"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
dudurutza daca aveti posibilitatea ff bine faceti..este bun,si eu as putea sa iau ,si lapte de capra si de vaca dar nu permanent..si nu as vrea sa-i dau cand de vaca,cand cumparat..sa-l zapacesc si pana la urma sa nu mai bea laptic...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Chiar,cum ati facut trecerea de la lapte praf la lapte de vaca??In prima faza ,ati dat juma-juma???Ca eu asa ma gandeam! |
dudurutza spune:
Simo, stiu ca e ciudat la gust laptele de capra! O sa vedem daca il accepta! De cateva saptamani bem laptik de vaca, pentru ca din cauza de lapte praf i-au aparut pete pe dintisori, si dr stomatolog mi-a spus sa-l opresc. La inceput am trecut in proportii mai mult lapte praf si mai putin de vaca, si apoi am crescut proportia de lapte de vaca si mai putin lapte praf, pana am ramas pe lapte de vaca. Si s-au stopat si petele nu au mai avansat
Ramo ai dreptate, nu-l poti bulversa cu 2 feluri de laptik.
zozela spune:
Salutaree!!
Simo! Mai,sunt bine..cred De Duminica,tot cu secretii maronii,ceea ce-mi zice ca-i oarecum-de bine.Nu stiu,dar pana Sambata viitoare,eu nu ma mai duc nici batuta la eco! Tre sa fie bine,n-are de ce sa nu fie! Mai multe,ce i-as putea face?! Iau progesteron,nospa,vitamine-tre sa-i fie bine.La eco de sambata nu s-a vazut nimic,nimic ingrijorator..
puii frumosi!!
Sunt fericita pt.ca am reusit sa ma transfer pe tura cu fosta mea colega,pe un etaj unde avem doi medici minunati-barbati Suntem 3 as.la 69 de bolnavi,dintre care..juma' imobilizati!Trai pe vatrai!Nu e gluma!
Nu am citit nimic din spate,am vazut doar pozicile lui Simo
Diseara intru la 7,sunt cu voi,toata noaptea!
Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
ramo_cata spune:
zoze si doamne ajuta sa fie bine..sa ai o noapte usoara
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dudurutza Ramo, ai mei o sa faca rost pt daria de laptik de capra si am zis sa va intreb; ca tata insista ca i-a zis lui un medic pediatru ce bun ii laptele de capra ca el la nepoti doar de asta le daSi ca daca avem posibilitatea sa ii dam am zis, de ce nu? mami de Daria |
da-i cu incredere, e excelent pt copii, mai bun ca cel de vaca! Muf a baut anul trecut in Apuseni si atat, ca nu am de unde, daca as avea, numai de capra i-as da!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Multumesc pentru idei , urmeaza un we de shopping .
Simo, eu l-am trecut pe Luca pe lapte de vaca (Dorna ecologic) treptat, in decurs de 4-5 zile (incepand cu 1/4 lapte de vaca+ 3/4 LP)
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
dudurutza spune:
A aparut Zoze cea loza, se simte cum povestesti! Ce bine ca esti inconjurata de oameni buni, asa sa fie mereu
Asa cred si eu ca, colegii barbati sunt mai ok decat colegele; poate ma insel(dar, vorba unui coleg, intotdeauna vor exista si cu-r-ve de barbati).
Luny multumesc asa o sa fac; ar fii bun si noi sa bem, dar de unde atatea capre; de la greci poate
Maia37 spune:
La multi Ani sarbatoritilor de azi!Madalina,Alexandra,Nicolas si Matei sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!Stela- multa sanatate nepotelului
luny- bine ca ati facut analizele!Ati scapat de intepatura.
raluca- Hi,hi,hi trosneste trenuletul?La noi trosnesc masinutele unele de altele si de perete mai ales
blankar- of,doi puisori bolnavi multa sanatate!
Simo 27- M-ai dat gata cu puii tai ce frumosi sunt!
olguttika- bravi Sofi ce durdulina e!
zozela- bine ca esti ok!
luny spune:
fetelor, care-i faza cu bulversatul cu 2 feluri de lapte?? nu e asa, Mufa nu e deloc bulversat, se simte chiar f bine!. eu am intrebat pediatra si nu e nicio problema daca bea mixt.. Mufa bea si de vaca de cateva luni si e f ok.. ii dau cateodata la pranz daca imi cere, si in ultimul timp cere des.Nu cu lapte de vaca le faceti orez/gris cu lapte, ii deranjeaza cu ceva?.. Mi-a spus insa sa nu le amestec in bibe, atat!
unii copii accepta ambele lapticuri, alti nu, nu inseamna ca le face rau..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!