Goldie Pants - 37
Raspunsuri - Pagina 4

iona2005 spune:
buna fetele.....azi sunt de 2x
www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

oana_n spune:
iona stai relax ca trimetem pe GSS sa rezolve situatiunea

mj_girl spune:
acilea a ajuns era glaciara
ce fac io acu??
ma gandex care baiat a lu parpal sa il luam si cine se ofera sa il gazduiaxca
io nu am loc
da l-as propune pa kidnapperu
ca e mai nou si nu a avut timp sa sa obisnuiasca
de la ankutza chiar daca a votatil vreau pe blueshirtu
ca suntem pretini vechi nu mai pierdem timp sa ne cunoastem
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

oana_n spune:
mey la gazduit din baietii lu parpal nu ma bag ca vrea sa isi ia casa aci pe Jackson street...si nu vreu sa am problems cu vecinii
insa despre blueshirtu cred ca facem lista, ca nu vad pe niciunde fingerili lu anka aparandu-l
iona
JoAnn in ce stare esti dupa delicatese? euforica? sau prea focusata pe delicatese?
lisa azi numai soare am vazut, asa a fost si la tine?

JoAnn spune:
oana sunt OK .
...cu toate ca nu e de gluma cu asemenea delicatesi
pe rapitor l-as gazdui bucuroasa dar nici la mine nu mai e loc
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

lisa-marie spune:
mj vad ca ti s-a pus serios pata pe blueshirtu
.....hmmmm, oare ce parere are CTu
....sau dirty boyu
...sau oki de caprioara?
nu e bine mey
poate el nu vrea sa plece de la anka
...oricum ar fi...toti baietii trebuie sa treaca pe la mine intai
sa le rezolv legal situatiili..
oana asa soare ca azi n-a mai fost demult
..m-am si bronzat un pic
iona, faci terapie cu CTr? s-ar putea sa aiba nevoie si purple
cand va vedea ce ganduri au fetili cu kidnapperu
joann

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

mj_girl spune:
mey lisa baietii mey
are o parere fooooooooarte buna
pa mine una nu ma-ntereseaza situatiili legale, hartogaraili si birocratia
daca vrei sa te okupi tu de astea
considera-te ca si angajata
vei primi toate cele necesare prin www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0060-0808-1915-1231_Sweating_Postman_Carrying_a_Large_Bag_of_Mail_clipart_image.jpg" target="_blank">postamanu
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Citat: |
citat din mesajul lui oana_n mey la gazduit din baietii lu parpal nu ma bag ca vrea sa isi ia casa aci pe Jackson street...si nu vreu sa am problems cu vecinii ![]() ![]() ![]() |

lisa

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

lisa-marie spune:
mj
in primul rand , eu nu sunt angajata nimanui
ca prestez activitate independenta
..in al doilea rand, actili le fac yo, nu tre sa-mi trimiti pe postmanu
cu nemik
tot ce iaste nevoie imi aduc derect baietii
..iar in al treilea rand, poate pe tine nu te intereseaza situatiili legale
dar pe blue
sigur da
..asa ca, vrei-nu-vrei noi doi
tot tre sa avem o intalnire
de afaceri
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!