In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Andi, puiutz de Claudel!
[blue]Scuze de intarziere!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Mihilica cum se numeste remediul pt. streptococ pneumococic? si de unde se poate lua? I-as zice Claudieio sa-mi aduca.
fetele, revin mai tarziu.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
claudia74 spune:
pfuai io imi prind urechile in ..............sculptura ma chinui cu torta ptr maine
in sfarsit calddddddddddduuuuuuuraaaaaaaa avem 14 grade Doamne Ajuta sa ma apuc si de gragina otara,vi-am zis sa scoateti minijupurile ca vin de Pasti si va scot la club
dupa ce venim de la Inviere ofcourse ;) ma duc sa alcatuiesc
om vedea ce o iesi ;))
kisses and hugs everyone.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
ela03 spune:
Buna seara
Ma gandesc cu drag la toate si imi pare rau ca abia pot deschide calculatorul, in ultima vreme sunt turbo pt ca fiu-meu ma plimba pe la o gramada de activitati extragradinita si seara cad rupta.
Am intrat in mod special pentru a atrege atentia tuturor mamelor sa nu accepte sa le fie loviti copiii de catre nici un fel de dascal pentru ca nu este normal.
Azi am asistat la o scena horror: un antrenor de inot, in vazul altor parinti (pe hol) s-a descaltat de un pantof pt a-l folosi drept obiect de corectie pentru o domnisoara de 11 ani, care a comis infractiunea de a fi paracioasa. Asa ca fetitei, uda si imbracata doar in costum de baie, i-a fost aplicata o lovitura puternica de adidas peste fund. Incercand sa iau masuri, am constatat ca multi parinti il considera un gest normal (nu are rost sa explic ce se afla probabil in sufletul acelei fetite care inainte de toate a fost umilita in public)... multi parinti considera ca domnul antrenor este indreptatit sa ia masuri disciplinare in asemenea maniera, deci traim in tara lui Papura -Voda.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, la Continental se fac angajari cam pe toate domeniile si se plang ca nu gasesc oameni, asa ca fericire si succes va doresc. Si aveti grija de copiii vostri, poate reusim prin ei sa mai schimbam cate ceva si pe la noi.
Giova spune:
Azi nu pot iesi cu Edi, am vb. cu M si nu vine la curatenie, asa ca trebuie sa fac eu totul. ma mai gandesc daca o mai chem dupa Paste sau imi iau pe cineva pe care ma pot baza si de care-mi convine.
Asa ca incep incet-incet sa-mi fac casa luna si bec in astea 2 sapt. cat a mai ramas.
Maine vreau sa iesim in 4, profitam de venirea primaverii.
Ela bine ai revenit. aoleu ce patanie...eu as fi turbat sa-mi vad copilul lovit de antrenor/educ., oricine.
Ce mai faceti voi? mai poti?
Claudia vrem poze cu opera de arta. restul
.
fug la , incep cu camera lui Marco care e plina de jucarii. Nu si le-a adunat, i-am zis ca le arunc, asa ca le ascund, ca nu se mai poate asa.
o zi faina sa aveti.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
neata, fetele
tocmai vroiam sa va aduc pe prima pagina, dar....mi-a luat-o giova inainte
ioana, nu te vaita, ca in doua saptamani se pot face muuuulte chestii
eu trebuie sa-mi fac casa luna si bec in 2 ZILE, azi si maine.plec din nou in Italia, deci nu voi fi de Paste acasa, asa ca trebuie sa ma organizez superbine zilele astea:mi-am programat azi si maine pt curatenie, duminica si luni vreau sa plec la ai mei in judetul hunedoara, iar marti sa mai rezolv unele chestii in care sunt implicata pe net, pe forum.....si sa-mi fac bagaju
clauuuuuuu, nu mai ne zici nimica? te asteptam cand poti sa ne spui cum a fost la gradi
restul fetelor, un semn, ceva???
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
claudia74 spune:
no am vreme mai,is amazoana cu toate pregatirile,azi mergem cu copiii la party ,torta e cam asa ;) nu sunt multumita dar asta e
http:/.../forum/viewtopic.php?f=37&t=1475&p=44755#p44755
va las merg sa ma imbrac la 2 luam copiii de la gradi si ajungem deseara inapoi va
pe toateeeeeeee
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
hello
votati va rog animalutul ???? copilu s-a inscris si ma innebuneste cu voturile lui
http://www.animalut.net/user/mininova2.html
va rooooggggg
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mihi spune:
Numi mere netu de vreo cateva zile...noroc cu vodafonele...
Giova doar in Austria gasesti remediul pneumococus...care e un streptococ...in germania si la noi gasesti remediul streptococus sau asa ceva care e valabil pt toti streptococii...io am zis ca poate comand de pe net pana la urma...
Americanu mi-a facut si o frumoasa bronsiolita...incep sa cred ce zice homeopata me...ca vaccinurile nu ac decat sa le slabeasca imunitatea si astfel apar brusc laringite si bronsiolite...etc...si noi am fost vaccinati da nu cu 5 vaccinuri deodata...vaccinuri care sunt facute pt bani nu pt sanatate...
va pup pe toate...
Clau maine e ziua me nu in 21...ai vrut sa fiu mai tanara cu o zi...o sugestie grupeaza cumva pe luni...ca mai usor vedem sarbatoritii...ca altfel poate scapa de dat de beut!
mihi
LauraBubu spune:
Sara buna fetelor
Maaai, da' se vede c-a venit caldura.... Nimeni nu mai sta in fata compului, toata lumea a dat navala in parcuri. Sa speram ca va mai tine timpul asta frumos si zilele ce urmeaza.
Noapte buna
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)2 fete cucuiete