**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

se pare ca totusi am primit un boschete mi-a luat soata narcise in ghiveci" dupa ce se ofilesc le pui si tu in gradina si la anul ai flori"..i-am hranit pe amandoi(el+tero)si acum dorm ..fiecare pe jumatea lui de pat

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

na ca acu am vz ca zice ca e raclama mascata...in fine, era mai demult in mai a doua duminica din luna mai acu ca si data fixa 10 mai, atunci se sarbatoreste
cris daca nu dai cu parul fata dragaaaaaa......da si atunci ai sa vezi ce repede pricepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

[red]o primavara superba[/red]

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

ema eeee,am trecut si eu cu vederea ,nu de alta dar e a doua oara cand imi ia boschetila anul si lu fi-sa sa-i ia ca altfel nu mai vede al mancare calda o luna

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

si sa fiti iubite mamicilor asa cum meritati,pentru efortul de a face oameni din buburuze

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

auzi la ea.....boschete....zi merci ca n-ai patit ca mineeeeeeeee....sa te puna la smotru
aici e un kkt de lege care zice ca anunti cu 3 luni inainte prop ca te muti si in timpul asta tre sa il lasi sa vina cu eventuali doritori de a-l inchiria.....ideea e ca boul satului, hapsanul, stai-ar in gat nu vrea sa ii gasim noi chirias si noi avand contract pe 3 ani, ani care nu s-au scurs, platim penalizare prin lege...2 chirii....destul cat sa ma ia nervii. daca ii gaseam noi chirias care sa preia contractul nu plateam. in fine....i-am zis soatei ca nu am chef sa ii vad moaca si sa il amane in caz ca suna.....si uite ca el, in care zace corectitudinea, ,a stabilit ca marti sa vina aia si de aia azi am fost condamnata...ca de , maine fac sfinti (mucenici)

Mergi la inceput

la naiba fatooooooooointeresanta lege aveti pe acolo..ca in romania stti cum sta treaba nu???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

stiuuuuuu.....eeeeee, ce sa mai.....sunt multi care au proprietati, multe....si prin loby inaintat la parlament s-a facut kktul asta de lege....in fine
poi daca vine Craciunul cris ce vrei?????soare flori si cald?????

Mergi la inceput

intrebare....care dintre voi foloseste Aptamil de la Milupa?

Mergi la inceput

inca mai sper la un paste cu floricele dar vorba ta,parca vine iar craciunul..
eu folosesc numai de la nestle

Brotac Terorist

Mergi la inceput