Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
Ella - AMR 3 zile maxim asta al tau imi aduce aminte de reclama de la Vodafone : Maxim am zis!!
Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Hai mami!
Hai Uta!
Hai Bluekido
sa aveti nasteri usoara si sa traiti experiente frumoasa ! bebelusii sa vina repede si sanatosi toti
roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cenia spune:
Dayanara: sa inteleg ca ai vrea sa ai la 35 de sapt? lasa, mai ai rabdare, vrei sa ne-o iei inainte? deci noi suntem pe aceeasi baricada: eu , tu si honeybaby! sa vedem cine naste prima! pariuri?
pt fetele care nu s-a angajat bebe cu capul in jos, trebuie sa faceti mai multa treaba in genunchi! ha ha ha! ca acuma evem stil de viata sedentar (tv, laptop) si nu mai spalam pe jos cu cirpele si cu fundu in sus! hi hi hi ce comic mi s-a parut dar cred ca are un simbure de adevar.
revin
dayanara spune:
denisa ai rezolvat cu toate materialele?
andra ce grasunel ai facut tu acolo....are foarte bine 3500
ca si joy de altfel! bravo gabi
oana imi pare rau de micut ca plange de colici si de ochisori, oricum sper sa treaca cu ser, e foarte bune si poate nu e nevoie de altceva
cenia vroiam un pic de col deschis sau sters de tot :)))si cateva contractii de doamne ajuta!
roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ramy77 spune:
GABY, sunt ok, am scapat si de ate cumva, cred (sper) ca ultima am pierdut-o ieri...ce 10-14 zile?Si pot si eu sa stau in fundalt lucru pe care nu l-am facut in ultimele 5 luni si ceva!
Si ca sa ne dam mari, am cantarit-o pe fii-mea asta seara si are 3410 gziceai tu bine de puseul ala de crestereacum in 3 zile a pus 220g. Eee si avem si noi hainute care sunt micideci crestem crestemDe ieri dimineata m-am descurcat singura cu toate, consortul e plecat din tara si sunt tare mandra de mineVape amandoua.Apropo, Joy a facut BCG-ul?
Ma duc lapana ma lasa mogaldeata,noapte buna tuturor
Poze Briana.
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Nemary ce-mi faci tu mie?M-au luat palpitatiile cand am vazut majoretele. +39 cuGeorge-Theodor AMR 4 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
las'sa fie si ele pregatite si tu. nu se stie niciodata
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 35+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
cenia spune:
Am si eu o intrebare pt teacherele noastre: un copil de 4 ani e bine sa fie invatat alfabetul? eu de lene, recunosc si de burta si de copil care nu are rabdare sa invete ci doar sa invete din zbor, nu am facut-o si copii altora pe aici stiu deja sa silabiseasca. eu tot imi caut scuze, si aceea ca am copil hiperactiv care s-ar plictisi la scoala cind or face alfabetul in loc sa fie atent. am primit cva reprosuri de la consort si am venit cu argumentu asta. care nu a tinut.
incerc de data asta sa revin iar. ca striga pruncii:" mama!!!!!! gata caca. vino sa ma stergi! mama, lapte......"
honeybaby spune:
Roxana- am terminat cu materialele pt ziua de azi. PE toate odata nu am cum sa le iau pt ca nu-mi incap in masina si nici acasa nu am unde sa le depozitez. Maine ma duc sa iau usa de exterior ca aia cu montajul se chinuie saracii de o sapt sa ajunga dar nu au reusit, asa ca o iau eu si o montam noi acasa. Probabil ca daca tot ma duc iau si oglinda, dulap pt baie, baterii...
Mai trebuie sa gasesc o zi libera sa ma duc sa-mi fac si eu analizele si sa ma duc sa iau scoica.
apropo voi v-ati luat scoica si iso fix sau cum ii spune ???
Azi era sa ma lipesc iar de o rochita dar pana la urma am lasat-o. Maine parca vad ca ma infig in ea.
honeybaby spune:
Cenia - eu o las pe Roxana sa nasc inaintea mea
Eu as incerca sa vad daca il atrage. As cumpara litere magentice pe care le-as pune pe frigider si i-as spune ce este fiercare. Daca e interesat bine daca nu, nu.
Pe vremea noastra se invata alfabetul la 6-7 ani si am ajuns de am facut facultati, mastere , doctorate....
Asta e parerea mea total ne avizata
greenfrog spune:
fetelor,
in sfarsit si eu pe aici pana se trezeste piticul. am fost marti la dr basca. desi el ne chemase pe la 11 am asteptat patru ore pentru ca avea operatii. cred ca am slabit 4 kg de emotie. eram cu un bebelus de 6 zile intr-un salon in care mi-au oferit un pat impreuna cu alta mamica cu baietel de trei ani. va dati seama l-am schimbat pe un colt de pat, l-am alaptat intr-o camera in care era la fel de mult zgomot ca in gara si unde te apuca deprimarea numai cand te uitai in jur. Filantropia are conditii excelente fata de acest spital de copii.
Au trecut cu greu aceste ore, am ajuns sa vb cu dr Basca care mi-a spus ca acum nu avem ce face, sa il contactam din nou dupa 6 saptamani si atunci va decide ce investigatii sa ii mai facem. O interventie chirugicala ar putea avea loc intre 8 luni si 1 an in functie de evolutia inflamatiei rinichiului. Ma rog in fiecare zi sa se remedieze de la sine problema si sa nu fie nevoie de aceasta interventie.
Sunt tare fericita pentru ca de doua zile am lapte suficient si Petru mananca foarte bine. rebiana sa stii ca eu am fost cam dezamagita de cei de la sectia de neonatologie a spitalului. Foarte expeditive si foarte nepasatoare fata de mamele aflate la primul copil. Le dau lapte praf copiilor intre mese si atunci cand te cheama la alaptat bebelusiii dorm bustean. am auzit replici de genul: ai sanii prea mici sau barbia lui bebe e prea in spate si de aceea nu poate sa suga bine. In schimb sunt mari amatoare de atentii.
e greu de intrat pe forum pana se regleaza bebe cu somnul si mancatul dar vrea sa le felicit si eu pe fetele care au nascut in ultima saptamana!
fug ca plange bebe.
va pup pe toate