Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 14
suede spune:
Iulika imi parea foarte rau ca aveti probleme.
Stiu cum este sa faci nopti albe...
Din cate inteleg nu se stie cauza.
Sper sa se faca baiatul cat mai repede bine,eu va tin pumnii.
Te
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
Fragutza spune:
Offf, Iulika, ce sperietura ati tras! Brucu e bine acum? Pana la urma despre ce virus e vorba?
Te imbratisez, mamica curajoasa!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
Sa vad cat apuc sa citesc si sa scriu, ca doarme pe mana mea un plangacios marait nervos foarte vomacios de 3 zile... intre mese vomita de vreo 5 ori de trebuie schimbat, si eu parca sunt la concurs de tricouri ude, si pe jos face balta... si eu as plange in locul lui sa vomit atata
Apropo de asta, Andre, ziceai mai demult de murdarit covoare... mami, nu te pricepi deloc . Pai mie asa mi-a intrat in obicei sa ocolesc covoarele din cauza lui, ca am ajuns sa nu calc pe ele nici cand sunt fara el in brate
Ralu felicitari pentru vestile de la doctor!
Iulika imi pare foarte rau pentru noaptea asta, cred ca te-ai ingrijorat foarte tare. Mi-ai amintit de cand avea al meu febra, ca ti-e asa mila de ei si nu stii cum sa le explici. Asa ca te-ai gandit foarte bine sa stai mai mult cu el . Sigur a fost ceva digestiv si acum ca s-a eliminat, se va face bine. Doamne ajuta!
Carina imi pare rau ca Maria in continuare nu papa. Oare n-or fi dintii? Uita-te in gurita dupa dinti, afte, gat rosu,... Te pup si sper sa-si revina repede
Cristina da ce suntem noi? Super capcauni? Seamana tare bine puiutii tai, dar parca Emma seamana mai tare cu tine. Oare cu picasa nu se poate? Ca si cum ai face colaj cu doua poze.
La schema lui Culcer mi-a crescut asa tare tensiunea, ca nici nu are rost sa dau amanunte...
no, s-o trezit.. poate revin tarziu de tot...
pupicei
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
Iulika, se simte ca esti necajita. Pana la urma Bruculica e mai bine, nu? sa treaca si sa fie amintire cat mai repede. Cum ati fost tratati la spital?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
anco spune:
salutare fetelor
iulika, imi pare rau de bruce, sa se faca bine repede.
noi ne-am chinuit azi tare , tare cu legumele cu piept de pui. bleahhh, ce scarbosenie de mancare. robert urla numai cand vede lingurita ca se apropie de gurita lui. cu chiu cu vai am reusit sa papam portia. in rest, nimic deosebit.
iar nu-mi merge liftul...si maine dimineata plec cu copiii la manastire.iar o sa fiu franta cand ma intorc, dar am zis ca merg si nu pot da inapoi.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
7 martie facem jumate de an
hepilica spune:
Iulika - prin ce-ai putut sa treci, mami drag. intr-adevar astea sunt probleme. sanatate multa puiutului drag. dar pana la urma care au fost cauzele? ce fel de virus?
Fragutza - felicitari pt vestile de la doc. da, eu vreau sa ma intalnesc cu voi si sa stam . mie nu mi-a venit ideea asta.
Iulia0807 - multumim pt schema de diversificare. imi place mult. de maine ii dau miere maiei.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Iulia0807 - multumim pt schema de diversificare. imi place mult. de maine ii dau miere maiei. |
Ma, nu fii rea, da-i o felie de unt pe paine si pui si miere...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluci_b spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui selen80
bine faci noi nic nu-ti luam 630 de lei...facem promotie, 50%, ca te cunoastem |
m-am scos, sa-mi dai contul
Poze BUBU
asa creste Bubu
techila spune:
iulika, pup pe superbruce ca sa treaca si sa moara supervirusul.
fraguta...ma bag si eu la o sezatoare...pot sa incep de acum? de fapt cred ca am inceput de mult...
carina, ieri au mancat bine puii mei, eram foaaarte bucuroasa, dar azi a dat iar strechea in ei, sau mai bine zis in stefan, andrei a basculat ceva ceva...eu deja nu mai imi bat capul...adica le mai las sa curga si sa treaca mai pe langa mine...nu le pot contola apetitul. le dau de aseara Peritol, 2 ml, doctorita a zis ca sa crestem progresiv pana ajungem la 5 ml, dar eu o sa le dau in continuare 2ml (nu imi place deloc prospectul ala). nu cred ca e ok sa iei masuri de capul tau...cand mergi la dr vezi cat mai ia, cum mai ia in greutate si vezi ce decizii ia...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Ma, nu fii rea, da-i o felie de unt pe paine si pui si miere... If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
..si putina lamaie ca sa nu mai sughite. mai fragutza, nu fii ironica ca dna doc a aparut la tv.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.