fie sanatoasa, mai incercam mai incolo. Nu stiu ce sa mai incerc. Poate un pepene, ceva, mango? Ah, am luat cartofi dulci, poate de astia ii fac data viitoare. Si ca leguma m-am aprovizionat cu dovlecei si morcovi. Dar mai stam pe fructe un pic. Mesele de dimineata, la pranz si seara sunt sfinte, tzitzi. Intre ele, mai putin, desi o pun la san la maxim doua ore. Dar i s-a mai marit un pic stomacelul. Da, la sfarsit de martie venim acasa. Mai un pic, nici nu imi vine sa cred ca se apropie clipa cea mare in care Ana isi va cunoaste bunicii. Vom sta o luna! Mama mea este foarte nerabdatoare. Sa nu va mai zic ca mama s-a apucat sa schimbe mobila din sufragerie... ca vine Ana. Mi-e dor de mama. Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
O, draga de tine, te cred ca esti toata emotionata, iar pe buni o inteleg perfect!!! Si maica-mea si soacra-mea si-au schimbat mobila prin casa si s-au apucat de facut curatenie de-aia cu varuri si parcheturi de cand sunt bunice. Nu mai spun ca soacra-mea si-a facut si centrala pe lemne doar-doar o sa fie cald si bine si la ea in toata casa ca sa-i las neapoata in vacantele de iarna.
Cat despre mango, da mai, i l-am dat crud. Dar se poate si altfel?? Eu sunt cu fructele astea exotice ca taranu' cu ciocolata (mananca hartia si-arunca bucata ). Este un pic acrisor ca am verificat inainte, dar l-a bobinat.
Mai, cred ca si pepenele galben ar fi o sursa buna de papica.
D'ale Andrei
Vremuri