Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

offf mai Alex..eu tare greu ca tie ti-ar prinde bine sa povestesti cu cineva specializat despre chestiile astea (ma refer mai ales la treaba cu agitatul, panica, plansul usor)..un psihoterapeut, ceva de genul acesta..sa nu te superi! dar daca vei continua asa, sigur starea aceasta de tensiune se va resimti si la fetita;

cu faptul ca nu te simti pregatita pentru o asa responsabilitate..te inteleg..pe de alta parte, poate ca niciodata nu esti suficient de pregatit..eu am simtit chestia aceasta in primele saptamani dupa nastere, cand in momentele ei de agitatie imi spuneam ca de ce am facut-o..ca nu am prea multe sa-i ofer..spatiu mai mare, jucarele mai deosebite...apoi, m-am trezit si am realizat ca ei nu-i trebuie decat dragoste, liniste si papica..deocamdata;

este greu cand sunt mici, dar uite ce repede cresc..imediat vor merge in picioare si vor manca singurei..

trebuie sa avem grija de sufletelul si psihicul lor acum..nu-i face bine papusicii sa te simta incordata, plansa si trista..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, din tot ceea ce scrii tu, mie imi este foarte clar ca suferi de depresie postnatala. Am mai citit despre asta si stiu ca nu e obligatoriu sa se manifeste imediat dupa nastere, ci si la cateva luni dupa. Eu cred ca ai nevoie sa vorbesti cu un psiholog, care sa te ajute sa depasesti momentul acesta. Altfel o sa fie din ce in ce mai rau. Traiesti intr-un stres foarte mare (iti spune asta je, care sunt mama stresului). Daca vrei sa vorbesti cu o psiholoaga draguta tare si foarte buna, da-mi un semn pe PM si iti trimit numarul ei de telefon. Vine acasa, si pe mine m-a ajutat foarte mult de cate ori am vorbit cu ea.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

selen- asa este si Mateo, deocamdata ne amuzam, ca nu e foarte inalt...si deci nu cade de foarte sus o sa incerc sa pun poze sa ma mai dau mare cu plozii mei. Apropos, eu nu am reusit sa vad poze cu tine, tunsa, ca ma intreaba de un cont pe google, este normal???

asaaaa, despre plecatul cu copii, si eu ca si Cristina, plec cu ei fara nici o problema, cu Laura asa am facut. Cu Matei la 6 luni eram la mare, doar eu cu el, si Laura dar colateral, ca era cazata in alt hotel intr-un cantonament cu o trupa de dans, la 11 luni eram de Craciun in Bucovina.
cu Laura la 2 ani, am plecat cu masina prin Europa....si eu zic ca e mai dificil decat cu un bb de cateva luni (aviz vik-cj, cred ca va fi OK), ca nu au stare la 2 ani, dar ne opream, aveam povesti pe CD, cantece pentru copii, nu a fost chiar asa de horror.
in schimb nu am indraznit sa plec nicaieri cat am fost gravida, mi-a fost teama, sa nu imi fortez norocul

alex- dupa 6 luni numai sterilizezi, sau iti iei pentru cateva zile, aceea solutie de la chicco, iti trebuie o cana in care sa fierbi apa si lapticul ...iar borcanelele sa traiasca, sunt nemaipomenite pentru vacante. Asa ca uite nu e chiar foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

luto- multumesc pentru cuvintele frumoase.

manga- imi place ca insistati cu 84, si ma simt tare bine

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mesajul de apreciere il scrisesem eu cu mare drag dar Luto chiar si cand nu scrie ea mesajele tot e geniala.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ioana .
Imi vine sa-l mananc,aseara avea chef de ras,el de obicei la ora 10.00 PM doarme.Il apucase 10.30 PM si el tot radea.Dar si dupa,a dormit dus.
Carol tot asa razacios?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Miha, daca vrei sa vinzi apartamentul, te sfatuiesc sa postezi anuntul si pe siteul anuntul.ro, si neaparat sa pui si poze mai reprezentative. Si eu cand am avut de vandut si de inchiriat un apartament, dupa ce am pus poze m-au sunat ca la gara, fara poze e mai greu, suna mai putini.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

sap, sap, sap sa ma ascund. ce RUSINICA!
bia-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ioana .
Imi vine sa-l mananc,aseara avea chef de ras,el de obicei la ora 10.00 PM doarme.Il apucase 10.30 PM si el tot radea.Dar si dupa,a dormit dus.
Carol tot asa razacios?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

daaaaa, este un razacios si jumatate dar in hohote numai pe mine ma onoreaza

fetelor va tzuc, noi iesim afara!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Suede, tu de care sterilet vrei sa-ti pui? EU am din ala de cupru.
Mi-a venit si mie CM-ul prima data dupa ce l-am pus si a fost cam nasol. Sangerari foarte mari si dureri de burta mai mari decat eram eu obisnuita. Am citit ca e normal si ca se mai regleaza situatia dupa cateva luni. In rest nu am probleme, nu il simt.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe jumatati de an, Erik!

La multe lunite scumpa nora Anna si Rares!

Iupiiiii capitolul 100!!! Mada multumim de capitol!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput