Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dragaica-ai dreptate...nu se merita sa ma enervez...dupa ei tot noi suntem scorpiile...nu recunosc ca ei nu fac cum trebuie ce spunem noi

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna burticutelor! Am scris si in capitolul anterior.
Ce mult ma bucur pentru vestile de la eco
Eu eram programata pe data de 10, insa m-a sunat aseara secretara dr. si m-a amanat pe 11, pe motiv ca d-l doctor merge la o conferinta in ziua aia. Nu-i nimik, doar ca nu mai am rabdare.
Cris multumesc pentru cele 2 site-uri cu hainute pt.bebelasi,sunt hainute frumoase si nu scumpe. Dupa ce aflu culoarea caruciorului....incep cumparaturile

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Dragaica mare dreptate ai,depinde de la organism la organism,fiecare are stilul propriu de a se recupera.

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Citisem ORGASM... ca tot vorbeati de si nastere, inseamna ca de asta am nascut eu greu, ca nu am prestat toata sarcina. Oare si acum o sa nasc la fel de greu? Ca iarasi avem interdictie

Cristina 15 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

maaaaaai,abia v-am gasit ca au inchis capitolul inainte sa se puna un link de continuare..
si de ieri s-au scris 3 capitole!

Dragaica,m-a distrat faza cu barbatu-tau,si cele doua patuturi hahaha.
auzi,dar oricum le luai,nu??hahaa ia partea buna,bine ca se implica!si al meu e de genul asta.

de cezariana,si mie tot de cicatrice imi e...ca pe mine ma enerveaza si aia de apendicita pe care am facut-o la 7 ani,deci destul de mica...si faptul ca nu s-ar vedea din slip pe mine oricum nu ma incalzeste,ca ma vad eu zilnic,nu mai zic cu epilarea totala ...
dar asta imi e mie,nu inseamna ca trebuie sa faca lumea asa.E de respectat orice decizie,chiar si cezariana la alegere.fiecare e liber sa aleaga,si decat sa mori de frica la nastere naturala,mai bine o cezariana planuita.
depinde de la om la om,mie daca imi spun ca fac cezariana,eu zic doamne fereste ca atunci chiar ca morde frica ! deci daca ma iau dupa frica pe care o simt la gandul unei operatii,si ma gandesc ca aceeasi frica o simt unele femei in legatura cu nasterea naturala,atunci le inteleg!
mie imi e frica sa ma duc sa imi scoata o masea...
bine,mi-e frica si de cea naturala,clar,dar intre doua rele...aleg si eu ce imi creeaza mai putina frica mie!
daca s-ar putea sa dorm,dar si cand ma trezesc sa nu fie taietura,cusatura,etc...ce bine ar fi !!!

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Paula-asta e balansoarul nu e obligatoriu de cumparat dar noua ne-a fost f util...asa reuseam si eu sa fac mancare si cate ceva prin casa...o puneam pe bebelina in el la leganat si statea cu mine in bucatarie...chiar si la petrecerea de botez am fost cu balansoarul dupa noi ...cel mai bun a fost la colici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox-mada spune:

Fiecare alege modul prin care isi aduce pe lume copilasul!
Luna trecuta a nascut o verisoara de-a sotului meu,si initial a vrut sa nasca normal.Travaliul a durat peste 12 ore;de dimineata pana seara nu s-a dilatat mai mult de 3 cm.Si inainte sa decida ce o sa faca cu ea,sa mai astepte sa se dilateze sau sa ii faca cezariana,dr a constatat ca inima bebelusului nu mai batea...au dus-o imediat in sala de nastere si i-a facut cezariana dar fiind presati de timp si riscul de a pierde bebele au taiat-o pe viu...Nu mai avea timp sa ii faca anestezie si sa prinda...Vai,vai saraca de ea numai ea stie prin ce chinuri a trecut...

15+si mami lui ERIC(31.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bamboletta , merci de raspuns. Chiar nu stiam ce e...La urmatorul copil o sa le stiu pe toate
O sa-i luam si balansoar, banuiesc ca nu e f scump. Se poate folosi de la nastere?

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

inca nu am vazut filmuletul ...sa ma uit sau nu?
deci cat mai mult ...faza e ca sotul ar vrea...dar eu nu prea am chef...poate imi vine acum ca am cam scapat de greturi

la mine pe langa sotz si eu hopnu stiu cum de am asa mult chefpoate poate o sami piara si mie dar sper ca nu

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox-mada

Luna trecuta a nascut o verisoara de-a sotului meu,si initial a vrut sa nasca normal.Travaliul a durat peste 12 ore;de dimineata pana seara nu s-a dilatat mai mult de 3 cm.Si inainte sa decida ce o sa faca cu ea,sa mai astepte sa se dilateze sau sa ii faca cezariana,dr a constatat ca inima bebelusului nu mai batea...au dus-o imediat in sala de nastere si i-a facut cezariana dar fiind presati de timp si riscul de a pierde bebele au taiat-o pe viu...Nu mai avea timp sa ii faca anestezie si sa prinda...Vai,vai saraca de ea numai ea stie prin ce chinuri a trecut...

Offf, e chiar crunt .Macar copilasul a fost bine?

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox-mada

Nu au aparate de supraveghere a bebelului, nu si-au dat seama ca dupa 12 ore tre sa faca ceva?????
Cum sa faca cezariana pe viu?????
Doamne sfinte, saraca femeie.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput