Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
Dragaica, tare sotul tau!
mai fetelor, voi va faceti planuri sa faceti camera bebelusului frumoasa, cu tapet...noi daca reusim sa ne cumparam apartament o sa ii luam un pat si un dulapior, ca nu mai raman bani de altceva
de ce sa mai zic....cred ca trebuie sa bag scuza asta ca o sa nasc mai usor, ca sotul e speriat de bombe
mai voiam sa zic ceva dar am uitat
imi aduc eu aminte....
Bulina 22+ cu
rox-mada spune:
Eu tot pe nastere normala merg.Multe persoana mi-au zis ca e mai usor la alII-lea decat la primul.Si cica nu tre sa stai mult acasa ca vine mai iute pe lume,risti sa il nasti pe drum.Sotu mi-a zis ca nu e prob daca se intampla asta ca el a asistat la nasterea lui Eric si stie ce e de facu
Doamne fereste sa se ajunga la asa ceva...si totusi inainte multe femei nasteau acasa
15+si mami lui ERIC(31.12.2007)
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox-mada Doamne fereste sa se ajunga la asa ceva...si totusi inainte multe femei nasteau acasa 15+si mami lui ERIC(31.12.2007) |
Doar ca nu aveau atatea probleme de sanate ca noi, erau mult mai rezistente, nasteau la varste mai "fragede", una e sa nasti la 17-18 ani alta e sa nasti la 30 si ceva.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+
Mycya spune:
citat din mesajul lui grety_niku vaii da ce logoree aveti doamnelor. Am lipsit cateva ore si ati trecut la alt capitol...vad ca acum vb de cezariana, eu fug de ea ca draq de tamaie... sper sa pot naste normal, ca taiatul ala pe atatea straturi de muschi ma sperie mai tare decat durerile nasterii. Azi am avut o zi groaznica la munci... dar ajung eu acasa sa facem (dar intai am programare la unghii) Va pupicesc pe burtici si ne auzim maine! P.S.: imi trimiteti si mie parola pt cont? 15+ cu bebic rusinos |
chiar acu voiam sa scriu ca nu imi vine sa cred cat de rapide suntetide o ora si ceva tot citesc si nu va mai ajung din urma
mai scriu cate putin ca uit
Otilia felicitari pentru a treia printzesuk
Dragaicatot intru sa vad pozicele noi cu burtica dar nu le gasesc,inafara de cele cu bradutzul...oare iar tre sa mai activez ceva,chiar mai intreba cineva in capitolul anterior ca nici ea nu reuseste sa le vada si nici sa isi ataseze.
si cu nasterea, prefer cea naturala,mie teama de dureri intradevar,dar am doua prietene care au nascut de curand si au spus ca dupa ce il vezi pe bebe trece totul,pe cand la cezariana abia incepe.oricum sper sa fie bine si sa nu ajung la cezariana,eu as opta pentru nastere in apa,am auzit ca e iti mai atenueaza din dureri
17+
btz_ovi spune:
Crissy nu neaparat.Poti sa ai abstinenta pe toata sarcina si sa nasti extrem de usor
Carmen Albu tin sa te contrazic: cezariana nu mai este de mult second mode in cazul in care nu poti naste natural,ci se aplica in cazul in care pacienta desi a ales metoda naturala nu poate naste asa din motive diverse.Acum este la alegere,iar daca eu am ales momentan aceasta metoda am motivele mele,poate sunt fricoasa,poate comoda,dar asta nu inseamna ca permit medicului sa ma duca de nas.Pentru asta platesc o suma,pentru asta am discutat cu dansa.Bineinteles ca mi-a recomandat natural,insa mi-a respectat decizia si a ramas ca asa vom proceda.Iar in legatura cu cicatricea:depinde si cat "esti de buna de carne" ..vb Dragaicai.Eu nu ma duc la plaja zi de zi,si nimeni in afara de sotul meu nu ma vede goala..asa ca nu o vad ca un lucru deranjant
Acum fiecare face ce vrea,fiecare isi alege metoda,eu sper ca toate gravidutele care vor sa nasca natural sa reuseasca,sa nu fie complicatii inainte ca sa se ajunga la cezariana
20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
rox-mada spune:
Da bebele e bine.Eu nu stiu cum de s-a intamplat asa ceva...E groaznic numai cand te gandesti,dapa-i sa ti se intample...
Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva!
15+si mami lui ERIC(31.12.2007)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Mycya Dragaicatot intru sa vad pozicele noi cu burtica dar nu le gasesc,inafara de cele cu bradutzul...oare iar tre sa mai activez ceva,chiar mai intreba cineva in capitolul anterior ca nici ea nu reuseste sa le vada si nici sa isi ataseze. |
Ai intrat pe picasa???
Nu cele de la semnatura.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+
Creatza11 spune:
Buna seara, fetelor......Doamne, dar in ce ritm puteti scrie......bravoooooo!!!!!
Mie mi se pare ca burtica mea a explodat dintr-o data. Daca acu 2 sap nici nu era, acum se vede ca-i de graviduta si creste pe fiecare zi din ce in ce mai mult. Eu ma bucur tare mult caci astept demult asta si-mi e tare drag de ea.
In greutate am luat cam 2- 2.5 kg pana acum, nu mi se pare ca am luat prea mult, doar ca am plecat in sarcina cu 59 kg, eu de obicei aveam cam 57 - 58 kg.
Sunt curioasa daca si voua v-a crescut burtica asa, dintr-o data?
Si mai am o rugaminte: sa-mi trimiteti si mie parola sa va pot cunoaste mai bine ....si voi pe mine.
16+
Mycya spune:
citat din mesajul lui bamboletta Paula-asta e balansoarul nu e obligatoriu de cumparat dar noua ne-a fost f util...asa reuseam si eu sa fac mancare si cate ceva prin casa...o puneam pe bebelina in el la leganat si statea cu mine in bucatarie...chiar si la petrecerea de botez am fost cu balansoarul dupa noi ...cel mai bun a fost la colici... Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
am vazut si eu aicisuper,o sa mil achiziotionez si eu,mai ales ca nu il tii numai in dormitor,iti poti face treaba pana si la bucatarie si bebe sta cu tine si mai e si leganat
17+
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nu au aparate de supraveghere a bebelului, nu si-au dat seama ca dupa 12 ore tre sa faca ceva????? Cum sa faca cezariana pe viu????? Doamne sfinte, saraca femeie. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
nici nu vreau sa imi imaginez,Doamne saraca,am mai auzit de un caz ca au lasato mult timp in travaliu,si pana sai faca cezariana a murit si bebe,is niste iresponsabili
17+