Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 13
anamaria1979 spune:
Iulia multam de lista madamei culcer dar nu prea pricep eu ce vaz pe acolo sare, zahar, biscuitei si miere. Poate trebuie sa mai citesc dar nu prea seamana cu varianta doctorei mele. Ce vrei cati medici tot atatea pareri.
iulia0807 spune:
Asta a fost schema recomandata de dr Culcer.Scuze ptr dezordine si greseli.Am scris cu o singura mana cealalta fiind ocupata cu bb plangacios.
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
carinablanca spune:
Buna fetelor
AM citit tot dar nu ma simt in stare sa raspund sau sa comentez la subiecte.
SUnt asa de blue. Te inteleg Alex si inca foarte bine.
Maria iar nu a vrut sa pape. Nu ii place nimic. Nici macar cerealele care ii placeau si perele nu le mai papa. Am incercat azi si borcanel de legume si nici ala nu il papa. nu mai stiu ce sa fac. Pai asa ne diversificam si noi la gradinita, dupa cum zicea scumpa de Nela. Problema e ca ea papa lapte praf si nu san si nici ala nu prea il papa. Urla si il refuza. Nu mai stiu ce sa fac cu ea.
SI colac peste pupaza i-au iesit niste bubite noi n jurul guritei care nu stiu cum sa le interpretez (de la balute sa fie o iritatie sau a fgacut o alergie la ceva din borcanel, dar parca erau acolo si ieri insa azi sunt mai multe, sau de la nan 2 ca ieri am inceput sa il inytroducem, dar mi se pare ca erau acolo si inainte de nan2???????) nu mai stiu ce sa zic si sa fac. SI ca sa puna capac, dupa 10 zile de tratament cu Locoid (crema cu cortizon, chiar daca putin) dupa ce a disparut frumos dermatita ii reapare exact unde a fost.. SImt ca innebunesc.
Ma scuzati fetelor ca ma plang atat dar ma bucur ca sunteti aici ca pe sot l-am tampit deja de cap si e si asa si el destul de suparat de problemele astea ca sa ma auda si pe mine, iar mama e asa de panicoasa ca daca ii spun ceva ridica problemele la nivel de cataclism si e si mmai rau.
Techila, cum mai papa pui?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
iulia0807 spune:
Nu dati cu pietre !glumesc desigur.Am scris-o mot-a mot ! nu am scanner aici ca v-as arata-o in toata splendoarea.Bineinteles ca am observat miewrea si alte nebunii dar tocmai de aia v-am scris-o
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Lucia ,te pup inca o data 1 stiam ca esti sufletista.Si tocmai pentru ca eu sunt cateodata bineinetentionata dar ma exprim ca o cizma nici nu iau in seama chiar toate..
Bebe voios de mami Iulia
Editez: nu am vrut a spune ca te-ai exprimat ca o cizma ,desi din context asa cam reiese
iulia0807 spune:
Si hai sa va zic si un lucru bun de acolo(dac ase poate spunne asa) Nici un cadru medical nu purta halat alb.Toata lumea era de strada imbracata ,tocamai as nu se sperie copii.(intre noi fie vorba,nu intra unul sa nu planga dar initiativa este laudabila)
Bebe voios de mami Iulia
kemsy spune:
Fetelor, off topic!
Incerc sa-mi rezerv bilet la blue air, eu voi veni cu avionul acasa, cu Loris. Carutul este considerat bagaj?Intra in cele 20 kg permise??Sau trebuie declarat aparte? Nu as vrea sa ma trezesc in aeroport si sa nu ma lase sa trec
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Trebuie sa va zic ceva, ca nu am cui: eu pe zi ce trece ma amarasc tot mai rau ca am impresia ca nu eram pregatita pentru bebe si mi-e ca nu o sa creasca cum trebuie din cauza mea. Chiar si cand va scriu asta imi curg lacrimile pe tastatura dar asa am ajuns sa simt si sa cred. Ma agit din orice, intru in panica, nu am rabdare cu ea, tip, nu ma mai inteleg cu nimeni din casa, ma cert cu soatza zilnic, nu ma pot abtine sa nu plang....ma supar daca nu papa, daca nu face kk, daca nu sta in scoica, daca nu vrea sa doarma...etc...vreau sa zic ca ma agit din lucruri minore si banale....si ii transmit si ei starea, si cateodata ma port cu ea mai zmucit, apoi imi pare rau si plang...si tot asa. Nu stiu daca am facut bine ca am scris asta, dar am momente cand nu mai pot, mi-e groaza ca atitudinea mea o poate afecta pe ea, minunea mea, imi vine sa mor numai gandindu-ma la asta. Daca nu am fost pregatita si nu sunt in continuare, daca nu sunt capabila sa am grija de ea si sa o cresc cum trebuie....offff.... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Bunå seara!!
Alex , mami!Så nu te superi pt ceea ce voi scrie..
Mami drag , astea sunt nimicuri( care la randul lor daca se intamplau så fie asa cum iti doreai sigur erau piticii ceilalti ca vezi doamne ca sta oriunde o pun, nu zice nimik, nu plange ..dar oare de ce nu plamge ..hmm )..Eu zic sa te pregatesti de altele mai dure care vin . si credema sunt si acele cat se poate de NORMALE pt un copilas..
Uite noi sambatå ne-am trezit cu copil care avea temperatura de 39.6( ha! ce zici?)..el era vesel , papa , chiar a baut mai multe lichide decat obisnuieste...deci nici un motiv de panicå( doar supravegheat mai mult)
Oki, a trecut nitel febra .. a revenit! am sunat am vb cu spitalul ne-a linistit( nu mai intru in amanunte)
Luni am ajuns la spital pt ca devenise apatic si plangea neconsolat..TRebuia så mergem..Totul e oki cu bebe ..Sunt perioade din astea normale la bebei..
Oki.. ieri au inceput så ii iaså pete mici pe tot corpul..si pe fatå..Nu stiam ce poate fi..am dat cu cremuta si am vrut så vedem azi cum stam..Ei bine azi noaptea a inceput diareea si voma in cascada( daca vedeai imaginea , cred ca fugeai si te dadeai cu capul de pereti)..Dar mami pregateste-te ca vin vremuri in care panica isi cam are locul dar tb så te echilibrezi care cumva pt ca e copilul tau si are nevoie de tine indiferent prin ce fel de momente , bune sau rele, trece EA.
Te rog din suflet så nu te superi dar så stii ca eu am trecut prin astea, normal ca ma lua si pe mine panica dar trebuia så raman lucida si fara så ma isterizez ca så pot ajuta copilul så isi revina.Si mai sunt muuulte mamici care au trecut prin mai multe si eu chiar ma gandesc uneori la ele..
Da , asta a fost cu noi ..Nu am dormit deloc..Nu am cum så ma plang de lipsa somnului..e cam prima noapte alba.
Am fost la medic, el s-a deranjat rau la burtica(poate virusul e de vinå) , probabil o fi ceva cu febra aia mare, cu petele, dar lui ii ies analizele bune,deci un virus nesimtit care asa se manifesta la el..
Azi am recuperat cu cate putina supica.. cu cate putin piure de fructe ca så nu dam peste cap stomacelul.El cred ca ar vrea mai mult dar o luam usurel så nu trecem la partea a2a.
Sper så mai pot reveni, pt ca asa cum a spus si doctorul, se pare ca il chinuie mai multi dinti..Si sunt cam multe pt el miticutul si sunt numai pe langa el.
Vå pup!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Hello din nou!
Mi-a venit mie o idee hai, noi astea cu probleme de socializare, io, Techila, Hepilica, Nela sa ne intalnim si sa stam, ne mai uitam una la alta, mai strambam din nas, ne mai scoatem coltii! Ce ziceti? Mie mi se pare amuzant, voua nu?
Si acum ca am terminat programul de glume, sa va zic ce-am facut la pediatru. Are 8 kg, 70 cm si 2 dinti. Io nu vazusem decat unul, dar asa scrie, asa citim, ca e doctor si stie el mai bine cum e.
Cu dermatita era destul de relaxat, a zis ca trece. Ma rog, nu m-am mai ambalat ca nu avea el ce sa faca. Mi-a ghicit el gandurile, ca asta urma sa va zic ca am o comunicare telepatica cu el, si mi-a zis ca-mipoate da o crema care s-o ajute sa-i dispara dupa o singura aplicare dar ca nu-mi recomanda.
Sa va zic cum comunic eu telepatic cu el.
Pai, aseara dupa ce am citit de fetitza Ellenutei am inceput s-o controlez si eu pe Natalie. Si imi tot bateam capul cum sa-i zic la doctor sa se uite la fluturasul fetei, ca-mi era un pic de jena. Am intrebat pe sotz..mi-a dat niste variante mult prea porcoase, am vorbit cu o prietena draga si mi-a sugerat ca orice i-as zice doctorului sa fi ceva de genul ma preocupa problema asta ca sa-i captez atentia. Nush ce-i cu atitudinea asta de fata mare, dar na, se pare ca am si eu niste jene.
Eeee si azi o cauta doctorul peste tot si se uita si la fluturasul ei. Nu mai puteam de bucurie ca am scapat de un stres. E ok, totul cum trebuie.
Apoi mi-a sugerat sa incep diversificarea dupa vaccinul de 6 luni, ca e mai bine, etc... si cand eu ma minunam in sinea mea, uite domle ce potriveala ca si asa vroiam sa incep diversificarea mai tarziu ca sa-i mai treaca imi zice ca nu trebuie amanat prea mult momentul inceperii ca exista riscul ca nu mai accepte prea usor mancarea si ca nici nu va mai lua in greutate cum trebuie.
Cam atat mi-a zis!
Va pupa fata!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
claucia spune:
Gianina, noi am impachetat scaunul de masina in folie si l-am dat ca atare, nu l-a cantarit nimeni si nu a intrat in calcul in acele 20 kg. Si aveam un scaun mama mama, mare, din cel de la 9 la 13 sau 18 kg, adica nu scooica. Am facut asa cand am fost in Germania iarna trecuta pt ca prietena mea de acolo mi-a spus ca e obligatoriu, si cum ea nu avea...nici nu ne lua de la aeroport fara .
Cris, eu am un programel care se cheama Photoscape, il gasesti gratis pe net si face destul de multe chestii, e departe de a face ca Photoshop dar din ala nu am gasit gratis, doar pe strong DC si nu ma bag, insa cel despre care iti spun eu e simplut. Si acolo poti pune 2 poze, oricare 2, sau mai multe si ti le combina. cam rudimentar insa, adica alege dimensiunea celei mai mici sau mari poze, eu m-am chinuit ceva sa nu aiba una fata cat ecranul si cealalta cat furnica.
Nici mie nu mi-a placut schema madamei Culcer...eu cred ca mi-a fost neonatoloaga la Municipal in una dintre cele 2 vizite ale mele si parea improtanta tare, ne-a tinut si noua niste prelegeri, sa vorbim corect cu copiii de la 1 luna incepand, eventual si elevat pentru ca ei asa incep sa retina cuvintele...ca daca i-am vorbit Alessiei cum am vrut eu, acum vobeste bine, nu tine prelegeri dar e foarte bine.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009