In Banat la noi Acasa (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

spun si eu un calduros LA MULTI ANI
OANEI, printesa de laurabubu.sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

eee, si azi intru sa va urez la toate deopotriva

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR,SA AVETI O ZI SENINA, CU CALDURA IN SUFLETE, SA VA IUBEASCA CEI DRAGI SI SA FITI FERICITE SI SANATOASE

Haidati la distractie!Eu va ofer , o sampanie sa ciocnim intre noi, femeile; tort n-am, da poate mai aduce ghonghy , LauraBubu sau Claudia,eu va dau doar cate un pahar de vin fiert

sa aveti o zi faina!eu fug la gradi cu piticul, ca avem serbare si dixtractie(sper).

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

eu vin cu dedicatile,tu scoti uiaga cu rachie :)))))))))Laurelu adice toarta :))))))

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

sorelor ati adormit unde-i cheful pai eu fac repertoriul,aduc muzicanti de peste mari si tari si voi :((((((((((

asa ca ptr banateni cu jala :)))))

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-20/10:16:58" target="_blank">LA MULTI ANI MAMICI!
un buchet de flori de la baietii mei.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi asaeara acasA. a fost frumos, am avut si zapada, sper ca e ultima pe anul asta.
am iesit in oras cu prietenii, in contul zilei de azi si cam atat...copiii s-au bucurat de bunici, si bunicii de ei.

cum sarbatoriti ziua de azi?

l-am dus pe marco cu cadourile si florile la gradi, iar la 17:30 mergem iar la dentist.
Edi mi-a facut o noapte naspa de tot...e si cu nasucul infundat, a si plans....m-a disperat.

Oana de mami Laura! Sa cresti mare si frumoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
super ca a fost fain la petrecere. pt. poze trebuie sa ai un album pe vreun site, si pui aici linkul. pe picassa, weshots, dropshot...sunt multe site-uir.
Gonghy super tortul. asa e la gradi...altii ii tin acasa, altii ii duc bolnavi si iar o luam de la capat.,..of...si edi e iar cu muci, asa M-AM SATURAT.
Claudia cum mai esti?
Cristina bafta la serbare azi...si sa nu plangi prea tare...eu am bocit de dim. au recitat astia de la radio ZU o poezie, asa ca am intrat plansa la gradi.

si sa fiu in ton cu aceasta zi:

superba

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

La multi ami pentru toate femeile!
Maai, dar nimeni nu vrea sa se chefuiasca azi? Nu aveti timp? Faceti o urare scurta si... gata.
Da, eu dau torta si cu restul ne descurcam de pe la fiecare cu cate un pic...
Care imi spune si mie cum sa pun poze? Ca habar n-am. Trebe sa ma recunosc invinsa dupa ce am tot cautat pe-aici vreun pont, ceva sau vreo indrumare... Nika.
Ami a zis ca-mi da dupamasa cand merg dupa ea o inima pe care a facut-o ea la gradi. Abia astept sa merg s-o iau. Primul meu cadou facut de manutele ei...

Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

www.maxflowers.ro/images/.637.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI MAMICILOR DE 8 MARTIE !!!

Acum am ajuns si eu la comp da mis pe fuga,mai am putin de strans prin casa si o tulesc la munca.
Va doresc o zi superba,cu multe cadouri si brate de flori.

Si asta e pentru noi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Lauriciu daca nu iti explica nima acum de poze iti spun eu dar abia diseara cand ajung acasa.

Mergi la inceput