Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
Jasmine eu as lua cu 6. Al meu e tot cu 6 ( nu chicco) si am pus in el pompa cele doua bibe de la pompa, protectiile de san, suzeta si s-a umplut.
Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ina_3040 spune:
oooooo fetelor vad ca se pierd dopuri de zor. Hai Ellanik ca bag motatele si pt tine asa de antrenament desi mai poate dura o zi doua.
Rebiana pt tine inca nu bag ca am senzatia ca la tine mai dureaza. ti-am zis eu mai demult ca o sa ne "mosesti" pe toate
GabyHila ma bucur sa aud de cumintica printesa, ce bine ca mananca si doarme bine, sper sa o copieze si flacaul meu si cat despre nasterea naturala, am senzatia maxima ca o sa ajung la maternitate cerand epidurala ca din gura de sarpe. dar acum ca s-a mai ridicat placenta o sa incercam o nastere pe calea de jos, si vreau sa fac epidurala in caz de complicatii/hemoragie sa imi poata face rapid vreo cezariana sa nu mai asteptam anestezia. imi e teama ca e cam mare copilul, sa nu ma faca franjuri
ce bine ca miroase deja a weekend!
Ina 37
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
jasmine vezi pe aici
http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-sterilizator-chicco.html
eu am din ala electric pt 4-5 biberoane si cutia pt tetine se pune in compartiment special, dar eu o scot si arunc de toate in sterilizator, plus ca folosesc biberoane dr brown si intra in el chiar daca nu le infigi pana jos, raman suspendate si mai bine, pt ca asa se scurg, si tetinele printre ele
roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
stefimic spune:
MAMI07
UTA_CIUN
BLUEKIDOO
Nastere usoara fetelor si sa aveti puiuti sanatosi!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Jasmine spune:
m-am uitat zilele astea si pe shopmania si pe multe alte site-uri,e numai modelul cu 6 biberoane
pana la urma cred ca-l comand pe asta ca sa pot sa-l tai de pe lista si sa-mi sparg si eu creierii cu altceva
35+
andira spune:
Miria - sar'na, dar nu cred ca are rost sa ma duc la dr, pur si simplu ma taie si mai rau jos, si bb cred ca a coborat si mai mult. O simt parca exact ca iese, nu mai pot sta in picioare.
Nu ma mai dau jos din pat pana luni, asta e, sper sa nu nasc pana atunci.
Nici vasele n-am putut sa le spal !
Jasmine - naspa senzatie, te inteleg perfect...
Apropo de ce ziceai de bustiere, am incercat sa-i spun si eu sotului sa-mi ia el de la Carrefour azi, ca tot se duce, dar cand am vazut ce fata a facut, am renuntat. Daca nu nasc, ma duc eu cu el spre sfarsitul saptamanii viitoare.
Babyangel, Ramy - poate sa-ti vina ciclul si daca alaptezi. Mie mi-a venit la 3-4 luni dupa nasterea lui Nati, desi am alaptat-o 7 luni.
Annya - bafta multa la eco, tin pumnii!
Rebiana - bravo tie, ai ajuns aproape de final, ma bucur tare!
Delia - bine ai revenit acasa cu pitica, sa fiti sanatoase amandoua, bine ca a trecut greul!
34+
nafi spune:
Neata' fetelor!
In primul rand scot niste majorete ptr fericitele de azi care-si vor tine in brate pruncii!
Hai fetelor! nastere usoara si bebei sanatosi!
Bumbitza - spor la curatenie. Eu am terminat ieri spre seara si eram terminata . zici ca facusem curat in Casa Poporului nu intr-un amarat de apartament cu 2 camere! Trebuia sa ma asez din 15 in 15 minute caci mi se facea burta pietroi! Dar am terminat cu brio pana la urma
Chiar mi-a priit un pic de activitate! Acum dimineata m-am cantarit si am cu 400gr mai putin ca vinerea trecuta!
Azi (adica pana la 3 pm cand ajunge soacra) am program de gatit! asa ca ma duc repejor sa fac o ciorba cu perisoare si piftele cu sos. sper sa-mi iasa bune! si daca mai am timp fac si cateva clatite cu gem de portocale (preferatul meu).
O zi plina de evenimente frumoase dragelor!
35 + Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine m-am uitat zilele astea si pe shopmania si pe multe alte site-uri,e numai modelul cu 6 biberoane pana la urma cred ca-l comand pe asta ca sa pot sa-l tai de pe lista si sa-mi sparg si eu creierii cu altceva 35+ |
la chicco gasesti sigur
asa ceva
oricum cred ca poti suna inainte
roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Mesaj de la mami07 : la ora 10:49 s-a nascut Tudor de mami 07, 49 cm, apagar9, 2850g, sanatos si vioi desi avea dubla circulara de cordon. Ne simtim binesi asteptam sa mergem acasa luni!!
honeybaby spune:
Bravo Mamio7!!!!! Refacere usoara si mult laptic !!!
Bine ai venit bebe Tudor!!