Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*
Raspunsuri - Pagina 4
ceska777 spune:
Buna seara,
noi am avut un inceput de week end "minunat". Vineri seara suna donsoara care trebuia sa se mute de la 01 aprilie in mansarda noastra..... ca s-a razgandit! Asa, cu contract semnat deja pe 03.03.2010 ea nu mai vrea. Ca s-a consultat cu parintii si nu ii ies socotelile, financiar. Puiiiiiii mei nu a facut socoteli inainte de contract. A vazut mansarda sambata dupa masa, i-a placut i-a convenit pretul, a zis ca o intereseaza sa o anuntam ce decidem noi. Am refuzat alti doi interesati si am zis ca ea fiind singura femeie (cocheta si curata) o sa aiba grija de mansarda noastra, putem astepta pana la 1 aprilie. Miercuri la 3 zile dupa ce i-am zi ca o preferam pe ea ne-am pus la masa si am discutat semnand contract.
Ieri seara am crezut ca fac o criza! Si eu o intrebasem la misto cand i-am aratat locuinta daca nu-i pacaleala faza cu 1 aprilie. A zis ca nu dar ca abia atunci poate sa se mute. Am presupus ca mai e pana atunci in vreun contract in alta locuinta etc. Iaca acum bomba!
Si m-am pus pe cercetat (tot eu!) pe internet cam ce putem face. Exista solutia legala si taioasa ca are termen de 3 luni pana iese din contract si plateste chiria, garantia si cheltuielile pentru cele 3 luni. Situatia e complicata si asa si am zis sa o rezolvam amiabil: ori sa gaseasca ea un chirias care sa ne convina pana la 1 aprilie ori sa plateasca o despagubire (val 1,2 chirii) si gata.
Dl sot al meu cel cumsecade cica sa o lasam in pace! Eu vroiam sa o pun sa plateasca trei chirii dar fara garantie si nu primea astfel nici cheia (oricum nu vroia sa se mute si asa evitam sa devasteze din razbunare apartamentul-aici nu sunt rare cazurile). Suna tipa acum 45 min dl sot f dragut ca ii pare rau si ca ajunge sa plateasca ca despagubire 1 chirie! Eu ii ziceam de prevederi legale etc si asta o iarta! M-a luat cu furie! Imi venea sa il omor!
Revin merg s afac laptele copilului.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
Ceska, relax...al meu nu era in stare sa-i pretinda nici un leu...uite, el are un client care nu i-a platit serviciile timp de 6 luni si el continua sa colaboreze cu el spunandu-mi ca-i criza si e greu pt toata lumea...i-am zis sa aleaga intre client si nevasta...doar asa l-am convins sa renunte...
ceska777 spune:
Grati.ela,
o fi criza pentru ala dar si pentru voi e criza! Sau? Of, barbatii astia! Atata de cocosi se dau si la urma bat apa in piua.
Acu imi pare rau ca am cedat si ramane sa plateasca pana la sf lunii valoare unei chirii si reziliem contractul. I-am mai zis ca data viitoare sa se gandeasca bine inainte si sa nu se mai joace ca nu stiu daca cu altii ii mai merge asa........Si tot ea da sa inchida telefonul.......
Ii dau sms sa ne dea in scris ca renunta ea la contract ca nici la asta nu se gandise.......
Fierb si dau pe dinafara! Noi intr-o situatie inversa precis am fi fost buni de plata dar dl sot iarta.......
Si numai ce incepuse sa fie mai "dragut" sotul si cu mine, cu noi. Ieri ne-a dus intr-un wild parc azi dimineata s-a oferit sa ma lase sa dorm si sa stea el cu B, care insa a tunat si fulgerat "mama, mama!" si adio somn. S-a dus in schimb sotul dupa paine si la florar sa-mi aduca florile....
Imi vine sa sparg ceva!!!!! Sa urlu!!!!!!
Blogu` nostru
rlc_sandor spune:
Alina
Ellenuta,nu prea pot sa o las la mama,circula o viroza urata,ma tem ca de acolo mi-a cules ceva(gradi),dar daca va pleca sotul din nou,o voi duce cu siguranta
Casian,nu mai face febra,dar Sonia face la greu...
Ellenuta spune:
neata
poftiti la o si la o felie de tiramisu.
aseara n-am scapat de sotz si am fost la niste prieteni sa vedem un film .. parca e un facut, anna iara s-a scandalizat si s-a culcat la 12 noaptea .. noroc ca eva e in "excursiune" la ai mei. vine maine acasa. in seara asta ar trebui sa iesim iara .. la film, in mall. sa vedem daca mergem ..
ceska imi pare rau ptr chiriasa .. si sotul tau a gresit ca a lasat de la el .. sper sa gasiti repede alt chirias.
raluca bine ca nu mai face piticul febra. sanatate multa soniucai!
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ceska777 spune:
Neata spre pranz.
Ellenuta,
te invidiez pentru iesiri!
Gaza mea cred ca face o boala a copilariei.... sau are o urticarie/alergie la ceva. Saptamana trecuta a cam exagerat cu ciocolata. Are puncte rosii care se simt ca nisipul pe corp in zona pampersului, pe gat, in spatele urechilor iar in ultimele doua zone se scarpina des, chiar in par. Deja stie sa zica ca il ustura si m-a itrebat daca il pup oare trece?
Miercuri aveam programare la dr pentru un vaccin dar daca e vreo boala cum nu-l pot duce la gradi trebuie sa il vada.....OF!
Poate nu-i decat o banala urticarie dar din ce am citit eu pe net nu pot exclude si o boala.
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Noi (eu si gaza) am facut aseara o tarta cu mandarine si pentru cina azi vom face o lasagna.
Blogu` nostru
roli25 spune:
Fetele care au in dotare copilasi mai maricei, va rog o parere...Marc nu mai incape in scaunul lui auto (9-18 kg), caci depaseste deja 17 kg si e si inaltut. As vrea sa-i iau direct inaltator. Sfaturi? De care?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta neata poftiti la o si la o felie de tiramisu. |
Pune repede reteta, ca altfel te mananc , in locul prajiturii.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Roli, eu nu te pot sfatui, ca noi am luat direct pana la 36 kg.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008