"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata!

Lyvy, palinca la ora asta?No way! Dar niste cafeluta aburinda, mmmmm, buna , buna!

Luny, eu habar n-am, dar ti-au zis fetele, deci se poate. Vreun gand ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Am laptop Nu prea i-am simtit lipsa ieri , doar ca nu stiu ce-ati facut voi
Am facut nani la pranz, apoi am pregatit cina si am stat cu baietii, am citit multe carti si am facut teme cu Vlad Ieri mi-a adus o felicitare de 8 martie, facuta de el la gradi si mi-a zis o poezie de mi-au dat lacrimile poate-l filmez

Azi s-au trezit la 6:45 azi , in we
Mda...

Fug sa citesc din urma...
Clodet, hai maaa, bucura-te cu puiutii ai, nu mai da apa la soricei, ca nu merita!!!!

Vali, mai ai salam de biscuiti? sa creasca mare Luca

Mergi la inceput

Urasc vremea asta...gata! vreau soare, pasarele ciripind, fluturasi (in stomac), vreau primavara, sa ma plimb in parc!

Ancuta, ce bunatati ai facut, bravo! stii ce e bine la tine? ca si tu si Liviu sunteti pre aceeasi lungime de unda cu dieta, te ajuta la bucatarit si va ajutati amandoi sa slabiti eu n-am nici o sansa cu ai mei doar sa ma fortez sa tin regim si e groanic

Stelucule, da ma, sunt copii care pur si simplu nu dorm la pranz! nu o mai forta, las-o sa-i vina ei! las-o sa doarma cat vrea dimi si apoi seara si gata, macar o perioada, sa nu mai simta stresul asta!!

Vali, la supozitoare eu le imping cu degetelul meu putin in fund, mai adanc adica si apoi strang repede bucutele, n-a iesit niciodata saracutul pui mic...incearca cum a zis Ariel!

Clau, si Vlad abia astepta iar petrecerea
Am comandat tricouase disney si ieri le-am primit i-am luat lui Vlad 5-6 ani, dar pe ele scrie 6 ani si sigur sunt bune de Razvi! nu vrei sa le iei tu? sunt doua, unul cu winie si unul cu batman, foarte misto, dar sunt super mari, i-ar veni lui Vlad peste 2 ani Plus ca cele luate pt. Stef scrie pe ele 3 ani si sunt bune de Vlad , so, am dat-o in bara...
Daca le vrei, le fac o poza, ti le aduc la party, am dat 30 ron pe unul, sunt f. frumoase. Sa-mi zici, ca daca nu le vrei sa vad cui le dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Nico, da, eu le-am dat preventiv Nikvorm. Nu pot sa spun ca am observat ceva, oricum singura reactie a fost ca la doua zile dupa tratament pe Briana a durut-o putin burtica, probabil si-a facut treba siropelul., iar Sabin a mancat un pic mai bine dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
ia sa va dau eu de lucru: cu chist ovarian se ramane insarcinata? nu, nu eu, nu, nu sunt, nici nu vreau acum,intreb asa, ca info

Afirmativ! Chiar cu 2! Si cel mai dragut e ca la mine, "sub sarcina" (e drept, bombardata de tone de Utrogestan cum am fost eu) au si regresat aproape complet, ca si fibromul mic pe care-l posedam inainte...Inca o dovada ca sarcina e un fenomen fiziologic si chiar...sanatos
Puteti crede ca Iulia inca are diaree, de saptamana trecuta?? Gata, luni duc caca la analiza...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,si mie tot ieri mi-au venit haintele alea minunate,si eu am luat clapa ca am luat pt Sam mai mari,si nu ii sunt bune...dar le tin pt cand va creste.Pana in vara sigur voi mai da o comanda ca sunt tare faine si de calitate!

Azi dau o fuga sa iau cadouri de 8 martie si nu stiu daca sa ma duc cu masina sau cu taxi!E zapada mare pe aici si nici nu am mai condus masina dinainte sa nasc....

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bunatati si copilasi abia treziti:
http://picasaweb.google.ro/raluca2107/ActualizateRecent?authkey=Gv1sRgCJvQzdjH2ciZ2QE#

Mergi la inceput

TE la baita

Simo, pai si eu o sa le tin daca nu pot sa le dau...asta e, dar chiar sunt super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluuuucaaaaa Ma ucizi! Si sa-mi arati tu mie unde anume esti grasa, da?? Si sa recunosti ca ai 20 si un pic, altfel nu mai vorbesc azi cu tine!! Ce copii frumosi si ce mama super!! Bunatatile m-au rascolit taaaare... ma duc sa dansez putin, cu aspiratorul...

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Ralu, iamiii, i-ai si facut?? te-am rugat sa pui si tu reteta parca si anul trecut Nu te induri de noi??
Ce seamana printesa ta cu tine sunteti niste frmosi!

Naty, ce-mi pare rau de Iulia cu burtica ei...

Mergi la inceput