In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
lAURA TI-AM SCRIS EU IN MESAJUL DE MAI SUS. trebuie sa-ti faci cont pe unul din site-urile care incarca poze:
webshot, dropshot, picassa, etc.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
LauraBubu spune:
Mersi mult fetelor si pentru urarile de ziua Oanei si pt explicatiile cu pozele. Giova, nu vazusem mesajul de la tine decat dupa ce am postat mesajul meu... Cred ca s-a intamplat cand eu scriam...Acu incerc sa-i dau de capat la picassa asta si nu prea reusesc... Is cam batuta in cap - toata lumea zice ca-i simplu, da' eu imi cam prind urechile. poate reusesc si eu intr-un final. Dupa ce pun pozele pe picassa, de ex., cum le pun in mesajul meu? Asta e adevarata intrebare?...
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
LauraBubu spune:
No, hai ca m-am descurcat cu punerea pozelor pe picassa. Acu cum le pun ici?
andanii spune:
laura cu copy si paste .... copiezi adresa de sus si dai copy si apoi aici in mesaj dai paste si apare tot sirul
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
LauraBubu spune:
Merci mult de tot andanii
Aici am pus pozele de la ziua Oanei. Sper sa le puteti vizualiza...
http://picasaweb.google.com/102011229438154639104/Oana#
digutix spune:
buna fetele
LA MULTI ANI MAMICILOR!!!!
laurabubu am vazut pozicile, is faine.ai 2 printese superbe!
timeea a avut serbare de dimineata la gradi, a fost frumos,n-am plans, ca eu nu plang asa usor.
ioana multumim de buchet
eu o sa ies cu sotul acus in orassper sa ne simtim bine si...sa avem loc pe undeva
claudia74 spune:
Laura linkul ala nu e valabil,asa imi zice mie
na fetelor cum v-ati chefuit azi? ce frumos ca aveti serbari si cadouri facute de copii la gradi,astia aici habar nu au de asa ceva noi am fost la spatzareala dar nu mi.am cumoparat nimic,nu am gasit nimic pe placul meu
Ioana tu cu cine ai vrut sa vb pe mess :)))))))))))) ma simt asa si asa,ma lupt cu acele in continuare :)))))))))) voi unde ati fost azi?
Diana faina dedicatia,restul nu le vad,tre sa deschid explorer
Laurelule ce faci? gata trabaho? fata vreau toarta butoi :D
Dana ce mai faci?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
LauraBubu spune:
hai sa mai incerc odata
http://picasaweb.google.com/laurabubu77
aici sunt poze cu noi - de fapt cu fetele
si acu ma duc la ca mooor de soooomn
Giova spune:
am luat copil de la gradi si cadoul pt. mine: o felicitare in forma de inima cu o poezioara, un tablou cu amprentele picioruselor lui si ce e mai misto...un portret, seamana asa de bine cu el...sunt curioasa cine i l-a facut, a avut de lucru pt. toti copiii. cumpar rama si-l pun pe perete, ce frumos este dragul meu.
am fost si la dentist cu el, i-a pus pansament la maseaua care l-a durut si i-a curatat bine de tot. nici pas nu a zis, s-a mirat doctorita. mai mergem si miercuri. scump lucreaza 100 lei o plomba, cica numai 30 lei e anestezicul...adica pune un varf de ac din ceva creme cu diferite arome.
Trebuie sa-l intreb si pe dr. meu daca le face copii asa mici si cum ii anesteziaza.
Claudia ce ti-am scris? baga maine pe mess., cine stie pt. cine era mesajul si ti l-am trimis tie.
laura super petrecere, e o dulce si asta mica, caci pe ami o cunosc.
Diana distractie faina.
eu sunt coapta, merg sa incerc sa-l culc pe Edi, caci s-a trezit urland si sa ma bag si eu in pat.
, pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris