violenta in scoli

violenta in scoli | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

ce se poate intampla la scoala 168 e de domeniul fantasticului...la ora de chimie profesoara Elena Manzatu este ridiculizata, lovita...directorul este absolut deplasat...profa e vinovata ca e exigenta si i-a dat 2 elevei... respectiva provine dintr-o familie cu probleme - tata puscarias...off, doamne!!!

se pare ca incidentul s-a petrecut in sem I

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

eleva acea care-a lovit cu cartea-n cap profesoara ce scria pe tabla?

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

da...rusinos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Eu nu vreau sa fiu acuzata de elitism dar cred ca aici se ajunge atunci cand bagam la gramada in aceeleasi scoli copii cu probleme si dascali oameni normali cu asteptari normale etc. NU cred ca eleva care a agresat profesoara este la prima abatere agresiva. Probabil mai intai si-a agresat colegii si nimeni n-a facut nimic. Copiii agresivi - evident, cu probleme mari in familie, pentru ca nu ajunge nimeni agresiv intr-un climat normal - ar trebui educati seprat de catre dascali instruiti in mod special si care stiu foarte bine la ce sa se astepte.

Asa, in purul stil romanesc, bagam gunoiul sub pres, ne prefacem ca nu exista violenta adevarata, o catalogam repetat "copilarie" iar cand se intoarce impotriva noastra nu stim ce ne-a lovit.

In scolile publice din Australia de pilda, pentru prima violenta la clasa I-a copilul primeste cartonas galben, la a doua primeste rosu si sunt chemati parintii la scoala iar la a treia abatere iese in pauza intr-un grup special, sub excorta, ca un puscarias.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput