In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 3
digutix spune:
spun si eu un calduros LA MULTI ANI
OANEI, printesa de laurabubu.sa cresti mare si sanatoasa!
claudia74 spune:
LA MULTI ANI
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Cristina_OR spune:
eee, si azi intru sa va urez la toate deopotriva
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR,SA AVETI O ZI SENINA, CU CALDURA IN SUFLETE, SA VA IUBEASCA CEI DRAGI SI SA FITI FERICITE SI SANATOASE
Haidati la distractie!Eu va ofer
, o sampanie
sa ciocnim intre noi, femeile; tort n-am, da poate mai aduce ghonghy , LauraBubu sau Claudia
,eu va dau doar cate un pahar de vin fiert
sa aveti o zi faina!eu fug la gradi cu piticul, ca avem serbare si dixtractie(sper).
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
claudia74 spune:
eu vin cu dedicatile,tu scoti uiaga cu rachie :)))))))))Laurelu adice toarta :))))))
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

claudia74 spune:
sorelor ati adormit unde-i cheful pai eu fac repertoriul,aduc muzicanti de peste mari si tari si voi :((((((((((
asa ca ptr banateni cu jala :)))))
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Giova spune:
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-20/10:16:58" target="_blank">LA MULTI ANI MAMICI!
un buchet de flori de la baietii mei.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Giova spune:

am venit si noi asaeara acasA. a fost frumos, am avut si zapada, sper ca e ultima pe anul asta.
am iesit in oras cu prietenii, in contul zilei de azi si cam atat...copiii s-au bucurat de bunici, si bunicii de ei.
cum sarbatoriti ziua de azi?
l-am dus pe marco cu cadourile si florile la gradi, iar la 17:30 mergem iar la dentist.
Edi mi-a facut o noapte naspa de tot...e si cu nasucul infundat, a si plans....m-a disperat.
Oana de mami Laura! Sa cresti mare si frumoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
super ca a fost fain la petrecere. pt. poze trebuie sa ai un album pe vreun site, si pui aici linkul. pe picassa, weshots, dropshot...sunt multe site-uir.
Gonghy super tortul
. asa e la gradi...altii ii tin acasa, altii ii duc bolnavi si iar o luam de la capat
.,..of...si edi e iar cu muci, asa M-AM SATURAT.
Claudia cum mai esti?
Cristina bafta la serbare azi...si sa nu plangi prea tare...eu am bocit de dim. au recitat astia de la radio ZU o poezie, asa ca am intrat plansa la gradi
.
si sa fiu in ton cu aceasta zi:
superba

_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
LauraBubu spune:
La multi ami pentru toate femeile!
Maai, dar nimeni nu vrea sa se chefuiasca azi? Nu aveti timp? Faceti o urare scurta si... gata.
Da, eu dau torta si cu restul ne descurcam de pe la fiecare cu cate un pic...![]()
Care imi spune si mie cum sa pun poze?
Ca habar n-am.
Trebe sa ma recunosc invinsa dupa ce am tot cautat pe-aici vreun pont, ceva sau vreo indrumare... Nika.
Ami a zis ca-mi da dupamasa cand merg dupa ea o inima pe care a facut-o ea la gradi. Abia astept sa merg s-o iau. Primul meu cadou facut de manutele ei...

Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
gonghy spune:
www.maxflowers.ro/images/.637.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI MAMICILOR DE 8 MARTIE !!!
Acum am ajuns si eu la comp da mis pe fuga,mai am putin de strans prin casa si o tulesc la munca.
Va doresc o zi superba,cu multe cadouri si brate de flori.
Si asta e pentru noi toate.
gonghy spune:
Lauriciu daca nu iti explica nima acum de poze iti spun eu dar abia diseara cand ajung acasa.