"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"
Raspunsuri - Pagina 6
alice_14mara spune:
si noi am trecut pe laptele de vaca fara probleme,nu tu constipatie,nu tu durere de burta...dar nici nu mi-a mai baut deloc lapte praf,acum bem dimineata 200 ml si seara tot 200. noi inca mai o avem pe suzi,noaptea...nu stiu cum sa scapam de ea,mai este cineva in aceiasi situatie??
imi e frica de dentitie,sa nu i se strice,nu si-a supt degetul niciodata,dar nu doarme fara suzi,plange cu atata of dupa ea
,s-a insura cu suzi in gura
7+ si Luca(20.02.2008)
dudurutza spune:
Luny, zicea Ramo ca nu vrea sa-l zapaceasca pe Andru cu lapte de capra si lapte de vaca! De lapte praf/vaca nu cred ca ar fii vreo problema, toate am mers cu ambele feluri de laptik un timp!
bubu05 spune:
Fatzuca dupa somn ![]()
Dupa ce s-a dat jos din pat, astat nitel si apoi a venit la mine cu mana la fund si foarte afectat ii zicea "caca, oli!", l-am dus repede si facuse o "maslina" mica in pampers si apoi a facut tot la oli
Nu-i asa ca-i scump??
Aseara am fost in vizita la Alexia si la fel mi-a facut 
luny spune:
Dudu, chiar si asa, nu vad vreo problema..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
haios Steful, asa ca asta e
, nu?
bravo lui, ca face la oli!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Fatzuca dupa somn |
si
pt kk la olitaRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Multumim ![]()
Au papat acum mamaliguta cu branza, am papat si eu o salata orientala ![]()
Mai, dar Mimo si Kya nu s-au intors? ce viata pe ele pe partie 
dudurutza spune:
Luny, si eu vreau sa merg cu lapte de capra/vaca si nu cred sa fie ceva. Am o prietena care zice ca fetita nu mai bea lapte pt ca i-a tot schimbat marca de laptik,cica a vrut sa varieze...
Ce fatuka frumoasa am vazut, la puiutul Oanei. Zice Daria "nu bebe, ba-tul", eh a remarcat baiatul
Oana nu ne spui cum stai cu kg in jos, cum te simti?
dudurutza spune:
Tot vroiam sa o intreb pe Ramo cum ii este lui Andru in deplasare? S-a obisnuit, ii place?
mihutza11 spune:
La multi ani Madalina, Alexandra, Nicolas si Matei!

Stelutz multa sanatate nepotelului!
Simo ce mare e Barosanelul!
eu nu stiu cat mai are Andra, o sa aflu la controlul de 2 ani.. dar de lunga e lunga
..
Blanka sanatate puilor!
da Dudurutza! e f bun laptele de capra.. dar aici e asa scump..
si noi am trecut direct la laptele de vaca.. bine nu era ahtiata dupa formula si de aia am zis ca macar pe asta o sa il vrea.. si a fost mai bine..
hihihi!! ce freza are Stef!![]()
Alice noi am scapat recent de suzi.. tot asa nu dormea fara ea sau in masina mereu o cerea.. intr-o dimineata si-a dat-o jos din gura si a lasat-o pe masa si am vazut ca se cam ferea de ea.. cred ca una din cauze a fost si faptul ca, cu o zi inainte avea o cojita la nas pe care si-a rupt-o din greseala cu suzi ca asa se juca ea si o fi vazut ca ii curge sange de acolo, probabil.. nu stiu eu asa m-am gandit.. ei si daca am vazut ca s-a ferit de ea am profitat si am taiat un pic din ea si i-am lasat-o acolo langa ea la joaca.. la un mom dat a bagat-o in gurita dar normal ca nu i-a placut si inceput sa caraie sa o iau de acolo.. la nani la amiaza mi-a cerut-o si cand m-a vazut ca vin cu ea taiata la fel a inceput sa caraie sa o iau de acolo sa o arunc.. a mai plangacit ea un pic dar nu mult si a adormit asa.. s-a repetat si seara si la primul drum cu masina, si i-o aratam si o respingea si ii ziceam ca e stricata si ea dupa mine "acata".. si gata am scapat..
deci am profitat de respingerea ei, si asa m-am linistit si cu olita, o sa o astept pe ea cu initiativa.. eu am sa umaresc momentul oportun..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor