"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, am gasit costumasul verde! Noroc ca m-am apucat sa fac ordine in hainele Rebeccai si cand ajung la el ma tot gandeam ce cauta asa mic in dulapul ei si apoi mi-a picat fisa! Se pare ca s-a strecurat printre cadourile ei...daca nu faceam curat in dulapuri cine stie cand il gaseam! Asa ca ti-l aduc pe 21 la party! O sa-ti las mesaj si pe mess ca poate nu apuci sa citesti aici.

Bulina , mersi frumos ca te-ai gandit la Razvanici dar suntem pe plus la tricouri, ne tot trimite sora lui Paul din State si nu-i mai cumpar o perioada. Am vazut piciul cu manutele crete de atata balaceala! Si Razva abia asteapta sa-l intalneasca iar pe Vladut.

Am vazut si copiii frumosi ai Ralucai alaturi de mami , la fel de frumoasa.

Naty, sanatate Iuliei.

Luny, cum este cu reteta asta, nu ingrasa sau ce? Vreau si eu praji care nu ingrasa! Multa sanatate tie si Mufarinului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Oana, da, mai am salam... si am pus si banana in interior, dar nu l-am gustat inca...

Ursuleatzo, ce bine ca s-a gasit cadoul..Ma si pregateam sa sun la gradi, dar daca ar fi ramas acolo, ma sunau doamnele..

Sa va povestesc de Matei: aveam ieri un tricou cu litere pe mine; si el ma intreaba " chiama" ( cum se cheama litera?); ii zic "t"; iar el" tati, t" am crezut ca mor de drag...l-am sunat imediat pe tacsu sa-i zic ce minune a spus fi-su...

Acum e calare pe mine si-mi zice sa desenez: " toaie"- floare, "atu toaie", " una mica, una maie"...
Mai devreme i-am zis sa-si duca ciorapii in cosul de rufe si a dus si pantofii..
Mai nou isi ia singur haine sa se schimbe si abia asteapta sa se ude ca sa-si puna altceva pe el..

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Am comandat tricouase disney si ieri le-am primit i-am luat lui Vlad 5-6 ani, dar pe ele scrie 6 ani si sigur sunt bune de Razvi! nu vrei sa le iei tu? sunt doua, unul cu winie si unul cu batman, foarte misto, dar sunt super mari, i-ar veni lui Vlad peste 2 ani Plus ca cele luate pt. Stef scrie pe ele 3 ani si sunt bune de Vlad , so, am dat-o in bara...

tipii aia au marfa de la una din sursele mele. pe viitor cand mai comanzi cere-le sa ti le masoare. Hainutele Disney originale, cele cu Thomas si Spider, in general sunt mai mari decat marimile noastre. No, acum depinde si de copil....dar am tricouri cu Thomas de 1-2 ani care ii vin marisoare lui Teo, pe cand alea de 2-3 ani sunt uriase pt el.
eu asa procedez cu clientii, la ce sunt nesigura de marime. Masor si ei compara cu ce au ei.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutare

Suntem bine, dar nu mai am timp de calculator, nu ma lasa sefii (plodutul si sotul).
Robi a facut abces la 2 dintisori, unul imbracat si vecinul lui. Am stat 9 zile cu el in spital, pentru ca dupa aceea a colectat noro si rota virusul de prin spital. Acuma este mai usor cu 2 dintisori.

Va las un link cu papa haioasa pentru copilasi http://www.funkylunch.com/ , si eu ma apuc de treaba prin casa.

Va pupacesc.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Joaca cu suri - parte a -2-a :
http://picasaweb.google.ro/raluca2107/Filme#5445465286542792306

Bubule, jur ca nu le-am facut eu. Eu sunt anti-bucatareala total, dar promit ca iti trimit reteta de la socrela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari, craca:)
noi tot muciosi, eu sunt gripata bine, ma mananca ochii si nasul, stranut intr-una... Muf parca nu mai e asa mucios, insa are nasul infundat rau si nu sta, frate, sa-i pun picaturi, ce ma chinui.. mi-e sa n-o dea in tuse, ca parca are tentativa, sper doar ca e de la gatul uscat ptr ca nu respira pe nas..
arielul pt nitica liniste..si la mine, si la tine
naty se pare ca eu chiar am predispozitie catre chisturile astea.. daca nu iau AC, vad ca le fac.. si nu mai vreau sa iau.. poate mi-o gasi alta varianta de tratament.. nu sarcina si noi luni cu kk in... brate la analize, ca nici la noi nu-i a buna.. unde ii duci? eu la Lumi cumva, pe Candiano Popescu..
clau da mah, e pe genul 'diet' pandispanul nu ingrasa, consumat moderat, daca se poate.. fiind facut cu fructoza si fainuri integrale si tarata, e f sanatos, e reteta Montignac
vali e f istet Mateiul
bubu ce cretz pe maini e Steful
raluca m-ai omorat!!!!ce frumos se joaca puii tai, ce haios repeta Sabin dupa Bria.. Muf nu prea repeta dupa noi, rarutz..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

skioarele cregutei, ati venit? stiu ca azi vin Mimo si Kya..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,sti cat de drag imi e Stef,nu??Imi vine sa il pap

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-am aventurat cu masinuta,si asa de bine m-am simtit!Maine mai am de luat florile pt Doamne!
Raluca,ce copii frumosi ai.
Ma duc la treaba

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

sunt tare trista...

Mergi la inceput