Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)
Raspunsuri - Pagina 14
miria_cristina spune:
Bravo!!!!
Sa te refaci repede, MAMI 07 si sa te intorci acasa cu bebe TUDOR!
Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Nafi - fa o lista in detaliu cu ce faci dim momentul in care de dai jos din pat si pana te culci seara.
Eu m-am agitat toata saptamana am mancat de doua ori pe zi si am un kg in plus . Am ajuns la 60 kg si 13 kg in plus fata de cum eram inainte de sarcina. Si cat am sperat sa nu depasesc 60 kg.
Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna
CoriMami spune:
Buna fetelor,
vad ca mai am colege "de dop" ceea ce imi ridica moralul.
Eu asta noapte am avut contractii la greu, iar a curs si niste mucus roz-maro, parca si cativa ml de lichid...ce sa mai ..dimineata la 7 ma spalam pe cap ca eu plec sa nasc.
Dar am sunat doctora si m-a programat la o eco maine la 16.30, eu ma intreb daca mai apuc atatea ore pana atunci, fara travaliu, dar ea era calma...a zis ca daca nu-s contractiile regulate si nu m-am udat leoarca de lichid, no problem!
Iar eu stau acum cu paranoia, ca daca totusi curge lichid si ramana bebele meu pe uscat?
Plus ca mi-a subliniat ca daca are in continuare dubla de cordon ma programeaza la ceza, dar eu cred in miracole si tot sper ca voi scapa cu o nastere frumoasa ca in filme, cu push-push si oaaaa, oaaaa.
Asa ca ..sper sa-l mai visez pe Michael Jakson la noapte si sa mai rezist pana la eco unde sa aflu vesti bune.
Pup si tin pumnii tuturor celor care asteapta pui azi-maine!
37+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara la chicco gasesti sigur asa ceva oricum cred ca poti suna inainte |
l-am vazut si pe asta dar e fix dublu la pret fata de ala cu 6,asa ca-l voi comanda azi pe ala cu 6 si gata
35+
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 Din categoria intrebari mai mult sau mai putin idioate e posibil sa-mi vina ciclul la 5 saptamani (azi in cap) de la nastere? Ca azi dimineata m-am trezit cu pata pe chiloti si niste dureri aferente prin burta si acum ma intreb daca mi-a venit ciclul sau e altceva...Fetele cu experienta ce ziceti? Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010 Poze Briana. |
si mie tot la 5 sapt fix mi-a venit menstruatia dupa ce am nascut.
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
2anke spune:
Felicitari ultimelor mamici : Stefanna,child, freedelia, Bianka1, Delia13 si Mami07 refacere usoara si bb-ei cat mai cuminti, mancaciosi si sanatosi!!
Am fost si eu azi la control, totul ii bine, bb-lina nu se grabeste zice ca mai sta la caldurica. Trebuia sa-mi faca si eco sa o masoare dar DR fusese in concediu la schi si si-a rupt mana dreapta , sa vad saptamana viitoare poate imi face atunci. In rest totul ii bine.
HAI UTA_CIUN!
HAI BLUEKIDOO!
Nasteri cat mai usoare!
Anca37+ cu si Lucas 4 ani+10luni
andra_s spune:
FELICITARI MAMI 07!!! REFACERE RAPIDA SI UNBEBE SANATOS, PAPACIOS SI NOROCOS!!!
ella ti s-a desfundat canalul?!?!?!? vezi ca urmeaza o viitura
rebiana felicitari ca ai ajuns pana aici! e super, 37 de sapt! parca luca a venit la 36, nu?
mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
Bravo mami! bine ai venit pe lume bebe tudor! sa fii mancacios si fara colici daca se poate :)
roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
FELICITARI MAMI07!!!BUN VENIT PE LUME BEBE TURDOR!!!
Eu nu pot tine pasul cu voi, din pacate. Imi lipsiti mult, dar sper sa ne revenim si noi candva pe linia de plutire.
Eu sunt fff rau. Am de azi noapte o criza de ulcer, de unde nici nu mai stiu de cand nu am avut. Dar nu e vorba de orice durere, ci e crunt. Nu am dormit nici macar un minut, nu pot sta intinsa, abia abia il pot alapta pe Eric si asta acum ca azi noapte i-am dat cu biberonul dupa ce m-am muls.Nici nu pot merge dreapta prin casa
Durerea de dupa cezariana e floare la ureche la cum ma doare acum pe mine. Sunt obosita, cheauna, nici nu stiu cum ma cheama.
Mi-a dat dra de fam niste pastile, NEXIUM, care nu sunt ok in alaptat dar e musai sa le iau macar 5 zile. A zis ca nu sunt probleme cu bebele daca iau tratamentul 5 zile, ca daca nu il iau risc sa mi se perforeze stomacul.
Nu stiu ce sa ma fac sa treaca, am luat abia o pastila, dar nu vad nici o imbunatatire. Sper sa trecem si peste asta, ca si asa se chinuie puiul meu, ma chinui si eu. Mi-e teama ca de la atata durere si oboseala sa nu se duca lapticul. Offf, ca imi vine sa plang din orice, nu am chef sa vb cu nimeni, sa ma vada nimeni.
Scuzati-mi postul negativist, dar cred ca sunt intr-o mare depresie.
Oana mami de minune mica, Eric Nicholas
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
honeybaby spune:
Oana - nu stiu ce sa-ti zic pt ca eu nu am prob cu stomacul. Incearca sa iei ceva pt durere si sa te odihnesti un piccu Eric.
Nu te gandi ca pierzi laptele pt psihicul joaca cel mai important rol.
Acum mi-am amintit de ce spunea Miria de dureri de intestine dupa nastere...
O prietena povestea ca ea a purtat centura ca altfel simtea cum " ii cad matele" .... Nu stiu cat de real este dar poti sa incerci. Poate e acelasi lucru si la tine si nu e ulcerul de vina.
Incearca sa faci un cearceaf wrap chiar si fara bb. sau pune-l si pe Eric si poate va calmati unul altuia "colicii"
Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna