**Buburuze de 2009 in actiune (16)**
Raspunsuri - Pagina 5
dani3lla spune:
alicce tzitzirica frumusica si mare am vazut
mada prima sarumana de cafelutaEu bag voturi pt vara ....fara numar
cuscra azi am luat o venezueleasca....m-a trezit fimiu de la 5:30Am cuvantul meuuuuuu/de pionier/si ma mandresc cu el/sunt pionierrrrrrDeci da da da baga portie dubla si la mineMai stiu eu pe una care mi-a propus o curatenie generalicoasa ...pe mama...
ema de la 7 incolo imi voi face de cap ca ies cu fetele la....cico in seara asta
andreea eu i-am luat lui Denis adidasi de piele pentru acum de la diechmann(aveti si voi in Suceava la shopping city)Erau la reducere 69 ron si sunt tare comozi.Si sa stii ca si Denis tine degetele stranse rau dar cracanez ariciul de la adidasi la maxim si merge.Denis poarta cam 20 la picior si i-am luat adidasii 21 ca sa-l tina macar pana la varaApropo am vazut si vestuta pe care i-ai facut-o CezareiAi talent frate nu gluma
Serialbastre spune:
Am fost si noi la diechmann azi. Adidasi nu erau numere mici - 20, 21 - am incercat sa probam ceva, ceva dar erau 140 de lei. Mult, frate!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
Dani3lla, vesta nu e cine stie ce... e lucrata simplu, ciorapeste. Am inceput un sarafan, sper sa fie gata pana la Paste. Eu nu-s asa priceputa, dar am vazut mereu la bunica mea, care e o artista din punctul asta de vedere.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
cris_82 spune:
andreea de pe net de incaltat nu ma incumet sa cumpar ca e jale mare cu tero la sectorul astaparca ar merge pe troace frate..asa stata-su a zis c-o face balerina si gimnastaeu am luat luna trecuta de la real niste ghetute mai ok cu fermoarul pana jos si numai intr-o parte(ca asa am gasit) si i-am facut acolo proba pe loc si i-am luat cu 2 numere mai mari,adica 22 ca sa fiu sigura ca sta si copanul ei de baletista in incaltari si am dat 40 ron la reducere,iar azi am descoperit un magazin pentru kinderi si am vrut sa-i cumpar niste adidasi ,dar aveau numai marime mica..ia zi sincer,nu-i asa ca tu ai dormit pana la urma si cezara si-a facut de lucru langa tine???
cuscra eeeeee,pai pentru o asa poezie sigur nu pot sa zic nimica si dau si gratuitate,comanzi una si primesti inca una mocasi ce zici..te bagi la o generalicoasa???eu stau cuminte in banca si merg pe burta ca nu am chef de rascolit casa
andreeascump..mult prea scum or fi ei de firma dar nici eu nu am muncit pe nasturi
Uitasem sa va spun ca am cumparat azi aproape tot pentru botezmai am de luat busuioace,2 sapunuri la popi si cacaciosi la pitic si gata..iar la maimutica mea sa-i iau niste incaltari ca sa fie si ea trendy ,la fel ca ma-sa
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
trezirea puturoaselorrrrrrrr si haideti la o ,ema perfuzo-cafeluta ta e gata,azi avem trabuce hawaiene si vogue pentru cuscra
haideti la o mica
Brotac Terorist
emanouela spune:
neata
si sa fiti sanatoase si iubite!
sarumana de prfuzabila.....cam am nevoie cris
dano mama denaturata, auzi la ea, s-a destrabalt asearaaaaaa
eu acu halesc o buca de pizza, dupa savurez cafea si ma apuc de smotru si printre picaturi am sa mai intru
deocamdata
Simina1980 spune:
Neata!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de buburuzele voastre!.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Andutu s-a trezit la 6 plangand de nu mai stiam ce sa-i fac-cred ca de la dinti,nu stiu ce sa mai zic-febra nu face,alte simptome nu sunt.Cred ca maine mergem la pediatra-sper sa-mi zica ce are ca ma doare sufletul cand il vad plangand-mai ales ca el nu mi-a plans pana acum-de marait a marait dar nu asa plans cu lacrimi.
Voi stiti ceva de vreun gel ptr gingie?Eu i-am mai dat cate 2,5 ml panadol in speranta ca il va mai calma.
Ema-pai asa se sarbatoreste ziua mamei?Spor la treaba!
Cris cand e botezul?Unde ai descoperit magazinul de kinderi?Eu vreau sa iau aparatori ptr tot patutul ptr ca e de lemn si nu vreau sa se loveasca puiul.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
ce uituca sunt de la mine si tero cate o pentru toate mamicile si un 8 martie frumos
ema da ce-ti facu bestiuta mica aseara de esti demolata????si sa stii ca eu votez pentru un somnic langa darius decat smotru
simina nu e neaparat de la dintisori,poate a visat urat si s-a speriatstiu ca sunt vreo 2-3 feluri de geluri pentru gingiute,dar eu nu am dat-o pe tero..asa ca nu stiu cum se numesc;pe 10 aprilie este botezul o sa-ti trimit un PM cu locatia magazinuluiP.S. imediat cum adorm piticania
Brotac Terorist
emanouela spune:
fetiliiiiii azi e ziua femeiiiii nu e ziua mamei.....ziua mamei e in mai....sau nu vreti sa mai fie si atunci?????? azi e ziua internationala a femeii