Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Vin si eu dupa alte 2 zile agitate – dar acum am rezolvat tuns/vopsit/coafat si ieri am fost si la epilat
Azi mergem la medic sa vedem daca s-a intors BB, si pt. ca nu am avut deloc greturi/arsuri etc pana acum – de vreo 2 zile raportez si eu arsuri seara – nu sunt foarte deranjante, dar nici eu nu sunt prea obisnuita cu ele

Delia 13 – multa sanatate, asa da surpriza – are personalitate

Bumbitza – e frumusel covorasul – si eu vreau ceva similar, dar pt. baietzel, eu vreau si niste personaje de desene animate pe perete, dar nu ma pot hotari, toate sunt haioase si frumoase

Uta Ciu, Mami 07 azi e ziua cea mare asa ca

Bluekidoo – da-ne vesti despre tine, sa stim daca sa scoatem motatele

Elleniak – grasunel bebe Geo, indiferent cum vine important e sa fiti amandoi sanatosi
Kossir - pt mica printzesa care e papacioasa si cuminte, imi pare bine ca te refaci repede si esti ok

Dayanara – mai rabdare, or sa vina si contractiile adevarate, mai avem timp
Greenfrog – bine ai venit acasa – felicitari pt. laptic, si pt Eric papacios , ti-ai gasit medic pediatru ?

Freedelia – bine ati venit acasa , multa sanatate tie si micutzei Jane Bravo pt. capitolul nou pe care il deschizi in viata de familie, imi pare rau pt. experienta neplacuta de la spital, dar lasa-o in urma si concentreaza-te asupra ta si a familiei, ei sunt cei mai importanti – inca o data ``bine ati venit acasa sanatoase`` .

si la toata lumea, merg sa fac dus, mananc ceva apoi ma pregatesc sa mergem la medic, ma sa fim toate sanatoase, mi se pare un vis sa ai BB-le in brate, cu ajutorul lui D-zeu vom ajunge si acolo .

Azi facem 36 de saptamani

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

apropo voi v-ati luat scoica si iso fix sau cum ii spune ???

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

noi am luat de la chicco scoica pt 0-6 luni, dar nu l-am pus pana acum in ea ca mi se pare ca este prea scobita si o sa stea cu spatele prea arcuit. cred ca peste vreo luna o sa fie ok de folosit

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Haide Uta, Hade mami, Haide Bluekidoo

Sa scapati repede si fara probleme!

Ella spune-i la Geo sa nu vina azi ca uite ce frig e si ninge...la noi cel putin!

Ioanact incearca sa ii faci la Ioana tratament naturist pt viermisori: exista 2 tipuri de medicamente, pentru 2 categorii de viermisori care nu ies in analize ( Giardia si Oxiuri).

Se numesc Giardinofug si ParazitolEu i-am facut la Lucas tratamentele (conform prospect) si a scapat. Si fiind naturiste nu ii afecteaza altceva in organism. Alte medicamente sau siropele de viermi , ataca ficatul si e prea micuta printesa pentru asa ceva!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 7 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata! Ce bine-am dormit! Gaby trai-te-ar Dumnezeu 1000 de ani!
Am adunat ultimele (cred) lucruri spalate pt bebelina si astept sa se trezeasca Lucu' mic, sa le calc pt ca e treaba de durata.
Roxi ma bucur ca nu pierzi lichid amniotic! Contractiile vor veni ele.. ai vazut ce rapid se succed si cum deschid colul!
Silvia sper ca puiul tau sa nu aiba nevoie de operatie si totul sa se regleze de la sine! Imi pare rau ca "duamnele" de la neonato s-au racit astfel, insa ma bucura ideea ca nu se sta f mult timp in maternitate! F bine ca ai laptic si Petru papa bine!
Delia in ciuda a ceea ce ai patimit, ai descris o frumoasa relatie care s-a infiripat intre cei mici. Asta va face sa uiti repede neplacerile nasterii! Pupam mica si frumoasa Jane!
Cenia eu n-as insista sa invete Luca alfabetul doar pentru ca alti copii de varsta lui il stiu. Ii voi raspunde intotdeauna atunci cand va vrea sa cunoasca o anumita litera; am vazut ca se gasesc puzzle-uri cu cifre si litere si probabil ii voi cumpara si ne vom juca-invatand insa nu voi frustra copilul. Deocamdata el are 3 anisori insa mi-am propus sa acord importanta propriului ritm de invatare/curiozitate/cercetare.
Bumbitza tare fain covorasul!!
Ella asadar vine bebe Geo!!
Bafta astazi fetelor care nasc!! Mami07, Uta_ciun, Bluekidoo.. poate si Ate!!
Intrebare arzatoare (Andira esti pe-aici?): Cum de pierd dopul gelatinos daca am cerclaj? De ieri sunt si eu "fata cu dopul" (ce m-a amuzat cand am citit descrierea).. pierd cate putin zilnic.

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata fetele
Azi este ziua cea mare!!! Imi intalnesc pitica
Fug la spital

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 38+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Neata fetele
Azi este ziua cea mare!!! Imi intalnesc pitica
Fug la spital

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 38+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Doamne ajuta sa se desfasoare totul rapid si f bine!! Asteptam vesti minunate!!

HAAAAAAIIII BLUEEEEEE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, noi ne putem lua de mana...ca nici eu n-am nici pe naiba si uite ca am 39 de saptamani si 3 zile dar eu una m-am resemnat si parca nici nu ma mai pot gandi la momentul respectiv...parca e asa de departe...Dar stii cum se zice: cei din urma vor fi cei dintai!!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 7 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Uitasem... Anca_yari~Karla bine-ai revenit!!! Ce aproape e momentul cand iti vei intalni minunelul!! ... si ce cadou superb de ziua femeii!!

Mergi la inceput

E ciufulit rau neuronu-mi!! Ancule, de ce faci ceza pe 8 martie.. ca am observat ca aveai DPN-ul 5 aprilie. Nu e cam devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - eu mi-am scos cerclajul la 35 saptamani, dar n-am pierdut dopul, la mine au inceput contractiile.

Nu stiu ce sa zic cu dpul. Ai terminat 36 de sapt, nu?

Eu nu ma simt bine deloc, parca e si mai jos, ma duc in pat.

34+

Mergi la inceput