Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Miutza felicitari, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara.
Ceska imi pare rau sa aud ca aveti probleme.Sper sa treaca repede.
Ne inscriem si noi la cei cu probleme de santate, in ultima vreme se pare ca suntem abonati. Emma a racit(iar!) si de duminica sunt si eu racita. Luni noaptea nu am dormit nici eu nici ea din cauza tusei, asa ca am chemat pe cineva sa vina sa ne vada acasa pentru ca de pediatrii de la asociatie m-am saturat pana peste cap. I-a masurat nivelul de oxigen din sange si era la limita de jos a ceea ce inseamna normal, a avut rabdare sa asculte istoricul nostru cu raceli repetate si tuse care nu mai trecea, plus ca de 2 zile la sfarsitul expiratiei se auzea ca un suierat, diagnosticul e de walking pneumonia. Pana sambata suntem pe antibiotic plus inhalator ca sa respire mai bine. Sper ca asta sa fie leacul si am de gand sa ma cert rau de tot cu aia de la pediatrii cu nepasarea lor fata de toate simptomele. La mine se pare ca e doar ceva viral, dar a zis sa fim in alerta pentru ca e destul de contagioasa forma asta de pneumonie si pentru ca seamana asa de bine cu o raceala obisnuita poti sa o ignori la inceput si sa te trezesti f tarziu.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

sanatate multa bolnaviorilor!

miri cum e cu bona?

elle britaxul evolva poate fi foolosit si cu spatele la directia de mers. eu tb sa iau repede, ma preseaza sotul, ca sa avem macar un scaun si in cealalta masina,cand mai da el o fuga pe undeva cu unul dintre ei. eu am mai comandat de la motehrcare prin unii, babystuff, dar nu sunt din bucuresti oamenii, a durat ceva .de data asta cred ca o sa comand prin bebeshopp, ca si ei pot aduce pe comanda de la mothercare. astept raspuns pe mail.

lauraD ma dscurc mai usor acum ca am gasit o fata care imi face f multa treaba in casa plus stat cu cate un copil. milan e f multumit de ea, ca am mai avut pe cineva si am renuntat, nu stia sa l atraga la joaca, era mai in varsta.

lalaD am foast aproape sigura ca te am vazut in herastrau in weekend, intr un grup ,dar nu am reperat nici un andreiut si am zis ca ma insel,erau doar copii micuti, la final am auzit numele andrei strigat de catre cineva din grup,si iar n am stiut ce sa cred. daca tu erai, poate a treia oara e cu norc si ne cunoastem live. poate la mare de data aceea, hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna!

polonezul nr2 a venit in inspectie! sa-si dea cu parerea despre balustrada d ela casa. a lasat o impresie buna, ca si celalat. dar alalat ne-a dat cu flit. sau aproape. iar ei au paste peste o luna si eu nasc... ma rog, nu ne lamentam.

eu sufar de hemoroizi. literalmente ma doare-n... si ma surprind injurand printre dinti cand bruno imi cere apa... saracu... s-a speriat ca io am facut o miscare gresita, am tipat si injurat, si-a crezut ca pe el sunt suparata. of! talamba mai sunt...

eme, e bine cu bona. nesperat de bine!!!! adica ma pot invarti sambata un pic ca stie ea ce trebe sa faca cu ei. sambata trecuta i-am avut pe amandoi pe cap pt ikea si pe unul l-am lasat la joaca, pe celalat l-am pierdut... parinti iresponsabili:)

va pumpizez si va invit la noua semnatura:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri ma ia cu fiori cand ma uit la semnatura ta .. cum am mai spus. abia astept sa-i vad mocuta dulce si frumoasa a lui noah!

ema eu nu am vazut ca se poate pune si cu spatele la directia de mers .. sa ma tii si pe mine la curent cu ce ai facut, cat te-a costat comanda ... sa stiu pentru viitor. ma bucur ca ai gasit o tanti care sa te ajute. conteaza mult sa ai un ajutor.

laurici pupilici lui elenici si lui dimitrici!

eliza uf mami, imi pare tare rau ca o trageti cu raceala. sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

URASC VISCOLUL SI ZAPADA IN BUCURESTI!!!!

Neatza.
Mi se face rau numai cand ma uit pe geam

Ema nu eram eu , Herastraul este prea departe de noi si nu il frecventez.

Azi pustiul meu are olimpiada la romana, stau ca pe ghimpi. Cand o da asta examene adevarate si importante o sa mor de inima ....
Acum o inteleg pe saraca mama.

Stancutule ce mai faceti ?
Tinem pumnii pentru operatie, parca este saptamana asta sau urmatoarea, nu ?
Pup fetele.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Uf! Am schiat azi pana la birou... La propriu, dar cu masina! Muicaaaaa....nici in miezul iernii n-am vazut asa viscol!! Faina primavara!

Diana, chiar...ce mai faceti? Sofiuta e bine? Parca pe 15 aveti operatia, nu? Doamne ajuta! Abia astept sa scapati de ea si sa clopoteasca Sofiuca!

Lalule bafta multa lui Bogdan! Tinem pumnii! Desi...sunt singura ca va avea niste rezultate excelente cu sau fara pumnii mei stransi!

Miriku' uf cu durerile! Dar ...bravo cu super nanny!!

Eliza, multa sanatate si tie si Emmei! Cred ca-i tar frustrant sa mergi la medic si sa stii ca pana nu ai o afectiune grava nu prea te baga in seama! Sa va faceti bine repede!

Sa va povestesc de Luca! Are o iubita la scoala! (sa-mi bag picioarele daca stiam eu expresia de iubit/a in clasa I!) Mi-a spus ieri:
-Mama, am o iubita la scoala!
-
-Mi-a spus ca ma place!
-Si tu ce i-ai spus, mami?
-I-am spus: "Si eu te plac, scumpete!"

Ei, ce ziceti? Am un mare cuceritor sau nu?!?!

Iar Ana...ca tot ma intreba Laurici despre ea ...intr-una din serile trecute am luat-o de la joaca de a niste vecini, iar Luca a mai ramas. Striga la el din hol: "Lucaaaaa...hai acash a tiiineeeee!!!" Papusica mea dulce! E tare scumpa...dar si cand o infurie frate-su' e mai ceva ca o pisica, zgarie, musca, trage de par! Nu se lasa si se bat parte-n parte! Dar seara se giugiulesc de mama focului inainte de nani! Si-mi sunt asa de dragi....

Va pupacesc si sa aveti o zi cat mai buna (ma rog...cat de buna se poate tinand cont de vremea asta! )

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ninge, ninge, ninge iar`......

Eliza,
of! Saraca Emma! Deci si la voi situatie cam ca la noi: amandoua boliti. Sper sa aiba efect tratamentul si nu stiu ce sa zic: crezi ca daca intri in ei, doctorii de la policlinica, crezi ca schimbi ceva? Eu zic ca is greu de urnit si tot pe a lor o tin. Daca noi avem scarlatina B n-a primit fix nimic tratament! Nu strig ca vreau neaparat antibiotice..... gata o las moarta ca iar ma enervez.

Alina023,
Ana ca si Eleni foarte "atente" cu fratii mai mari! Iar Luca un Don Juan!

LalaD,
tinem pumnii lui Bogdan!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Ninge ca-n povesti - mi-am facut si antrenamentul de dimineata.
Ce sa mai zic?! Oricum, preferam sa dau la zapada decat sa vin la munca

Miri pt sfaturile feng shui; din pacate nu le pot aplica la birou - eu lucrez in 'open space' iar birourile sunt sub forma de elici; in spatele meu este o alta colega (poate i-a agat ei un tablou, in par )

Iar atmosfera este de tot rahatul; in fata sunt niste fufe care toata ziua sunt cu 'pisii-n sus, pisii-n jos'

Scuzati ca ma descarc aici, dar acasa nu-mi vine, ca si-ar face toti, griji pt mine.

Alina, genial Luca; sa te vad peste vre-o 6-7ani!
Si nici Ana nu-i mai prejos la capitolul replici!

LalaD, tin pumnii pt Bogdan!

Ceska, cum mai stai cu bubitele? S-au mai dus?

Sanatate multa Emmei.

Am si eu un pitic: Adela, cand sta la televizor, isi suceste capul, asa din semiprofil, si ramane uitandu-se asa, stramb; i-am facut testul cu acul - am crezut ca nu vede - dar e ok (ea vede si firele de atza de pe jos, pe care eu nu le vad).
Dak strig la ea "uita-te drept" imediat si revine si-mi spune "data (gata)". Si nu se mai uita.
Deja mi s-au uract piticii!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

gratiela , nemary si eliza multumesc mult!
laura, multumesc din suflet! ziceam mai rarut recunoscand ca de fapt intru si aici cam rarut...dar daca mai intru si acolo...se duce din timpul aocrdat clopoteilor si zuzelor :P am sa trag cu ochiul si dincolo din cand in cand. si iti promit eu ca va veni si primavara
elle fetele frumoasele :) zau ca nu-mi imaginez cum te descurci asa de bine cu toate

eu sunt racita rau de tot, am luat de la Maya, care a tusit si a avut nas curgator cateva zile. am luat oscillo dar nicio imbunatatire a situatiei. diseara merg la homeopat sa vad ce-mi da si am sa-i cer si niste remedii pt greturi, constipatie si alte "placeri" ale sarcinii

va pupam!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

eliza, ce nasol cu pneumonia...fie ea si walking. sper sa va faceti bine repede repede! o pupam pe Emma cred ca-ti vine sa-i iei de gat pe aia ...off asa-s de indolenti afara pe cat sunt la noi pana le bagi in buzunar sau le pui pe birou

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput