In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Andi! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Claudia sa va traiasca barbatelul si sa va lumineze viata!
Multumim de tratatie si spor la pregatiri.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
LauraBubu spune:
LA MULTI ANDREAS! Sa cresti mare, sanatos si cuminte.
Multumim de tratatie draga Claudia, inchinam un pahar de sampanie in cinstea fiului tau!
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
2 fete cucuiete
andanii spune:
Claudia sa-ti traiasca feciorul , La multi ani !!!! multa, multa sanatate si sa va aduca numai bucurii
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
gabirus spune:
La Multi Ani, Andi! Sa cresti mare si ascultator, sa fii cuminte, sa inveti bine si sa ii iubesti pe parintii tai mult, mult!
Clau, in mod special felicitari pentru tine, mama draga care l-a adus pe lumea aceasta pe dragul de fecior, care il ingrijeste cu dragoste nemasurata si ar face orice pentru el
Sa aveti o zi superba cu multe bucurii si asteptam poze, bineinteles!
Adi - in Timisoara au inceput sa apara locuri noi de munca, eu am auzit de angajari la Continental, Bosch, Oce (domenii IT si achizitii). Si asta doar intamplator, in jurul meu. Deci trendul este pozitiv pentru tine. Sper sa ai succes si sa iti gasesti curand un job in Timi, stiu ca ai mai incercat si in trecut sau cel putin te-ai gandit la asta.
claudia74 spune:
mersi fetelor sunteti extraordinare
listuta nu e gata......nu va impacientati,io is pe la bucatarie...........
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
gonghy spune:
www.cofetariepatiserie.ro/images/p_torturi_copii.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI ANDI !!
Sa-ti traiasca baietelul,sa creasca mare,frumos si sanatos si sa aveti parte numai de bucurii si fericire din partea lui !!
digutix spune:
LA MULTI ANI ANDY!!!
sa cresti mare sanatos si voios.poopici claudia.petrecere frumoasa pana duminica
claudia74 spune:
mersi fetelor,noi am umblat azi............,am copt muffins ptr maine la gradi,dim pregatesc sanwischuri si fac tortul ptr vineri
o seara placuta va doresc
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Mihi spune:
La multi ani Andreas!...Sa-ti dea Domnu multa sanatate si sa fi fericit!
Clau
va pup pe toate noapte buna
mihi