**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

http://www.copilul .ro/evenimente- copii/8-martie /De_ce_sarbatorim_Ziua_Mamei-a3208.html

scoateti spatiile si va lamuriti si cu ziua mamei
na ca soata m-a surprins.....a fujit de la serv si a venit sa ma uimeasca cu un cado...un ceas
e bun cris....creca si eu tre sa le scot ca si aici fulguieste....m-am saturat de iarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! mai puneam vreo 1000 de a da beleam pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ba s-a afisat!
Felicitari, Nati!
Miru si Denis unul langa altul, nici nu e de mirare!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Nu pot sa stau mult ca sunt rupta de somn si vreau sa ma bag langa fimiu dar trebuie sa felicit pe cineva....

FELICITARI ALIC MAMI DE BEBIC MIC NATALIC PT LOCUL 1 IN CONCURS....CEL MAI MULT MA BUCUR CA E UNA DE-A NOASTRA CA MUREAM DACA NU RAMANEA PREMIUL LA NOI AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari Alice si Nati pt locul 1!

Fetelor, imi pare rau ca nu ati iesit toate pe primul loc, dar va trimit si la toate si sa stiti ca pt mine toti puiutii vostri sunt la fel de frumosi , iar voi la fel se dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

toate sunteti castigatoare darrrr......HAI IASULLLLLLLLLLLLLLL .... felicitari alic, dai de baut....cafeau maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in primul rand,felicitari Nati..ma bucur ca prremiul a ramas la buburuze

mada felicitari pentru "mama"

alic eu doar auzisem de 10 mai..dar sa mor daca stiu ceva sigur..deja ma pierd in zilebephantene sau comprese cu apa rece si sanul cu pricina cat mai putin expus "catelushului"

ema ia nu mai bogodoni tu soata ca uite ce te cadorisestesi la iarna aia poti sa bagi si 1 000 ca ,sunt de acord cu tine facem bradul de doua ori pe anul asta

andreea acum zi si tu ce dovada de dragoste mai trebuie ca sa se convinga lumea ca astia micii se iubesc

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici
profit cat doarme tero sa va dau o calda,o perfuzie pentru ema,hawaiene pentru tutungioaicele nostre inraitesi vogue pentru cuscra

La multe lunite inainte

Luca-Vlad buburuza de Anna_Mama sa cresti mare si voinic si multi sa te faci bine repede

Rebeka Alessia buburuza de Reby_iry sa cresti mare printesa noastra si frumoasa

Denis Andrei buburuza de Dani3lla de la miru multi pupici hai cu casa si masina...ba nu stai,cu LIMUZINA sa cresti mare si voinic si frumos puiul meu mic

LA MULTI ANI Picky sa fi sanatoasa si fericita alaturi de printesa ta si sot

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata lume si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Azi avem o poza speciala pentru buburuze http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/CEZARAILINCALunaAZecea#5446513442349236306

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Reby si Denis!

La multi ani, Picky draga! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu o viata minunata, sa ti se implineasca dorintele! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

fetele

Mergi la inceput

andreea ce buburuza frumoasa si acum intrebare...Cum rezista telefonul ala?????
P.S.trimite si mie linkul ca cafeaua pe mess

Brotac Terorist

Mergi la inceput