Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala.... jos palaria! si la mai mare!!!!

aurel_cris, asta e pragul de doi ani:))) ce sa-i faci:) s-au preschimbat ca dovleceii in printese la miezul noptii:) si e doar inceputul. cu limba, stai linistita! aicea-s io mama lor:))) cu 3 limbi deodata in casa, sacha nu zice decat doua trei cuvinte in franceza, doua in flamanda si doua in ro (apa si banana):))) maimutselu lu' mama:) cu somnu... iti sugerez s aicnerci cu patul. nu tp ca e convenabil, sau ca e conventional cum e, nu conteaza c anu e cum ti-ar place tie sa fie camera mai aranjata, conteaza sa stea bia in pozitia buna. hai, curaj, iti recomand cu draga inima sa citesti despre feng shui<; rau nu poate face decat in cazuri extreme, dar nu e cazul la voi:)

elle mea cea draga:) cand a iesit dormitorul atat de mov... m-am gandit la tine:))) si mi-am mai zis, daca a iesit asa, inseamna ca asa trebuia sa fie. am staaaaaaaaaaat si am cautat variante de culori prin magazine de m-am imbolnavit de cap, pe bune. nimic care sa-mi convina. pana la urma am ales (ca trebuia) insa stii tu, leopardu dupa gardu'... dar sincer si cu mana pe inima, cu toate ca e neasteptat de izbitor (nu violent dar surprinzator) - cel putin peretele cu geamuri care l-am facut cel mai inchis din camera - gasesc eu ca e o combinatie reushita. daca gasesc accesoriile care sa il puna in valoare... pe bune ca ma mut in dormitor:) si am s apun poze. dar cel mai spectaculos va fi holul.... deci.... pe cuvant d epionier ca pana la urma ma indragostesc de casa asta:))) desi deocamdata nah... ca sufrageria prinde contur ( e tapet acolo pe nuante de auriu "metalizat cu irizari" - parca ar fi sifonat tapetul, si acu ca raimondo a pus nuanta cea mai inchisa pe perete ma declar absolut... cucerita:) (o fi fost o zi buna)

am vrut in seara asta sa merg sa-mi pictez peretii dar am renuntat. am avut deja o discutie in contratimp cu domnul sot... asa ca am prefeat sa atenuez starea de tensiune. merg maine in camera lui bebelio jeremy:)

cu bruno... stiu ca e sensibil. si incerc sa nu-mi fac multe ganduri. gandesc prin prisma lui si-mi dau seama ca pt el o fi fost un capat de lume, dar simt ca mor cand il vad la educatoare in brate cu pete de hipoxie pe fata de la plans dintr-ala cu sughitsuri. sper din suflet sa-i treaca dupa vacanta si sa reusim sa-i aratam ca nu e amenintat de bebeloi, nici de sacha si ca tot al nostru este...

gata, v-am facut capul calendar... ma duc la tv. somn... nici vorba. e noapte lunga, stiti voi:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata! si de la mine pentru toata lumea sa ma iertati ca n-am mai dat pe aici de atat de multa vreme

De citit am citit aproape tot si m-am gandit la fiecare in parte...n-am apucat sa felicit clopoteii si mamicile dar le doresc tuturor tot binele din lume, sanatate, fericire si bucurii nenumarate!; n-am apucat sa spun bun venit pe lume fratiorilor de clopotei, dar o fac acum si sper ca ursitorele bune sa fi fost prezentre toate, iar cele rele sa fi chiulit de la ursit...si nu in ultimul rand vreau sa-i transmit un gand bun si o imbratisare lui Honey...imi pare tare rau.

Darene si Miutza - felicitari din suflet pentru minunile din burtica!Sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi!

Miri si Mary - wowwwwwww ce putin mai aveti...ma apuca o melancolie... mai ca as mai face unul...dar nu ma mai tine psihicul, asa ca pana una alta ma interesez intr-o parte si-n alta de Mirena si alte contraceptive

Elle - ce mare s-a facut Anna si ce frumos spune ea MA-MA bucalata si pe surioara ei.

Lala - felicitari, ai doi copii minunati!

Alinush - de pomina Luca al tau...am ras singura in fata calc.

Ceska - schimba doctorul! nu se poate tolera atata superficialitate intr-o afectiune atat de delicata!!!!!

VEEEENNNN!!!! ce mai faceti voi? Ma bucur tare ca a fost alarma falsa! Sa-i zici lui Cristi ca sunt super incantata de masinutaMersi!fata si baietii!

Stancutza - sa fie totul bine, sa decurga operatia cum trebuie si sa o suporte Sofiuca cat mai usor! Curaj mami!

Despre noi:
Stef e o nazdravana care in fiecare dimineata imi spune: mami eu sunt fetita male, vleau si eu sa melg la gladinita...vorbeste si canta intr-una, Ana e domnisorica, i-am scos ghipsul de vreo 2 saptamani, dar inca nu merge chiar normal...mai schiopateaza usor, insa incearca sa alerge, sa sara si cel mai important e ca nu o doare.

Pupici, ca tre sa duc copilul la gradi!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Doamne Lauriciule... ce bine m-ai "mirosit"...
sunt pe aici, am fost si ieri pe aici dar, sincer... nu am nicio putere sa ies din starea asta nashpa. si ma enerveaza teribil ca sunt asa de proasta, slaba, meteodependenta... ca altii au probleme grave/adevarate/ deviata si sanatate iar eu ma vait de vremea de afara si de chinul cu caratul copiilor in brate pe frig...

si, uite ca iar ma vait !

offf.
ma duc sa fumez o tigara si poate-mi revin sa pot socializa cu voi...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Felicitari, Bogdan!
Ai doi copii tare isteti, LalaD.

Miri, chiar o sa-mi cumpar o floare - sa caut bambus.
Off, imi pare rau de Bruno; s-a speriat; bine ca n-a iesit pe poarta; eu, in cls.I cand n-a ajuns bunica'mea sa ma ia, am plecat singura spre casa. A fost cosmar pt bunica'mea saraca, m-a cautat disperata si atata s-a agitat c-a facut tensiune, si-au chemat vecinii salvarea. Brr!!
Eu, n-aveam nici-o treaba.
Cred ca cu mine seamana fi'mea; a propos de plecat cu strainii (ca zicea Cris-uk si Helene) - nici macar nu-mi zice 'pa'; ia de mana persoana straina si e dusa!
Mi-e groaza cand o fi mai mare; cum o s-o invata sa nu plece cu strainii?!

LauriciI, nu cred ca pana la 3 ani este indicat sa-i dai carne de miel; este destul de grea; eu nu i-as da. Nici porc n-o sa-i dau.
Nastere usoara surorii tale.

Cris-uk, o sa-si revina Bianca cand va fi la gradi si se va vedea inconjurata de copii; si buburuza mea, dak sunt numai adulti, se joaca cu ei, dar dak sunt copii, se duce la ei, ii mangaie. Bine, mai mult, tot singura se joaca, dar sa fie cineva prin preajma.

LauriciD, hai, ca am scapat de iarna; mai avem un pic si trece si floshcaraia. De la sfarsitul lui martie, vin temp de 30 de grade - park vad ca prin aprilie avem 40de grade si ne dam duhu' de caldura.

Helene, sunt alaturi de tine, cu aceeasi dipozitie de kko!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laurici si eu am o stare de deprimare desi ieri seara am facut rezervarile pt vacanta noastra la Barcelona. Stam 7 nopti la http://www.barcelonabooknow.com/hotel/es/diagonal-zero.html?gclid=CL61uPXpsqACFQw9ZgodUnxBUA ...vom zbura cu Blueair. Am intarziat cu rezervarile pt ca nu stiam cum va merge intarcarea lui Dudu. Acum stam linistiti...va ramane cu buni si meme (mami de sotz si mami a mea). De Ozi n-am scapat

vrem sa rezervam bilete de avion pt iunie la Paris tot cu blueair - au oferta si ne costa 270E noi si Ozi dus-intors. Ma-ntreb daca sa-l luam si pe Dudu - vom merge 2 zile la Disneyland.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sa nu-mi deochi flacaul: are un sfert de ora de cand se joaca la masuta lui cu masinutele si cu legourile lui!!!

Nati, ce fetita vorbareata ai! Sanatate multa

fetelor, de Danutz de Paris mai stiti ceva? Cred ca e aglomerata cu trei copilasi numai ca asa am eu o impresie ca s-a suparat pe gashk!!!

Mergi la inceput

Alinush, succes maxim la repetitia generala!! mama ce roluri ai ce mai fac outele lui luca?

ceska, sunt siderata de ce povestesti tu acolo despre medicul lui B. ... auzi, dar pentru exudat nu trebuie sa nu fi mancat baut laptic inainte de recoltarea probei ??? Fetelor??? nu asa se practica la romanica??

Ema, ce bine ca ti-ai gasit o fata sa te ajute !!! of, mi-am amintit sa caut si eu o doamna sa ma ajute o zi la curatenia de paste....

Roxanici, ce ma enerveaza pe mine genul asta de birouri open space... eu sunt putin claustrofoba si as muri daca as avea niste pereti fie ei si subtiri si nu foarte inalti in imediata mea vecinatate...
am ras cu pofta imaginandu-mi colega din spate cu untablou in cap...

eliza, offf... si voi bolnaviori ?! eu credeam ca i-a trecut micutei tusea aia nocturna cu siropul de patlagina si doua ticturi...

lalad, bravoooooo bogdane!!!
super tare !!!
dfelicitari si tie mami ca pe langa creierasul lui mai sunt si meritele tale pe acolo...

alinush, ( din nou ) super tare Luca !!!! laura pe el de cuceritor!!!
hmmmm... crezi ca baietii nostrii vor vorbi in vara asta de fete si vor lasa robotii la o parte din conversatiile lor...??!!!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Grati, wow ce vacante frumoase va asteapta !!! ma bucur ca s-a rezolvat si cu intarcarea!!!
baiatul cuminte care se joaca singurel!!! eu nu am nicio sansa sa ajunga si eleni a mea asa...

Roxanici, !!!
eu, cand eram mica eram la bunici la breaza intr-o vacanta. si m-am suparat pe bunicul ca m-a certat si... m-am ascuns de suparare intr-un sifonier. am stat cuminte pana am adormit.M-am trezit la un moment dat si auzem voci in camera unde era sifonierul, pe bunica si strabunica plangand.
am iesit din sifonier cu ochii admormiti si... nu intelegeam de ce le-a trecut asa de brusc supararea pe mine si eram pupata si stransa in brate..
intr-o ora erau si parintii mei in breaza...
ma dadusera disparuta iar eu doar trasesem un pui de somn in sifonier

voi va vaitati ca sunt copiii sunt prea prietenosi... eu ca nu vrea nici sa vorbeasca cu vreun necunoscut...e slabatica rau !!!
in schimb este foarte prietenoasa cu copiii... se vede ca merge la cresa si este obisnuita cu ei.
si, tot din cauza crersei... in ultima vreme s-a facut nebuna rau de tot! parca este cate-un taifun in fiecare seara la mine in casa urlete, tipete, batati, muzica tare la un televizor, alta muzica de la calculator, oraselul lenes de la alt televizor din alta camera... si eu cu fata ba rosie de nervi ba livida de oboseala si neputinta

elle, offf... hai ca o rasari soarele si pe strada ta !!! imi pare tare rau...

natalia, ce ma bucur ca ai "aparut" !!! sa stii ca eu am schiopatat mai bine de 3 luni dupa ce mi-am scos piciorul din gips! fetele!!!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, fetele!

Ooooo...Lalule...primul!! Bravo lui si bravo tie! Sa o tineti tot asa!

LauriciD, te inteleg foarte bine ca esti deprimata cu vremea asta, mai ales prin prisma faptului ca tu ii duci si aduci pe copii la/de la gradi! Mai rezista un picut!

Pe Luca, spre rusinea mea, am uitat sa-l mai verific. Sunt asa de ametita... M-a cam ajuns oboseala si dau rateu dupa rateu! Aseara la teatru am avut o prestatie absolut execrabila! Am uitat replici, am jucat ingrozitor! Aveam momente in care in creierul meu era un vid complet! Si asta din cauza oboselii. Trebuie neaparat sa dorm mai mult ca altfel nu mai fac fata! Mama lui de somn! Intotdeauna m-am ofuscat gandindu-ma ca trebuie sa pierdem atat de mult timp din viata dormind!
Eh...o sa-mi revin eu!

Grati, super planuri de vacanta! Sunt sigura ca Ozi se va distra excelent la Disneyland! Si eu mi-as dori o excursie de genul asta pt Luca, dar cum nu-mi prea permit deocamdata, am zis sa mai creasca putin si Ana si merg cu amandoi.

Ceskule cine are febra, tu sau B? Of! Sper sa fiti bine!

Nati, ma bucur mult sa vad ca ne-ai scris si ma bucur ca buburuzele tale sunt bine! Bine ca ati scapat de ghips! Imi inchipui ca nu a fost deloc distractiva perioada, nu? Cum a rezistat Ana?

LauriciI multa sanatate Theiutei! Nici eu nu i-as da carne de miel! Este prea grea pt copii!

Cristina, e o perioada cand copilasii nu au simtul pericolului si oricat le-ai explica, nu au cum intelege. Cu toate astea trebuie sa-i spui, cat mai pe intelesul ei, ca nu trebuie sa plece cu oameni necunoscuti. Ii va ramane ceva in capsor si cand va creste va intelege mult mai bine. Important este sa nu-i scapam din priviri niciodata.
Cat despre joaca (,) cu adultii, imi amintesc ca si Luca era la fel cand era mic. Prefera sa se joace cu adulti sau cu copii mult mai mari decat el. Acum inca nu mai face diferente de genul asta! Se joaca fie cu copii de varsta lui, uneori chiar si ceva mai mici, dar si cu adulti. Eu zic ca-i f bine asa!

Merg la trebi...dar mai revin..

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Roxanici, !!!
eu, cand eram mica eram la bunici la breaza intr-o vacanta. si m-am suparat pe bunicul ca m-a certat si... m-am ascuns de suparare intr-un sifonier. am stat cuminte pana am adormit.M-am trezit la un moment dat si auzem voci in camera unde era sifonierul, pe bunica si strabunica plangand.
am iesit din sifonier cu ochii admormiti si... nu intelegeam de ce le-a trecut asa de brusc supararea pe mine si eram pupata si stransa in brate..
intr-o ora erau si parintii mei in breaza...
ma dadusera disparuta iar eu doar trasesem un pui de somn in sifonier

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

auzi, din afara pare totul foarte haios; dar bietele bunici, cred ca mai aveau un pic si se urcau pe pereti.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput