Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey,Dayanara sa nu ne pripim.Mai am de facut nitzica ordine pe aici, sa pun lenjeria si sa ma defrishez pe picioare.By the way.Dr mi-a zis ca zilele astea sa pap usor.Carnea de vita fiarta/inabusita e considerata usoara?Ca, sincer, nu pot sta doar cu iaurt.Zau!
Oricum va anunt daca decoleaza MIG-ul.de fapt e un 747 dupa dimensiuni.

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 3 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77
REBIANA, eu zic sa intrebi doctorul de dop...Eu nu l-am pierdut inainte, mie pur si simplu mi s-a rupt apa. Oricum daca e sa nasti acum nu e nici o problema,meriti toate felicitarile ca ai ajuns pana aici spre deosebire de altii, nu dau nume

si eu ma bucur ca am ajuns aici! Nu-i bai ca voi ati nascut mai devreme, aveti mai mult timp inaintea mea sa va bucurati de minunicile voastre!
Despre menstra, stiu ca e posibil sa vina dupa 5-6 saptamani de la nastere.

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan
Rebiana deci urmezi la nascut?

N-as prea vrea! Dar parca aleg eu!
Felicitari pentru cele 36 de saptamani!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Rebi, o sa caut si eu prin cartile mele de naturiste ceva ref la fiere si iti spun

Andra, pup sa treaca raceala lui Ianis.

Nafi ai terminat curatenia? Eu azi trebuie sa...am un teanc de haine de spalat si de facut ordine pe aici, cu viteza melcului evident...

Mihaela, ai grija cu raceala, baga si tu ceaiuri multe cu lamaie si niste vit c.

Nemary, tot 3 medici au confirmat ca e fetita si am vazut si eu rusinica deci sa stau linistita!

Miria, eu ajunsesem la dans de nivel profesionist (nu e o lauda, ca nu ma caracterizeaza sincer), din pacate cand am inceput facultatea si m-am si angajat nu am mai reusit sa ajung la repetitii si sa ma ocup in continare cu asta.
Hai ca poate-mi fac timp azi sa va arat niste poze (PS: tot acolo mi-am cunoscut si sotul).

N-am apucat sa vad desenele pt invitatiile de botez, ma voi uita azi
Ref la desenele pentru camera bebitei, si eu vreau sa ma apuc sapt viitoare cand sper sa vina si patutul si canapeaua mea ca sa pot aranja mobila pe pozitia finala. Am luat acuarele acrilice, sper sa fie bune. Si aici am testat peperete un desen sa vad daca ma incumet sau nu (mi-am facut sabloane, nu va ganditi ca din manuta mea a iesit desenul): http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/PregatiriPentruBumbita#5445072464327662578

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Rebiana suuuper.Ai ajuns in s37 ceea ce ....saraca de tien cat ai tras cu sarcina!Las' ca mai e putin (intre noi fie vorba desi tu stii cum e ca ai experienta ca ultima saptamana trece cel mai greeeu) si te linistesti.
Bumbita fain covorul.Si eu sunt moarta dupa Winnie.Am vazut si cu tom&jerry,winx,etc.

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana stai ca eu am inteles ca intrebi de dop si cerclaj asa ca idee, dar tu l.ai pierdut deja??? sau ai senzatia ca a fost dopul?

andra cum e bebe ianis?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELLANIKO - Bravo!!!

Ai ajuns la cap de linie? Te pregatesti sa cobori la statia urmatoare, ai?

Sa fie intr-un ceas bun momentul mult asteptat, dar neaparat dupa ce te defrisezi si te parfumezi, ca altfel nu vin ursitoarele, ca se sperie de tine.

Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Fata Mirio sa stii ca se sperie.Ma intreb insa...mai fac bilet sau fac blatul?Pana la statia urmatoare.....Oricum nu stiu de ce...am o presimtire ca bebeGeo ma tine pana luni.Punctual ca ma-sa!Ptiiiu!A iesit soarele!

+39 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita e frumos si covorul cel nou si desenul , deja l.ai facit pe perete? ce dansuri ai practicat?

oana i.a trecut ochisorul lui eric?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Ioanact incearca sa ii faci la Ioana tratament naturist pt viermisori: exista 2 tipuri de medicamente, pentru 2 categorii de viermisori care nu ies in analize ( Giardia si Oxiuri).

Se numesc Giardinofug si ParazitolEu i-am facut la Lucas tratamentele (conform prospect) si a scapat. Si fiind naturiste nu ii afecteaza altceva in organism. Alte medicamente sau siropele de viermi , ataca ficatul si e prea micuta printesa pentru asa ceva!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 7 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Multumesc!
Si eu as vrea sa-i dau tot ceva naturist, dar vreau sa vad intai rezultatul.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput